Testul suprem al feminității: alege o imagine și află cine ești cu adevărat!

Testul suprem al feminității: alege o imagine și află cine ești cu adevărat!

Redactor Andreea Baluteanu

Ca fashioniste înrăite, avem o relație cu totul specială cu pantofii, pe care îi considerăm, fără doar și poate, un apanaj al feminității. Dar dacă am duce această poveste mult mai departe și am accepta că accesoriile noastre adorate spun mai multe despre noi și că pot chiar să ne definească?

E testul suprem al feminității! Alege din imaginile de mai jos perechea în care te-ai regăsi pe vecie și află ce spune opțiunea ta despre tine!

Testul suprem al feminității: pantofii îți arată cine ești!

Este incredibil de simplu: putem ghici ce fel de femeie ești doar aruncând o privire asupra pantofilor pe care îi adori?

pantofi
Sursă foto: Pixabay, Pexels, Instagram @ publicdesire

  1. Ai ales pantofii roșii cu toc

Ești întruchiparea eleganței! Rafinată și complexă, te numeri printre femeile care adoră să iasă în evidență, dar o fac cu subtilitate, fără a epata nicio secundă cu aspectul lor. Adevărul este că nu prea îți imaginezi viața fără tocuri, fără a te afla la înălțime, emanând autoritate.

Testul suprem al feminității îți arată latura sofisticată accentuată și te descrie ca pe o persoană puternică și independentă. Îți asculți doar propria voință, care e de neclintit, și știi cât de important este aspectul fizic, dar îl folosești mai ales pentru a-ți bifa obiectivele. Ai grijă, însă, fiindcă viața mai trebuie trăită uneori și în încălțări confortabile, fără planuri și fără stres!

  1. Ai ales tenișii roșii

La polul opus față de prima variantă a testului suprem al feminității, alegerea perechii de Converse roșii îți subliniază latura relaxată, fun a personalității. Ai alege oricând o plimbare în natură unei escapade glam prin cluburi și ești genul de fată care știe că viața nu trebuie niciodată luată în serios.

Cu pantofii tăi roșii și comozi nu ai nicio problemă în a cutreiera lumea în lung și în lat și a descoperi toate minunile ei. Veselă și optimistă, preferi să trăiești fără griji și fără obiective, ceea ce nu înseamnă că ai uitat cu totul de orice ambiții. Cu toate acestea, tinzi să renunți de multe ori la ceea ce îți dorești din teama de a părăsi zona de confort, ceea ce se poate dovedi problematic.

  1. Ai ales botinele glam

Viața e o mare petrecere! Tu trăiești pe un imens ring de dans, așteptând cele mai bune ocazii pentru a te distra, pentru a flirta și a te îndrăgosti. Băuturi exotice, party până în zori și tipi topiți la picioarele tale: nu te-ar deranja dacă ai duce această existență pe repeat!

Testul suprem al feminității și ale sale botine pline de paiete îți redau latura glam, strălucitoare a personalității, cea amatoare de distracții și de voie bună. Ești frumoasă, zglobie ca un fluture social, preocupată de aspectul tău, care nu e însă o armă pentru a bifa obiective, ci pentru a cuceri inimi. Mai descalță însă din când în când pantofii tăi strălucitori și revino cu picioarele pe pământ, fiindcă o viață trăită din party în party poate deveni curând obositoare!

  1. Ai ales pantofii sport

Suntem complet de acord cu tine: pantofii sport nu au fost nicicând mai hot! Trăim într-o lume care pune mai mult ca oricând accentul pe mișcare și pe viață sănătoasă, așa că nu e de mirare că apetitul pentru sport e tot mai ridicat. Ești o femeie puternică, energică, care știe cât de important este să fie sănătoasă!

Testul feminității îți pune în evidență ambiția și disciplina. Sunt puține obiectivele pe care nu le bifezi, dar chiar și mai puține momentele în care te relaxezi.  Îți trăiești viața pe repede-înainte și nu iei în considerare ideea eșecului, fie la sală sau la job. Din când în când mai e însă nevoie să te și relaxezi, așa că schimbă adidașii cu o pereche de sandale și ieși la distracție cu prietenele.

  1. Ai ales pantofii albi de mireasă

Ori visezi să fii mireasă, ori adori să îți amintești de cele mai frumoase clipe din viața ta, cert este că răspunsul tău la testul suprem al feminității au fost superbii pantofi albi. Ca și ei, ești o ființă cu totul și cu totul specială: romantică, sensibilă, mereu îndrăgostită.

Testul nostru de azi îți subliniază delicatețea și gingășia. Te numeri printre femeile care aleg întotdeauna dragostea! Deși suntem cu totul de acord cu tine și preamărim acest sentiment, ai grijă să îți dezvolți toate laturile personalității pentru că, oricât de fun ar suna, nu ne putem trăi întreaga viață în pantofii de mireasă!

  1. Ai ales saboții galbeni cu toc

”Crema tendințelor” din vara 2017  a ajuns la picioarele tale! La testul suprem al feminității, tu ai pus exact accentul pe modă: pur și simplu ai optat pentru perechea de pantofi la modă acum. Ești fashionista, femeia care știe mereu ce se poartă și care nu ezită să aleagă cele mai hot trenduri.

Testul nostru ți-a reliefat latura feminină puternică, dorința de a fi mereu frumoasă și în pas cu eterna și imprevizibila modă. În timp ce recunoaștem că ne-ar plăcea să ținem pasul cu tine, îți oferim doar un mic semnal de alarmă: nu uita că moda e o joacă, menită să te ajute să de descoperi și să de descătușezi, așa că nu o mai lua atât de în serios!

Testul suprem al feminităţii ți-a arătat cum ești, pornind de la o simplă pereche de pantofi? Tu ce părere ai despre rezultatele sale?

Surse foto: Pixabay, Pexels, Instagram

Articolul urmator
TU ești stăpâna propriilor vise! 12 moduri prin care să-ți învingi coșmarurile din timpul nopții
TU ești stăpâna propriilor vise! 12 moduri prin care să-ți învingi coșmarurile din timpul nopții
Testul trăsăturilor de personalitate: cine ești cu adevărat
Incepe quiz
Testul trăsăturilor de personalitate: cine ești cu adevărat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.