Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Trădătoarea zodiacului! Femeia în care NU trebuie să ai încredere!

Redactor Divahair.ro

Senzaţia următoare ne este familiară tuturor: întâlnim o persoană cu care rezonăm perfect, îi împărtăşim cu inima deschisă toate secretele noastre, apoi ne trezim cu încrederea şi sufletul făcute ţăndări. Dincolo de trădarea suferită, trebuie să învăţăm să trăim şi cu ideea că relaţia cu persoana dragă nouă nu va mai fi la fel de acum încolo, chiar dacă vom avea capacitatea de a ierta!

Ca să eviţi ca pe viitor o durere atât de profundă, noi ţinem să te avertizăm: există o zodie predispusă la trădare! Descoperă femeia din zodiac pe care ar fi înţelept să o excluzi din grupul tău de prieteni!

Vărsătorul, semnul astrologic cel mai predispus la trădare

Vărsătorul este semnul cel mai puţin previzibil al zodiacului. Firea sa originală, neobişnuită, i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată! Nativa nu poate fi încadrată într-o singură categorie, ceea ce sporeşte atracţia pe care o provoacă celor din jur: ea este acea prietenă specială, diferită, pe care ţi-ai dorit-o întotdeauna! Inteligenţa şi intelectul Vărsătorului sunt arhicunoscute; fiind vorba despre un semn de aer, este de la sine înţeles că mintea sa se va plimba în sfere înalte, în care tu nu ai acces, dar în care ea te va introduce cu cea mai naturală atitudine din lume.

 

Mai departe, nu putem uita nici că Vărsătorul se numără printre zodiile cu instincte umanitare. Îţi va vorbi fără pic de emfază despre salvarea rinocerilor din Africa sau despre drepturile LGBT, dar va apăra cu o răceală înşelătoare şi înfricoşătoarele atentate teroriste. Alături de această femeie, ai impresia că poţi cunoaşte şi înţelege de o mie de ori mai bine lumea!

Cum putem crede despre această femeie că este trădătoarea zodiacului, după ce am lăudat-o atât? Nu am pretins că trăsăturile de mai sus ar avea o conotaţie pozitivă, iar atunci când am afirmat că nativa are o fire originală, ne-am referit mai ales la imprevizibilitatea ei!

Nu poţi cunoaşte cu adevărat sufletul unui Vărsător nici măcar după zeci de ani de convieţuire. Femeile născute în această zodie te pot uimi chiar şi atunci când aţi ajuns atât de apropiate, încât vă puteţi completa una alteia propoziţiile. Tu o consideri cea mai bună prietenă, în timp ce pentru ea poţi ocupa postul banal de cunoştinţă, al cărui nume abia l-a învăţat.

De asemenea, dragostea de independenţă a nativei este celebră. Cu greu o poţi convinge să se aşeze la casa ei sau să găsească fericirea în viaţa domestică. Dacă ai o prietenă Vărsător cu o familie numeroasă, total dependentă de cei dragi, analizează-i cu atenţie profilul astrologic: cu siguranţă are un ascendent puternic de pământ! Nativa tradiţională va resimţi mereu nevoia de a fugi, de a se îndepărta de ei care o sufocă: nu te mira dacă te va părăsi pentru a pleca în lume sau dacă va anula cât ai zice „trădare” cele mai frumoase planuri pe care vi le-ați făcut, pentru a merge la mare cu o amică pe care abia a cunoscut-o.

Excentricitatea Vărsătorului o determină să nu realizeze că te-a trădat! În timp ce tu simţi că e sufletul tău pereche, prietena ta de o viaţă, ea poate considera că nu vă leagă nimic. Nu se va sfii să îţi fure iubitul; ce e drept, nu o face din răutate, pentru că nu are un suflet negru, ci consideră că atracţia dintre ei e prea puternică pentru a i se opune şi că, până la urmă, iubirea nu poate fi niciodată făcută prizonieră în ceva atât de banal precum o relaţie. Nu este o fire conformistă, iar firul gândirii ei va fi mereu diferit de al celor din jur. Faptul că poţi rezona cu argumentele sale după ce te-a trădat o face mai periculoasă chiar şi decât cea care este considerată cea mai rea zodie, Fecioara.

 

Un alt lucru bine cunoscut despre nativii din Vărsător este că fug de manifestările emoţionale. Tocmai i-ai cumpărat prietenei tale din această zodie un cadou magnific, pe care i-l oferi cu lacrimi în ochi, mărturisindu-i cât de importantă este în viaţa ta: să nu te miri dacă a doua zi nu îţi va mai răspunde la telefon, pentru că tocmai i-ai activat dorinţa de o lua la goană în direcţia opusă, cât o ţin picioarele.

Şi apropierea de persoane este extrem de dificilă pentru femeia Vărsător. Ea poate să se disteze ani de-a rândul alături de o persoană, fără a o considera apropiată. Tocmai de aceea, sunt multe voci care afirmă că nativele sunt de fapt cele mai reci şi mai insensibile persoane din zodiac.

Şi ascendenţa lui Uranus, planeta guvernantă a Vărsătorului, este definitorie pentru capacitatea sa de a trăda. Personificând necuprinsul (şi indiferenţa) Cerului în mitologia greacă şi latină, Uranus oferă zodiei intelectul dezvoltat şi o putere mare de transformare, dar şi caracterul mereu schimbător şi dispoziţia imprevizibilă. Dacă mai amintim şi despre agresivitatea care îi este, de asemenea, caracteristică, nici nu ne mai mirăm că Vărsătorul este cea mai trădătoare zodie!

Desigur, nu afirmăm că nativa este cea mai rea zodie, ci doar cea mai predispusă la trădare. Poţi avea o „cea mai bună prietenă” născută sub acest semn, care să îţi fie mereu fidelă, dar poţi fi şi ghinionista care cade victimă imprevizibilităţii sale. Oricum, noi te sfătuim să fii mereu precaută în preajma sa!

Tu ce părere ai? Ai fost până acum trădată de o femeie născută în această zodie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (110)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - timp liber

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (30797 vizite)
  2. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (6996 vizite)
  3. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (4800 vizite)
  4. Abandonat de mamă la naștere din cauza unui fals diagnostic cu HIV, orfanul Ionuț și-a dedicat viața salvării celorlalți (2243 vizite)
  5. Chiquita aduce bucuria fructului galben-natural pe străzile Bucureștiului, în cea mai recentă campanie outdoor (2176 vizite)
  1. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (nota 5)
  2. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  3. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (nota 4.6)
  4. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (nota 3.4)
  1. Punctele cardinale: ce sunt și de ce sunt importante în zodiac (0 comentarii)
  2. 15 reguli care te ajută să ai o poză de profil ca la carte (0 comentarii)
  3. Piramida lui Maslow: ce înseamnă și cum te ajută în viața de zi cu zi (0 comentarii)
  4. 7 sfaturi pentru alegerea celui mai bun brad de Crăciun (0 comentarii)
  5. Zebra este albă cu dungi negre sau neagră cu dungi albe? Misterul a fost elucidat! (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!