Un cadou unic pentru femeia specială din viața ta

Un cadou unic pentru femeia specială din viața ta

Ramona Jurubita

Cea mai sinceră dovadă de iubire începe de la tine!

Luna aceasta celebrăm femeia așa cum este ea. Frumoasă, radiantă, sinceră, iubitoare, dar cel mai important, unică.

Venirea primăverii este întotdeauna vestită de ghiocei și sărbătorită prin intermediul mărțișoarelor. Aceste mici simboluri reprezintă un nou început și toate urările de bine pe care orice bărbat i le-ar face femeii din viața sa. Semnificația unui astfel de cadou poate crește și în funcție de obiectul pe care oamenii aleg să îl dea în dar. Și ce este mai frumos decât o floare sau un buchet ce exprimă dragostea, respectul și aprecierea?

Ei bine, anul acesta poți oferi un dar cu totul și cu totul special, mai ales dacă vrei să ieși din tipare. Când toți oferă broșe, pandantive sau alte bijuterii, tu ai ocazia să le dăruiești femeilor din viața ta ceva atipic. Noi venim cu o propunere inedită, de care ar trebui să ții cont dacă vrei să îți surprinzi plăcut mama, sora, iubita, soția sau fiica. Bucuria lor se va citi instant pe chip, fiindcă este vorba de două produse ce pot schimba imediat starea de spirit a unei doamne sau domnișoare!

Nu mai prelungim suspansul, pentru că vrem să ajungi la destinație în timp util, cu mărțișorul ambalat în mod corespunzător.

Cadouri speciale pe care le poți oferi la începutul primăverii

Martie este luna femeii, așa că toate femeile din viața ta merită o atenție deosebită în această perioadă. Cum le poți arăta altfel ce simți pentru ele dacă nu prin intermediul unui dar oferit din suflet? Sigur le-ar plăcea să vadă că îți pasă de felul în care arată și s-ar bucura enorm să le înmânezi unul dintre „produsele vedetă ale sezonului”, create chiar de brandul Dyson. Este vorba despre Aparatul de coafat Dyson Airwrap Multistyler Complete Long și despre Uscătorul de păr Dyson Supersonic.

Vrei să știi la ce e bun fiecare pentru a putea decide care se potrivește mai bine pentru cea mai importantă femeie din viața ta? Iată caracteristicile acestora:

Aparatul Dyson Airwrap garantează o coafare mai ușoară a părului, pentru că include ondulatoare lungi Airwrap de 30 mm și 40 mm, cu 50% mai lungi decât ondulatoarele standard produse de același brand. Este creat special pentru părul lung și poate fi utilizat pentru mai multe stiluri: face bucle, îndreaptă, usucă, dar fără să folosească o temperatură extrem de ridicată. Asta înseamnă că protejează șuvițele, mai ales că este potrivit pentru toate tipurile de păr (subțire/moale/gros/aspru/deteriorat/vopsit/ondulat/creț/drept/grizonat).

Femeie cu păr mediu și breton care își ondulează părul cu Aparatul Dyson Airwrap

Interesant este că are trei trepte de viteză pentru fluxul de aer și tot atâtea pentru controlul temperaturii. Iar partea cea mai bună este că are și un buton pentru jet de aer rece. La ce se folosește? Se pare că aerul rece fixează imediat coafura obținută cu ajutorul aerului cald. Foarte tare, nu-i așa?! Dar ce ai spune dacă ți-aș dezvălui că are și o cutie șic pentru depozitare în care pot fi păstrate toate accesoriile/capetele de coafare?

Aparatul Dyson Airwrap și toate accesoriile incluse în pachet

Uscătorul Supersonic poate fi folosit și pe părul scurt, mai ales că are un accesoriu ce potolește firele rebele în doar câteva secunde. Și acesta nu este singurul capăt de schimb ce vine la pachet cu produsul minune. Uscătorul mai are un pieptene cu dinți largi ce îndreaptă părul creț pe măsură ce este uscat, adăugând formă și volum coafurii.

Uscătorul Dyson Supersonic și toate aceesoriile pe care acesta le are

De asemenea, concentratorul pentru aranjarea părului creează un curent de aer de mare viteză, perfect pentru aranjarea părului. Aerul este concentrat, așa că șuvițele pot fi coafate pe rând, fără a deranja restul părului.

Femeie care își usucă părul drept cu Uscătorul Supersonic Dyson

Difuzor reproiectat poate reduce efectul static, definind buclele și onduleurile, pe când accesoriul nou Gentle Air difuzează aerul, creând un flux de aer slab și mai rece. Acesta din urmă a fost proiectat pentru părul subțire și scalpul sensibil. La fel ca dispozitivul prezentat anterior, și acesta are un buton care face o trecere instantă către fluxul de aer rece, ajutând la fixarea coafurii.

Femeie cu părul creț ce își definește buclele cu Uscătorul Supersonic Dyson

Iată de ce alte caracteristici se mai pot bucura femeile din viața ta dacă le oferi un astfel de cadou:

3 setări precise de viteză

  • Ridicat - pentru uscare și coafare rapide
  • Mediu - pentru uscare obișnuită
  • Redus - pentru difuzare

4 setări precise de căldură

  • 100°C pentru uscare și coafare rapide
  • 80°C pentru uscare obișnuită
  • 60°C pentru uscare și difuzare cu aer rece
  • 28°C pentru flux constant de aer rece

Dacă vrei să faci o bucurie unei persoane dragi, nu ezita să îi cumperi unul dintre cele două produse marca Dyson. Au fost create special pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de păr și, cu siguranță, pot impresiona orice femeie. Fă ca luna martie să fie deosebită! Oferă un cadou produs de Dyson și fă-le pe femeile din viața ta să se simtă minunat în pielea lor. Sigur vor profita din plin de mărțișorul atipic.

Și ar mai fi ceva! Privește partea bună: vor putea folosi mărțișorul pe tot parcursul anului, nu doar în perioada 1-8 martie. Bineînțeles, ca să respecți și tradiția, poți agăța un șnur colorat în alb și roșu de punga sau de cutia în care este împachetat darul ales.

Pentru momentul tău special de răsfăț, în perioada 4-5 martie, la achiziționarea unui produs Dyson din Afi Palace Cotroceni, vei primi un voucher pentru o sesiune de hairstyling la Endorphin Lab.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce culoare trebuie să aibă portofelul pentru a atrage banii și prosperitatea în viața ta
Ce culoare trebuie să aibă portofelul pentru a atrage banii și prosperitatea în viața ta
Ce te face speciala?
Incepe quiz
Ce te face speciala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.