Nu Skin

Trei zodii de femei sexi, dar cuminți

Victoria Dragan

Multor persoane le vine greu să creadă că mai există în ziua de astăzi femei sexi și cuminți în același timp, dar trei native din horoscop ne dovedesc că se poate. Află în ce zodii se ascund femeile cu nivel de sex-appeal ridicat, dar care sunt catalogate decente!

Zodii în care se nasc femei sexi și cuminți

Taur

Femeia născută sub influența acestui semn zodiacal este extrem de senzuală și atrăgătoare. Nimeni nu ar spune la prima vedere că ea ajunge devreme acasă, dar cine o cunoaște mai bine știe cât valorează ea. Nativa este liniștită, fidelă și de încredere, astfel că nu este de mirare de ce toți bărbații din jur și-o doresc de nevastă.

Ea a fost înzestrată de Mama Natură cu calități fizice deosebite, așa că nu depune eforturi pentru a arăta bine în fiecare zi. Reprezentanții sexului opus care cred că o pot seduce ușor au parte de o surpriză colosală. Femeia Taur nu se lasă ușor cucerită, pentru că este cuminte și are principii bine înrădăcinate. Cel care și-o dorește va trebui să lupte mult pentru ea și să îi demonstreze că o place cu adevărat.

Rac

O altă nativă care sucește mințile bărbaților cu aerul ei sexi este cea născută în zodia Rac. Poate că la început pare că poate fi ușor dusă de nas, dar ea este prudentă și cuminte. Nu se lasă ispitită nici măcar atunci când dorințele sunt intense, ci preferă să stea în banca ei.

Deși mai multe persoane din jur au încercat să scoată din interiorul ei tot ce este mai rău, nu au reușit să treacă peste limitele pe care și le-a fixat. Nativa își apără cu sfințenie principiile, așa că nu poate fi dusă de nas cu una, cu două. Ea gândește lucrurile dintr-o altă perspectivă decât o fac alte femei din jurul ei, ceea ce o transformă într-un model demn de urmat.

Scorpion

Și nativa zodiei Scorpion este catalogată drept o femeie sexi și senzuală. Nu mulți bărbați rezistă în fața farmecelor ei. Firea ei pasională oferă deseori impresia că nu este o femeie cuminte, însă aparențele înșală, iar cei care o cunosc mai bine se conving repede de acest lucru.

Dincolo de firea ei intensă și misterioasă, femeia Scorpion este cuminte și sensibilă. Însă atunci când cineva o calcă rău pe coadă, reacționează imediat oferindu-i o lecție pe care să nu o uite niciodată.

Cine a spus că nu există femei sexi și cuminți nu le-a cunoscut pe cele născute în semnele zodiacale de mai sus!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (104)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!