Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul uşii îți spune cum va fi viitorul tău

Andreea Baluteanu

Profeţiile Babei Omida sau horoscopul te fac să zâmbeşti dispreţuitor? Sau dimpotrivă, consideri că viitorul îţi este scris undeva, în stele, şi că nu trebuie decât să descoperi cheia cunoaşterii pentru a arunca o privire în necuprins?

Nu pretindem că suntem Nostradamus, dar avem pentru tine un test simplu, care îţi va dezvălui câteva detalii absolut surprinzătoare despre personalitatea ta şi care îți va arăta chiar viitorul! Pregăteşte-te să deschizi uşa necunoscutului!

Testul uşii: cum va arăta viitorul tău?

E simplu: trebuie să alegi o uşă dintre cele de mai jos! Nu te concentra prea tare, nu căuta să ne-o semnalezi pe cea mai frumoasă, ci pur şi simplu pe cea pe care simţi că ai putea să ieşi (sau să intri) în acest moment al vieţii tale!

Ai ales imaginea numărul 1

Te aşteaptă un viitor luminos, în compania familiei tale. Adori lucrurile simple în viaţă, cum ar fi căldura protectoare a unui cămin aprins în mijlocul iernii sau mirosul fraged al unei câmpii bătute de paşii copiilor vara!

Cel mai probabil, visezi să îţi întemeiezi o familie numeroasă, iar intenţiile tale sunt atât de clare în acest domeniu al vieţii, încât eşti pe cale să devii proprietara unei case cu o uşă atât de pitorească!

Ai ales imaginea numărul 2

Te afli într-o situaţie dificilă, iar viaţa ta nu e deloc uşoară. Treci prin momente grele şi scăparea îţi apare undeva departe: nu te teme însă, este lumină la capătul tunelului tău!

Chiar dacă uşa ta preferată se situează în mijlocul unor ruine devastatoare, importantă este orientarea sa: este deschisă, lăsând să se întrevadă raze de speranţă care îţi vor modifica cu totul sensul vieţii!

Ai ales imaginea numărul 3

Ai grijă, pentru că eşti pe cale să te avânţi în necunoscut! Cauţi pericolul cu lumânarea: plictiseala, rutina sau pur şi simplu firea ta te determină să ţi-l doreşti. Curajul nu îţi este necunoscut, dar în cazul tău el devine vecin periculos cu nebunia!

Întunericul din spatele uşii este cel care te-a atras! Vrei să vezi ce se află în spatele său, şi speri să fie ceva care să îţi schimbe viaţa pentru totdeauna, chiar dacă îşi va pune pecetea asupra ta!

Ai ales imaginea numărul 4

Viaţa ta este un haos, dar vestea bună este că o adori, aşa cum e! Nici nu ştim de ce ai făcut acest test, pentru că de fapt nu ai nici cea mai mică intenţie să îţi cunoşti viitorul: imprevizibilul constituie farmecul existenţei, pentru tine.

Faptul că te-ai orientat spre o imagine cu mai multe uşi sugerează faptul că nu suporţi ca spiritul tău să fie încătuşat şi că îţi doreşti să existe mereu o ieşire, prin care să cauţi să evadezi în alte lumi. Un viitor plin de neprevăzut te aşteaptă, ca pe o Alice în Ţara minunilor!

Ai ales imaginea numărul 5

Viitorul tău este unul îmbelşugat! Eşti ambiţioasă şi nu te laşi uşor descurajată: nu este efort pe care nu l-ai depune pentru a te asigura că vei avea o carieră strălucită şi o poziţie superioară în viaţă.

Scările spre care se deschide uşa ta preferată arată cât de tare îţi doreşti să urci constant! Treaptă cu treaptă, tot ce îţi doreşti este să ajungi cât mai sus: dar nu neapărat scopul suprem, cât munca asiduă este cea care îţi provoacă plăcere!

Ai ales imaginea numărul 6

Te aşteaptă o bătălie importantă în viitor, poate chiar un război în toată regula! Poate că îţi doreşti o promovare, poate vrei să te eliberezi de sub povara existenţei actuale sau să îţi plăteşti poliţele faţă de o persoană care te-a rănit, important este că te-ai înarmat şi nu vei fi oprită prea curând.

Nici barele de fier, nici simbolurile aprige de pe această uşă nu te-au oprit: ştii că în spatele ei este ceea ce îţi aparţine de fapt şi că nimic nu te poate împiedica să ţi-l însuşeşti!

Tu ce părere ai? Te regăseşti în aceste descriere? Testul uşii ţi-a revelat ce te aşteaptă în viaţă?

Surse foto: pixabay.com, pexels.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!