Nu Skin

Top 5 zodii care pot fi genii

Viorica Ghinea, redactor

Semnul zodiacal sub influența căruia te-ai născut îți determină nu doar preferințele în viață și trăsăturile de caracter, ci și nivelul de inteligență. Există anumite zodii care au pur și simplu o minte sclipitoare. Iată care sunt geniile horoscopului!

Zodii cu minte sclipitoare: topul geniilor

5. Fecioară

Fecioarele sunt persoane extrem de inteligente. Puțini oameni pot să ajungă la nivelul lor. Ele sunt atente la detalii, au gândire analitică și sunt foarte bine organizate. Nu iau niciodată decizii fără să întoarcă o situație pe toate părțile. Noțiunile abstracte nu reprezintă o necunoscută pentru ele, iar calculele matematice și problemele din fizică și chimie nu sunt o provocare mare. Nativii reușesc să învețe repede tot felul de informații utile și au o ambiție cu care puțini oameni se pot lăuda.

4. Pești

Nativii din zodia Pești reușesc să impresioneze întotdeauna prin gândirea lor profundă. Nimeni din jurul lor nu poate să privească viața așa cum o fac ei. Cei născuți sub influența acestui semn astrologic dau dovadă de înțelepciune încă din tinerețe, când multe persoane sunt „necoapte” la minte. Sfaturile oferite de ei sunt adevărate lecții de viață. Iar soluțiile pe care le găsesc reprezentanții acestei zodii dovedesc că au o minte genială.

3. Scorpion

Printre zodiile care se nasc cu o minte sclipitoare se numără și Scorpionii. Nativii uimesc cu inteligența lor încă din copilărie. Ei au o gândire bogată, care abundă în simboluri, motiv pentru care nu mulți dintre cei din jur reușesc să îi înțeleagă. Astfel ajung să fie considerați misterioși și chiar ciudați. Reprezentanții acestei zodii sunt firi profunde, care încearcă mereu să găsească un sens ori o definiție pentru ceea ce îi înconjoară. Curiozitatea lor nu are limite, iar mintea lor pare să nu obosească niciodată atunci când vine vorba despre analizarea vieții.

2. Capricorn

Zodia Capricorn nu avea cum să lipsească din topul geniilor, având în vedere că nativii sunt considerați deștepți, capabili și cu o bogată cultură generală. Ei învață repede, gândesc logic și se informează întotdeauna. Setea lor pentru cunoaștere atinge cote înalte, motiv pentru care reușesc întotdeauna să îi impresioneze pe cei din jurul lor. Subiectele de discuție pe care le propun sunt antrenante și reprezintă o adevărată sursă de informații. Mintea lor este cu adevărat sclipitoare și puțini din jur pot să le facă față într-o discuție plină de provocări.

1. Vărsător

Vărsătorii ocupă primul loc în topul zodiilor care pot fi genii în viață. Ei sunt nativii neînțeleși ai horoscopului, având în vedere că nimeni nu poate să pătrundă în mintea lor complicată. Cei născuți în această zodie reușesc să descopere lucruri interesante acolo unde ceilalți nu văd nimic. Ei nu privesc existența umană cu superficialitate, ci încearcă să găsească un sens pentru tot ceea ce îi înconjoară. Dacă ar putea cineva să pătrundă în creierul lor, cu siguranță s-ar pierde în labirintul „construit” acolo.

Te numeri printre zodiile care merită să se afle în topul geniilor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (125)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!