Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul ploii îți ghicește starea sufletească

Viorica Ghinea

O zi ploioasă este ca o ședință prelungită la psiholog, ca o terapie sufletească. Aceste fenomen al naturii te impulsionează să îți deschizi sufletul, să realizezi etapa vieții în care te afli și care sunt șansele tale în viitor. În doar câteva clipe ți se poate umple sufletul de melancolie ori de speranță, în funcție de modul în care privești ceea ce te înconjoară.

Descoperă ce se ascunde în sufletul tău! Realizează testul ploii și află ce te macină în interior!

Testul ploii: află ce se ascunde în sufletul tău!

Privește cu atenție imaginile de mai jos și alege-o pe cea care ți se pare că se apropie mai mult de ceea ce simți în acest moment. După aceea, citește interpretarea ei în rândurile de mai jos. Imaginea aleasă te va ghida spre ceea ce se ascunde în sufletul tău. Este vorba despre acele sentimente pe care le ascunzi sub un zâmbet fals față de cei din jurul tău și pe care uneori nu le recunoști nici măcar față de tine.

testul ploii

1. Regret

În sufletul tău se ascund multe regrete, chiar dacă nu vrei să recunoști acest lucru întotdeauna. Pe unele le-ai adunat pentru că nu ai făcut anumite lucruri la timpul lor, iar pe altele, pentru că le-ai făcut. Încearcă să depășești trecutul, pentru că nu mai poți să schimbi ceea ce a fost. Trebuie doar să ai grijă să nu mai repeți aceleași greșeli și în prezent ori viitor. Îți vei găsi fericirea și liniștea doar atunci când vei reuși să te detașezi de lucrurile care îți provoacă stări pline de regret. Trăiește clipa, dar cu responsabilitate!

2. Speranță

Ai trecut printr-o perioadă mai dificilă, dar acum speranța încolțește în sufletul tău. Iubirea ți-a pătruns în inimă, așa că începi să privești viitorul în nuanțe intense. Trăiești o iubire ascunsă, dar cert este că ai din nou poftă de viață. Nimic nu mai pare să te tragă acum înapoi. Totuși, ai grijă să nu îți faci speranțe deșarte în această privință. Nu pune fericirea ta în brațele altcuiva, ci asigură-te că te-ai simți împlinită și dacă persoana respectivă ar dispărea din viața ta.

3. Fericire falsă

Vrei să le arăți celor din jurul tău că ești mulțumită de viața pe care o duci, dar adevărul este că, dincolo de zâmbetul tău, se ascunde o pasiune care te mistuie. Ești nevoită să renunți la ceva care înseamnă mult pentru tine și nu reușești deloc să te împaci cu această idee. Înainte de a lua o hotărâre importantă, gândește-te de două ori înainte, altfel s-ar putea să regreți mai târziu. Nu lăsa pe nimeni să intervină în viața ta, pentru că doar tu știi ce este mai bine pentru tine.

4. Melancolie

Sufletul tău este plin de melancolie, pentru că lași în urma ta un trecut care ți-a adus fericire. Nu regreți nimic din ceea ce s-a întâmplat, dar nu poți să alungi nostalgia care te domină tot mai mult. Simți că viitorul nu îți mai poate aduce nimic bun și frumos, cel puțin nu așa cum ți-a adus trecutul. Este important să înțelegi că împlinirea sufletească este în mâinile tale. Doar de tine depinde cum va fi viitorul, așa că ar trebui să faci tot ce îți stă în putință pentru a-l schimba după placul inimii.

Ce părere ai despre testul ploii? A reușit să scoată la suprafață ceea ce se ascunde în sufletul tău?

Rezolvă și testul care îți ghicește gândurile!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (36)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!