Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Trei zodii frumoase, dar nefericite în dragoste

Luni, 13.03.2017
de Mihaela Onofrei

„Există doar o singură fericire în această viață: să iubești și să fii iubit.” George Sand ne-a oferit cea mai bună definiție a împlinirii sentimentale, a iubirii ce ne oferă un scop în viață. Dragostea este despre a primi și a dărui. Iubim ca să fim iubiți și suntem iubiți ca să iubim (destul de încurcată treaba, nu-i așa?). Deși poate nu realizăm acest lucru și afirmăm că iubim o persoană fără a primi ceva în schimb, dragostea este foarte egoistă. Ființa umană nu poate să fie fericită până nu simte că sentimentele sale sunt împărtășite și răsplătite.

De cele mai multe ori, oamenii frumoși sunt cei mai nefericiți în viața de cuplu. Aceștia nu reușesc să găsească pe cineva care să vadă dincolo de aspectul fizic și care să îi aprecieze pentru inteligența lor, pentru sufletul bun și pentru celelalte calități. De asemenea, nefericirea mai vine și din faptul că nativii despre care vei afla mai jos își stabilesc țeluri înalte, pentru care își sacrifică viața personală și fericirea.

femeie pe plaja

Iată care sunt cele mai frumoase zodii nefericite în dragoste!

Leu

Leul este, cu siguranță, una dintre cele mai nefericite zodii în iubire. Deși își dorește foarte mult să găsească pe cineva care să îl iubească și să îl prețuiască pentru ceea ce este, acest lucru se dovedește a fi imposibil. Spiritul său excentric și iubirea pentru lux atrag doar persoane „pe interes”. Deși este o persoană frumoasă atât pe exterior, cât și pe interior, calitățile spirituale ale acestui nativ sunt de cele mai multe ori ignorate. Bunătatea sa fără margini este cea care îi aduce nefericirea. Este mereu dornic că împartă ceea ce are, chiar și sufletul. Lumea profită de acest lucru, iar asta îl determină pe nefericitul nostru Leu să iasă cu inima frântă din relațiile toxice.

femeie sedinta foto

Scorpion

Relația cu un Scorpion este un drum plin de urcușuri și coborâșuri. Este o persoană care știe ce vrea într-o relație și căreia nu îi este rușine să ceară acel lucru. Aici apare problema. Știe că este mult peste fostele iubiri ale perechii sale, iar acest lucru îl face să aibă multe pretenții din partea persoanei dragi. Este greu de satisfăcut, iar asta îi aduce multă nemulțumire și nefericire. Persoana care îi poate oferi o viață fericită trebuie să fie extraordinară, la fel ca el.

Balanță

Balanțele se află în topul celor mai sufletiste semne din zodiac. Găsirea dragostei adevărate este principalul lor scop în viață. Totuși frumusețea lor interioară le face să fie niște victime sigure în dragoste. Pun prea mult suflet în relația de cuplu și se implică 200%. Acest lucru se pare că nu este tocmai benefic pentru nativii din Balanță, deoarece este foarte greu să găsească pe cineva care să îi aprecieze pentru asta. Balanțele vor trece prin multe relații eșuate până vor reuși să găsească pe cineva care să le aprecieze sufletul frumos. Sfatul nostru pentru acești nativi este să fie puțin mai indiferenți în relația de cuplu, cel puțin la început. Doar așa își pot da seama dacă acea persoană are intenții serioase și dacă va rămâne lângă ei până la sfârșit.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (30)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!