Nu Skin

Transforma-ti bicicleta in fashion statement si vino la Skirtbike!

Eugenia Dinescu, redactor

De 6 ani in Bucuresti, evenimentul Skirtbike promoveaza un stil de viata  sanatos si prietenos cu mediul, sarbatoreste fetele curajoase care aleg bicicleta ca mijloc de transport alternativ, dar in acelasi timp, le incurajeaza pe cele care nu pedaleaza inca.  SkirtBike este manifestul celei mai mari comunitati de bicicliste, un manifest pentru normalitate, un proiect desfasurat in 12 orase din Romania si o sursa de inspiratie pentru multe femei din toata lumea.


“Pentru noi, SkirtBike inseamna comunitate, prietenie, bucurie, libertate, femei, biciclete, traditie, fuste, eleganta, cultura, transport alternativ, urban. Un mix de cuvinte care dau definitia celor 6 ani de eleganta pe doua roti, in care  am promovat impreuna bicicleta in randul femeilor.”, spune Andreea Tutunaru, una din organizatoarele evenimentului.


Peste 2000 de bicicliste si-au anuntat prezenta la SkirtBike Bucuresti si alte cateva mii vor pedala in  Brasov – 6 iunie, Iadi – 7 iunie, Deva – 14 iunie, Arad – 14 iunie, Oradea – 14 iunie, Constanta – 21 iunie, Targu Mures – 21 iunie, Alba Iulia – 27 iunie, Cluj – 4 iulie, Drobeta – 4 iulie, Baia Mare – 5 iulie.


Intre 5-7 iunie, comunitatea SkirtBike va sarbatori „Femeia pe bicicleta”, in cadrul festivalului urban Femei pe Matasari. Bike Fashion show, Portret de Biciclista powered by NESCAFÉ 3in1, Scoala de mecanica pentru femei powered by Bita Color, Lectii de pedalat pentru femei powered by Biking and Smiling, Cycling for Culture powered by Bucharest Greeters, concursuri, workshops DIY, artizani, oameni priceputi si talentati, cu drag de biciclete si multe alte evenimente vor pregati organizatoarele in cele doua zile de festival.


Parada SkirtBike va inchide seria de activitati dedicate femeii pe bicicleta, duminica, 7 iunie. Plecarea se va face la ora 17, de la Palatul Copiilor, pe urmatorul traseu: Bd. Tineretului - Bd. Dimitrie Cantemir - Piata Unirii-Piata Universitatii - Piata Rosetti - bd. Pache Protopopescu – str.Matasari. Desi este un eveniment dedicat doamnelor, organizatoarele au onoarea de a anunta prezenta cu eleganta pe bicicleta, a domnului Primar Piedone, care va da startul celei mai asteptate promenade a anului.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!