Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Trei zodii de femei învingătoare

Andreea Baluteanu

Succesul în viaţă este de multe ori dictat de noroc sau de împrejurările potrivite, dar el este şi suma unor calităţi native, care le transformă pe posesoarele lor în învingătoare. Sunt zodii care au fost înzestrate cu tenacitate, curaj şi ambiţie şi care au succesul asigurat în viaţă!

Descoperă mai jos cele trei zodii cu care astrele au fost generoase, asigurându-le „lipici” la succes şi victorii pe toată linia!

Trei zodii de femei cu abonament la succes

Berbec

Nativa din zodia Berbec este dotată cu o energie ieşită din comun. Ea oboseşte rareori, tocmai de aceea apropiaţii săi se întreabă cu stupoare dacă nu cumva se află în compania întruchipării unei Wonderwoman!

Tenacitatea sa derivă dintr-o încredere în sine absolut contagioasă! Hotărâtă şi determinată, nativa este absolut convinsă că poate răzbi orice obstacol şi că nu a apărut încă pe pământ fiinţa, lucrul sau fenomenul care să o poată învinge. Iar credinţa nestrămutată în puterile proprii o abonează la succes.

Desigur, ea nu se bucură întotdeauna de un noroc chior şi munceşte asiduu pentru a obţine ceea ce îşi doreşte. O încântă provocările, nu o deranjează căzăturile și singurul pericol la adresa victoriei sale perpetue este rutina, pe care reuşeşte aproape întotdeauna să îl ocolească cu dibăcie şi energie! Nu degeaba este nativa considerată stăpâna lumii!

Săgetător

Se spune despre acest semn zodiacal că este cel mai norocos dintre toate, iar această legendă este mai mult decât suficientă pentru a ne convinge că Săgetătorul se numără printre învingătorii zodiacului. Nativele trebuie să fi fost sărutate de astre la naştere, pentru că strălucesc în fiecare situaţie a vieţii!

Nu doar frumoase, ci mai ales curajoase, Săgetătoarele domină zodiacul. Dinamice, extrovertite şi cu o inimă care nu cunoaşte frica, ele sunt rareori învinse de cineva sau ceva. Chiar şi atunci când sunt zdrobite sau prăbuşite într-un hău care pare fără scăpare, ele se caţără cu o abilitate ieşită din comun şi ies la suprafaţă, ca nişte adevărate învingătoare.

Mai mult, nativele sunt recunoscute pentru spiritul lor oportunist. Nu profită de cei din jur, pentru că sufletul lor făurit din foc nu are nicio urmă de viclenie, dar ştiu cu siguranţă să recunoască o șansă și să nu o piardă atunci când o primesc. Nici riscurile nu le sunt străine: arcaşele zodiacului nu ezită niciodată să pună totul în joc şi, de cele mai multe ori, ies învingătoare. 

Capricorn

Dacă cea mai frumoasă zodie şi-a câştigat locul printre învingătoarele zodiacului, de ce nu ar fi făcut-o şi cea mai inteligentă? Nativa din Capricorn este ambiţioasă, iar perspectivele ei nu se opresc la limita vizibilă celorlalţi: ea ţinteşte sus, dincolo de nori şi de stelele cunoscute.

Inteligenţa acestei femei o împinge deasupra muritorilor de rând! Nativa este calculată şi îşi stabileşte cu precizie priorităţile, ceea ce o departajează de majoritatea umanităţii, care se rezumă la a aştepta să vadă ce îi rezervă viaţa. Pentru Capricorn, aşteptarea este inutilă atunci când îţi poţi decide tu cursul existenţei, acţionând pentru a-l înclina în direcţia potrivită.

Hărnicia, profesionalismul şi atenţia sunt alte trăsături care îi asigură nativei victorii peste victorii! Cu un asemenea cumul de calităţi, nici nu e de mirare că trece prima linia de finiş: nu ai cum să o întreci!

Tu te numeri printre aceste semne cu adevărate învingătoare?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (102)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!