Top șase filme cu șerpi

Redactor Alexa Galgau

Nu te poți aștepta la opere de Oscar atunci când vrei să vezi filme cu și despre șerpi, dar acestea pot fi interesante pentru persoanele care sunt fascinate de aceste animale. Există multe filme cu șerpi, însă noi le-am ales pe cele care au potențialul de a-ți stârni cu adevărat interesul.

Top șase filme cu șerpi

6. Hisss (2010)

Acest film a fost produs în India și SUA și, deși are o notă foarte mică pe IMDB (un umil 2.9), e posibil să îți placă dacă ești fascinată de șerpi. Filmul se bazează pe mitul referitor la șerpii care pot lua formă umană. Un bărbat care suferă de cancer la creier încearcă cu disperare să își salveze viața prin capturarea unor cobre si transformarea lor în „Nagmani”, ceea ce l-ar face nemuritor (nu se explică de ce). Însă rezultatul nu este deloc cel dorit și bărbatul, alături de echipa sa, ajunge să fie vânat de creatura fioroasă pe care o creează.

5. Sssssss (1973)

Da, chiar există un film cu acest nume, iar acesta are chiar un scor mai bun decât cel anterior: 5.3/10. Povestea evoluează în jurul unui student, David, care caută să se angajeze. El e angajat ca asistent de laborator de doctorul Stoner și se îndrăgostește de fiica acestuia. Ceea ce nu știe este că doctorul a creat un serum care poate transforma orice om într-un cobra și că intenționează să îl folosească pe David.

4. Snake Island (2002)

Ce poate fi mai rău decât să rămâi blocat pe o insulă? Să fii rătăcit și blocat pe o insulă plină de șerpi periculoși, desigur! În acest film, un grup de turiști americani vizitează Snake Island, o insulă abandonată de ani întregi, însă rămân blocați pe aceasta și descoperă că mii de șerpi au transformat-o în casa lor și că nu sunt deloc încântați de „musafiri”.

 

3. Venom (2005)

Acest film horror cu șerpi este potrivit pentru tine dacă îți plac filmele în care adolescenții sunt urmăriți de un răufăcător cu puteri supranaturale. Nu este un film de excepție, dar poate fi interesant pentru una din acele zile când vrei să vezi ceva și nu știi exact ce. Eric și prietenii săi călătoresc până în Lousiana, în orașul în care a locuit tatăl său. Acesta a murit în condiții misterioase și, după ce a fost mușcat de șerpi posedați de spiritele unor oameni malefici, se trezește din morți. Apoi, îi vânează pe tineri, fără a mai ține cont că unul dintre ei este chiar fiul său.

2. Anaconda (1997)

Singurul motiv pentru care această peliculă se află pe locul 2 în topul filmelor cu șerpi constă în faptul că o are pe Jennifer Lopez în rol principal. Deși a fost criticată de mulți pentru lipsa ei de talent actoricesc, cântăreața și-a urmat visul și a jucat în câteva filme, niciunul de succes, din păcate. În acest film, o echipă care filmează documentare pentru National Geographic este luată ostatică de un vânător care vrea să prindă cu orice preț cel mai mare șarpe din lume. Desigur, acesta se dovedește a fi imposibil de capturat și le pune viețile în pericol în fiecare moment.

1. Snakes on a Plane (2006)

Cel mai bun film cu șerpi nu a fost apreciat prea mult de critici, iar pe IMDB are un modest scor de 5.6. Însă, dintre filmele de acest gen, este cel mai „răsărit”. Iată un gând înfricoșător: ești în avion și descoperi că acesta este plin de șerpi veninoși. Exact acest lucru se întâmplă și în acest film, în care un agent FBI încearcă să „salveze ziua” atunci când sunt eliberați o mulțime de șerpi în avion.

 

Ai văzut vreunul dintre aceste filme cu șerpi? Dacă da, ce părere ai avut?

Descoperă și cele mai bune filme cu vrăjitoare!

Surse foto: mallikasherawatfanclub.blogspot.com, 3guys1movie.com, www.californiaherps.com, www.sho.com, thetelltalemind.com

Articolul urmator 15 filme după cărți de dragoste care îți vor rămâne în suflet

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.