Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Testul Zeiței: cine te apreciază cel mai mult

Joi, 06.04.2017

Orice femeie merită să fie adulată, omagiată, iubită și admirată precum o zeiță! E ceva din firea noastră care trezește fascinație, amintind de dragostea pe care o stârneau ființele supranaturale ale vremurilor trecute!

Știi însă că, tot instinctual, puterea se află la tine! Cu alte cuvinte, tu ești cea care decizi cui îi vei permite să te aprecieze cel mai mult, prin atitudinea ta! Descoperă care sunt primii tăi fani alegând una dintre imaginile de mai jos!

În viața cui ești zeiță?

E cât se poate de simplu: alege una dintre imaginile de mai jos, cea care te liniștește sau care te face să te simți protejată și iubită!

colaj testul zeitei

 1. Ai ales desenul făcut de copii

Ești o femeie împlinită, cu o familie frumoasă, un soț iubitor și unul sau mai mulți prichindei adorabili în jurul tău. Sau, dimpotrivă, ești încă inocentă, cu suflet de copil, fata lui tata sau odorul mamei. În ambele cazuri, faptul că un desen nevinovat de copii ți-a adus liniștea îți certifică ceea ce știai deja: că familia te apreciază cel mai tare!

Fie că e vorba despre cea pe care ți-ai întemeiat-o tu sau despre cea în care te-ai născut (ori despre ambele), familia te divinizează ca pe o zeiţă. Ești mereu în miezul lucrurilor, raza de lumină care înveselește pe oricine și care șterge cu buretele orice supărare. Ca un desen de copil, ești acea comoară pe care nimeni nu se poate supăra! Însă nu uita să te mai răsfeți și alături de alți oameni, în timpul tău liber. O zeiță trebuie să aibă numeroși adepți!

 1. Ai ales fata cu pantofii sexi

Nu spunem că familia nu te îndrăgește, dar prietenii sunt cei care te apreciază cel mai tare. Ai un suflet liber, ești o mare amatoare de distracție și știi cum să transformi orice prilej banal într-o adevărată sărbătoare. Cunoști cele mai tari trucuri de seducție, cele mai hot magazine și cele mai hip puburi sau cluburi, în care ai acces garantat: mai e de mirare că prietenii pur și simplu roiesc în jurul tău?

Așa frumoasă și veselă cum ești, te-ai transformat ușor în zeița grupului tău de prieteni, acea persoană fascinantă care îi captivează pe toți. Ai parte de distracție de zile mari alături de ei, de vacanțe de neuitat și de momente memorabile, pe care le vei povesti peste ani, multă vreme de acum încolo. Nu ai nevoie decât de pantofii tăi sexi și de pletele în vânt, iar petrecerea poate începe. Avem o singură observație: nu ceda doar patimii pentru distracție, ci ascultă și de impulsul pentru tandrețea și afecțiunea față de familia ta!

 1. Ai ales pușculița

Ești persoana numărul unu, o adevărată divinitate, pentru... șeful tău! Nu știm ce s-ar face fără tine, angajatul de șase stele, cea mai talentată, deșteaptă și harnică subordonată a sa. Motiv pentru care nu ezită să verse sume mari de bani pe cardul tău, strecurând sume simbolice în pușculița tot mai grasă, conformă cu rezultatele tale de excepție.

Cu siguranță, tu ești o mică stea a locului de muncă. Nici nu e de mirare că vederea banilor te liniștește atât de tare, pentru că unul dintre obiectivele tale este să ai o situație materială de excepție. La cât de bine te descurci în sfera profesională și cât de importantă ești pentru șeful tău, este clar că acest lucru se va petrece curând! O singură atenționare: nu doar jobul e important, răspândește-ți strălucirea și asupra oamenilor din viața ta care nu oferă depozite financiare în schimbul ei!

 1. Ai ales oglinda

Este foarte probabil să fii soarele vieții multora dintre cunoscuții tăi, dar adevărul este că pe tine nu prea te interesează acest aspect. Ești independentă, perfect fericită cu tine și nu ai nevoie de omagiile repetate ale celorlalți pentru a fi conștientă de valoarea ta. Mai mult, îi disprețuiești ușor pe cei care cad pradă farmecului tău, fie ei bărbați sau prieteni, și ajung să te divinizeze ca pe o zeitate!

Ai ales oglinda, deoarece tu ești singura persoană pe care te bazezi, sursa liniștii, a armoniei și a puterii. Cu această atitudine, ești un adevărat magnet pentru tipi, lucru care te lasă rece însă. Ceea ce nu înseamnă că ai fi un mic pustnic, doar că nu acorzi aceeași valoare relațiilor cu ceilalți precum celei cu tine însăți. Da, fericirea se naște în interior, printr-o puternică legătură cu un sine satisfăcut, dar ea nu e doar un rod al iubirii față de propria persoană, ci și al contactului cu ceilalți. Nu te sfătuim sub nicio formă să cauți asiduu aprecierea celor din jur sau să te iubești mai puțin, dar nu ar fi rău să îți mai desprinzi uneori privirea din oglindă și să o arunci și asupra celor care roiesc în jurul tău!

Ce rezultat ți-a oferit testul zeiței? Ți s-a potrivit interpretarea noastră?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!