Nu Skin

Testul scoicilor: alege o imagine și află cum te văd bărbații

Redactor Andreea Baluteanu

Unul dintre visurile noastre, pe care nu știm cum să îl aducem la îndeplinire, este să aflăm cum ne văd bărbații. Deși ne-am dori să știm ce se află în spatele ochilor lor fierbinți sau ce gânduri poposesc de-a curmezișul privirilor lungi, incendiare pe care ni le aruncă, trebuie să resemnăm să încercăm doar să ghicim!

Nu mai e cazul! Ți-am pregătit un test simpatic, de vară, care îți va dezvălui însă ceva mult mai profund: care este părerea tipilor din jur despre tine!

Alege o scoică și vezi ce gândește el despre tine!

Ce poate fi mai drăguț decât să culegi scoici, în miezul verii? E ceea ce te încurajăm să faci acum: alege una dintre scoicile de mai jos și află la ce se gândește el când se uită la tine!

testul scoicilor

  1. Ai ales scoica colorată

Ești plină de viață, precum o scoică colorată, vibrantă și cuceritoare. Netemătoare, adori să trăiești viața din plin și nu e nimic ce te sperie. Privești totul ca pe o provocare, de la băile goală în apa mării la excursiile aventuroase din munții solitari.

Iar el nu își mai poate lua ochii de la tine! Știe că, cu o asemenea fată plină de viață, va avea parte de o vară ca în povești și abia așteaptă să vă începeți peripețiile. Nu se gândește decât la cum să își îndeplinească fanteziile alături de tine, dar nu neapărat pe cele sexuale, cât obiectivele sale de viață, lista de dorințe de bifat înainte de a părăsi pământul. Știe că tu, draga sa scoică plină de culoare, îi vei fi alături în toate!

  1. Ai ales scoica elegantă

Precum scoica pe care ai ales-o, ești elegantă, rafinată și sofisticată. Ai grijă atât de aspectul tău fizic, dar și de forța minții și de teritoriul vast al cunoștințelor generale. O discuție cu tine este la fel de captivantă precum o privire languroasă aruncată deasupra trupului tău frumos, ceea ce te transformă într-o adevărată zeiță.

La ce se gândește când se uită la tine? La cât de minunată ești, desigur! Te admiră cu sinceritate și nu se poate abține să își imagineze cum ar fi să îi fii soție, să te prezinte prietenilor sau să se laude cu tine în fața familiei. Cu toate acestea, nu va avea prea curând curajul să îți mărturisească sentimentele sale, pentru că îl și intimidezi. Doar puțin, e adevărat, dar tot îi e greu să își adune cuvintele în fața ta!

  1. Ai ales scoica spiralată

Îți place mai mult singurătatea decât o tovărășie superficială și zgomotoasă, așa că tu ești cel mai adesea surprinsă doar într-o companie intimă sau chiar izolată. Independentă, puternică și inteligentă, nu ai nevoie de ceilalți pentru a fi fericită, nu aștepți satisfacție, împlinire sau validare din partea lor, pentru că le regăsești pe toate la tine.

Te vrea, și încă foarte tare! Gândurile pe care i le trezești nu sunt deloc cuminți, deoarece este peste măsură de atras de tine. Bărbații resimt un fior în fața femeilor misterioase, greu de cucerit, care le ascut instinctul de vânător. Când te vede singură, precum o sirenă pierdută pe o plajă sălbatică, nu se poate abține să nu se imagineze și pe el, alături de tine!

  1. Ai ales scoica cu perlă

Ești frumoasă, atrăgătoare, o apariție pur și simplu fierbinte. Dacă cineva ar câștiga competiţia de tricouri ude de pe plajă, tu ai fi aceea. Voluptoasă și senzuală, ai atuuri imposibil de contestat, pe care nu îți e teamă să le evidențiezi, precum o scoică acoperită de perle!

Aștepți să fii admirată, dorită, iubită, și este exact sentimentul pe care îl trezești în sufletul tipilor care te privesc. Ochii lor aprinși reflectă perfect nevoia de tine, dar nici nu ascund mai mult de atât. Și-ar petrece cu bucurie noaptea sau chiar vara în compania ta, dar nu știe cu siguranță dacă este capabil de mai mult. Gândul său? Așa cum îți expui cu ușurință atuurile în fața sa, la fel de bine le poți oferi și celorlalți: din păcate, el te încadrează în categoria femeilor ușoare. Demonstrează-i că nu e așa!

Tu ce părere ai despre rezultatele testului scoicilor?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta