Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul prieteniei adevărate! Răspunde la întrebare și află cum ești în viață!

Mihaela Onofrei

Oamenii cu prieteni adevărați sunt cu adevărat binecuvântați! Aceștia au tot timpul persoane cu care pot împărtăși orice, care îi ascultă, care îi ajută, care le dau sfaturi și cu care pot să se distreze de minune. O prietenie adevărată poate fi descrisă ca o relație cu adevărat specială, în care două suflete rezonează la fel.

În cazul în care te-ai regăsit în descrierea de mai sus, atunci ești cu adevărat norocoasă! Prietenia adevărată este foarte rară și tocmai de aceea trebuie păstrată. Pentru a-ți testa prietenia, noi te invităm să faci un test simplu, răspunzând doar la o întrebare. Ești curioasă cum ești în viață? Află în cele ce urmează!

 pistol in mana

Află cum ești în viață cu testul prieteniei adevărate!

Gândește-te la următorul scenariu: cineva îți face o propunere în care îți garantează siguranța și sănătatea prietenei tale cele mai bune, dar și în care îți propune să o rănești pentru o anumită sumă de bani. Iată care este propunerea: Ți-ai împușca în picior cel mai bun prieten pentru 10 milioane de euro?

Da, poate suna puțin neobișnuit, însă răspunsul pe care îl vei oferi poate să spună foarte multe lucruri despre tine. Iată care sunt posibilele variante de răspuns:

1-Da; 2-Nu; 3-Nici pentru toți banii din lume

femeie cu portofel in mana

1 – Da

Știi foarte bine că prietena ta ar fi mai mult decât bucuroasă să împărțiți această sumă fabuloasă, mai ales în aceste timpuri de criză. Îți cunoști foarte bine amica și știi că ar fi dispusă să te lase să o împuști pentru această sumă de bani. Ești o persoană pragmatică și realistă, care înțelege că o rană superficială, așa cum este cea în picior, s-ar vindeca extrem de rapid. Prietena ta nu ar rămâne cu sechele și v-ați continua viața fără nicio urmă de regret. Pe acest lucru se bazează prietenia adevărată! Încrederea reciprocă, dar și înțelegere și armonie.

2 - Nu

Ai spus „nu” pentru că acest lucru ți se pare cel mai corect mod prin care poți răspunde la o astfel de întrebare. Ești o persoană morală, care probabil urăște foarte mult violența. Totuși, este imposibil să nu te întrebi cum ar fi dacă ai avea această sumă de bani, și tocmai din acest motiv avem argumente să credem că răspunsul tău ascunde de fapt o minciună. În cazul în care nu ești deja milionar, 10 milioane de euro în cont nu strică niciodată, nu-i așa?

3 – Nici pentru toți banii din lume

Ești o persoană care pune un foarte mare accent pe prietenie. Pentru tine, prietenia este de neprețuit și nu ți-ai răni cel mai bun prieten nici pentru toți banii din lume. De fapt, nu ești în stare să rănești nici măcar o muscă! Ești o persoană pașnică și echilibrată, cu respect pentru tot ce o înconjoară. Ai un suflet cu adevărat nobil, iar prietenii tăi sunt norocoși să te aibă în viața lor!

Acest test îți spune cum ești cu adevărat atunci când ești pusă în situația luării unei decizii importante. Tu ce părere ai?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!