Testul pioșeniei: Cât de curat este sufletul tău

Testul pioșeniei: Cât de curat este sufletul tău

Redactor Divahair.ro

Principii bine împământenite, aprecierea valorilor, credința puternică în propriile forțe, bunătatea, recunoștința, conștiința – un suflet curat are toate aceste calități și multe altele. Plin de înțelepciune, înțelegere și bunăvoință, fără interes pentru lucrurile materiale, emană o energie bună imediat ce a intrat în încăpere. Este o inspirație, un exemplu pentru cei care pot aprecia o astfel de persoană.

Oamenii sunt construiți cu bune și cu rele, pentru că, nu-i așa, nimeni nu-i perfect. Însă proporția defectelor în cazul sufletelor curate este, fără îndoială, inferioară, comparativ cu restul lumii. Află din testul de mai jos cât de curat este sufletul tău, în funcție de imaginea pe care o alegi!

Testul pioșeniei

Ce ai de făcut!

Privește cu atenție fotografiile din colaj și oprește-te asupra aceleia care îți place cel mai mult. Aceea va fi radarul pioșeniei sufletului tău. Te-am făcut curioasă?

Bunătatea ta este un exemplu pentru ceilalți

Felicitări! Dacă ai ales prima imagine, atunci ești o adevărată inspirație pentru cei din jur. În acțiunile și cuvintele tale nu este loc pentru nimic rău, nu știi ce înseamnă să gândești urât despre ceva sau cineva, să judeci sau să spui vreo minciună. Ai un suflet curat, bun, inocent, însă nu ești naivă. Ești perfect conștientă de răul din jurul tău, însă alegi să nu răspunzi cu aceeași monedă.

Nu știi ce înseamnă manipularea

Dacă ai ales imaginea cu numărul 2, atunci faci parte din categoria oamenilor care nu știu ce înseamnă manipularea. Ai un suflet deschis, empatic, simți necazurile celor din jur cu aceeași intensitate cu care ei le asimilează. Plângi când afli că iubitul celei mai bune prietene ale tale a înșelat-o, însă nu ai sfătui-o niciodată să-i facă rău, din răzbunare. Suferi când vezi un bătrân fără adăpost și faci tot posibilul să aibă parte măcar de o masă caldă în ziua aceea.

Ești foarte corectă

Ok. Poate nu le depășești în bunătate pe fetele care au ales imaginea cu numărul 1 sau imaginea cu numărul 2, însă ești tipul de persoană pentru care nedreptatea este un cuvânt inexistent în vocabular. Indiferent că te înțelegi bine sau nu cu o persoană, întotdeauna vei privi situația cu obiectivitate și vei tranșa problema așa cum îți dictează ție conștiința că este corect.

Optimismul tău este debordant

Curățenia sufletului tău se datorează binelui și speranței pe care le vezi licărind în noroiul negru. Pentru tine nu există persoană rea sau situație fără ieșire. Dai tuturor șansele pe care le merită și ai grijă să împarți energia ta pozitivă tuturor, mai ales celor pe care îi vezi abătuți. Ești un panaceu pentru sufletele rănite.

Tu ce imagine ai ales? Ești așa cum ai fost descrisă de interpretarea fotografiei? 

Articolul urmator
5 semne clare că viața ta nu este un dezastru, deși așa simți acum
5 semne clare că viața ta nu este un dezastru, deși așa simți acum
Cât de curat este sufletul tău?
Incepe quiz
Cât de curat este sufletul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (54)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.