Un test simplu şi amuzant îţi ghiceşte gândurile

Un test simplu şi amuzant îţi ghiceşte gândurile

Andra Radu

Dacă te gândeai că nimeni nu poate pătrunde în mintea ta, te înşeli. O facem noi cu uşurinţă, fără să avem aparate complicate. Fă testul de mai jos şi vezi cât de uşor este să îţi ghicim gândurile!

femeie care se gandeste

Testul nu este deloc greu, dar trebuie sa te concentrezi şi să fii atentă la cerinţe. Începem!

Alege un număr de la 1 la 9. După ce ai făcut acest pas, înmulţeşte-l cu 9. Dacă ai obţinut un număr format din două cifre, adună-le între ele şi scade 5 din rezultat. Rămâi concentrată, lucrurile încep să se complice!

Numărul obţinut corespunde unei litere din alfabet, urmând principiul: A este 1, B este 2, C este 3 şi tot aşa. Acum trebuie să te gândeşti la o ţară din Europa care începe cu litera respectivă.

Revenim la operaţiuni matematice. La numărul tău final adună 1, apoi gândeşte-te la litera care corespunde acestei cifre. Ar trebui să fie următoarea din alfabet după cea de mai sus. Gândeşte-te la un animal care începe cu această literă.

Ai trecut cu bine de acest test simplu şi amuzant!

Suntem sigure că ai calculat bine şi ai urmat paşii cu atenţie, dar este bine să afli următorul lucru: nu sunt elefanţi în Danemarca!

Acum te poţi juca şi cu mintea prietenilor tăi, pentru că principiul după care funcţionează acest test este simplu: adunarea cifrelor dintr-un multiplu de 9 are întotdeauna ca rezultat 9, aşa că rămâi cu 4 când scazi 5, iar litera din alfabet care îi corespunde este D. Danemarca este singura ţară din Europa care începe cu D şi cei mai mulţi oameni se vor gândi întotdeauna la elefant când vor trebui să aleagă un animal care începe cu litera „e”. Dacă ai ales altceva, felicitări! Înseamnă că tu gândeşti diferit! Testează-ţi inteligenţa cu alte exerciţii haioase pe care le găseşti aici.

Articolul urmator
Ecstatic dance: ce înseamnă și ce beneficii îți aduce?
Ecstatic dance: ce înseamnă și ce beneficii îți aduce?
Testul care îți ghicește vârsta în funcție de plantele preferate
Incepe quiz
Testul care îți ghicește vârsta în funcție de plantele preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (186)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.