Top 10 filme de dragoste de văzut în 2016

Top 10 filme de dragoste de văzut în 2016

Silvia Ganea

Deşi filmele siropoase nu sunt pe placul tuturor, adepţii ecranizărilor de dragoste nu sunt puţini la număr, aşa că nici regizorii nu se dau înapoi de la proiecţiile ce au în prim-plan poveşti de iubire. Anul trecut a fost plin de premiere romantice, iar cele mai fericite au fost, şi de această dată, femeile.

Deşi presărat pe alocuri cu filme care au dezamăgit (amintim aici mult aşteptatul „Fifty Shades of Grey”), anul 2015 a fost unul în care reprezentantele sexului frumos au avut de ales între numeroase filme de dragoste, care mai de care mai siropoase. 

Anul curent nu se îndepărtează prea tare de „predecesorul” său, aşa că ne-am gândit să-ţi propunem un top al celor mai inspirate filme de dragoste din 2016.

10 filme de dragoste care merită văzute în 2016

How to be single

Începem cu „How to be single”, ecranizare care le are în rol principal pe Dakota Johnson, Rebel Wilson şi Lesline Mann. Îţi recomandăm călduros acest film, care poate fi încadrat cu uşurinţă şi în categoria comedie romantică, aşa că nu te vei plictisi privindu-l. Combinaţia de scene triste şi pline de umor îţi vor capta atenţia încă de la început, aşa că include-l pe lista ta de must-see!

Allegiant

Un alt film care a fost lansat la începutul anului este cel din trilogia „Divergent”, „Allegiant” a cărui acţiune se învârte în jurul poveştii de dragoste dintre Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James). Un film dinamic, plin de acţiune, care te va ţine cu sufletul la gură pe întreaga durată. Acordă-i o şansă!

The Choice

Când vorbim despre Nicholas Spark, discutăm, poate, de unul dintre cei mai buni scriitori contemporani de romane de dragoste. „The Notebook” și „Safe Heaven” sunt două dintre cele mai cunoscute proiecţii inspirate din creaţiile acestui autor, însă în 2016 a apărut un alt film ce are ca inspiratie un roman al lui Spark - „The Choice”. Filmul te va face martora unei poveşti de dragoste cu năbădăi, care se va lăsa cu suspine, aşa că nu-l rata!

Minte-mă frumos în Centrul Vechi

Un film 100% românesc, ce a avut premiera de curând şi pe care noi ţi-l recomandăm, este „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, ecranizare ce îi are în roluri principale pe Sorin Miron, Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandru Unguru și Aida Economu. Acţiunea filmului şi iţele încurcate ale iubirii te vor ţine captivă pe toată durata filmului. Este clar un film de dragoste recomandat în 2016!

Me before you

„Me before you” este o ecranizare care va avea premiera la începutul lui iunie şi pe care nu ai voie să o ratezi, dacă îți plac filmele de dragoste. Povestea de iubire dintre Louisa Clark (Emilia Clarke) şi William Traynor (Sam Claflin) te va cuceri cu siguranţă şi te va ţine cu sufletul la gură pe tot parcusul filmului.

Louisa este o tânără de 26 de ani care încă nu s-a decis asupra lucrurilor pe care vrea să le facă în viaţă (cel puţin din punct de vedere profesional), până la vârsta aceasta schimbând mai multe joburi. Totul de schimbă când acceptă un job „la castel”, ca îngrijitoare a tânărului Sam, invalid în urma unui accident. Destinul îi conduce pe căi nebănuite, iar viaţa lor se transformă radical. Te-am făcut curioasă?

No stranger than love

Tot în iunie aşteptăm şi „No Stranger than Love”, un film ce are în prim-plan o tânără care se îndrăgosteşte de un bărbat căsătorit, însă, în momentul în care îi mărturiseşte dragostea sa, Clint (Colin Hanks) cade într-o gaură neagră, fix în mijlocul camerei. Aşadar, urmăreşte adventurile lui Lucy (Alison Brie) în căutarea soluţiei pentru a-l scoate pe Clint din „întuneric”. Nouă ne-a stârnit curiozitatea, aşa că de-abia aşteptăm lansarea acestui film de dragoste!

Tulip Fever

În iulie are premiera „Tulip Fever”, film a cărui acţiune se desfăşoară în secolul al XVII-lea şi care surprinde o poveste de dragoste dintre o femeie căsătorită şi un bărbat angajat să-i picteze portretul. Pentru a strânge bani, aceștia încep să vândă bulbi de lalele (în perioada aceea bulbii de lalele se vindeau la preţuri exorbitante), cu scopul de a fugi împreună. Pe noi ne-a convins, aşa că de-abia aşteptam să-l vedem!

Bridget Jones's Baby

Un alt film de dragoste pe care îl aşteptăm în 2016 este „Bridget Jones's Baby”, a cărui premieră va avea loc în a doua parte a acestui an. Multă lume îl aşteaptă cu entuziasm, aşa că suntem nerăbdătoare să îl vedem și în România! 

The light between oceans

Cu la fel de mult entuziasm aşteptăm şi premiera filmului „The light between”, a cărui poveste nu te va lăsa să te plictiseşti, iar pe alocuri se va lăsa şi cu suspine. Acţiunea filmului este promiţătoare, aşa că îi aşteptăm cu interes lansarea!

Loving

În noiembrie are loc lansarea filmului „Loving”, o ecranizare ce are în prim-plan un cuplu interrasial, care luptă pentru dragostea şi căsătoria lor, în ciuda restricţiilor de la vremea respectivă. Mai mult decât atât, ajung să fie pedepsiţi cu închisoarea, însă continuă să lupte împotriva legii care dezaprobă căsătoriile interrasiale. Un film cu un mesaj puternic, pe care nu trebuie să-l ratezi!

Iată, aşadar, câte filme de dragoste se vor lansa în 2016! Tu pe care vrei să le vezi?

Surse foto: panempropaganda.tumblr.com

Articolul urmator
Cum să faci cu succes o vrajă de dragoste
Cum să faci cu succes o vrajă de dragoste

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.