Universul îți "aude" absolut fiecare cuvânt: dacă nu vrei să îți strici viața, nu spune niciodată aceste 5 fraze

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Universul "aude" absolut orice, iar dacă tu repeți foarte des anumite cuvinte, va face exact precum cum îi ceri... Fiecărei persoane i se oferă posibilitatea de a fi fericit, dar pe de altă parte, propriile sale acțiuni pot contribui la suferința sa.

Spre exemplu, atunci când ai de-a face cu o experiență nouă, iar tu nu faci nimic pentru a renunța la zona ta de confort, deși visezi să schimbi ceva. Nu faci nimic concret pentru a scăpa de temeri și prejudecăți. Te sperii, te ascunzi în spatele fricilor și nu ai încredere în forțele tale. 

o silueta a unei femei, ce priveste in zare

Fericirea nu își va face apariția în viața ta dacă tu ești nesigur, negativist și încorsetat. Dacă tu te gândești că nimic nu te mai poate surprinde sau inspire, dacă ai impresia că le știi pe toate și nu există nicio modalitate prin care poate fi mai bine. Pe lângă toate acestea, există și cinci fraze care contribuie la apariția ghinionului și a nefericirii, astfel că ar trebui să eviți să le rostești, dacă nu vrei să îți strici viața. 

Trebuie să îți reamintim că propriile tale gânduri contribuie la conturarea conștiinței și a atitudinii tale față de lume. De aceea se spune că Universul te urmărește cu atenție - dacă tu repeți mereu aceleași cuvinte, atunci acesta te va asculta și va face exact așa cum îi ceri. 

Nu voi face niciodată acest lucru

Universului nu îi place prea mult această frază. Știi de ce? Spunând-o cu voce tare, te pui automat în poziția creatorului suprem, care are puterea de a-ți controla viața și destinul, adică să decidă pentru tine. Pentru a combate această persoană care se autoproclamă creator independent, soarta o pune automat în situații despre care ea spunea înainte că nu poate să le facă.

Dacă vei experimenta acest lucru pe pielea ta, vei înțelege de ce nu este bine să condamni, să judeci sau să încerci să decizi care oameni sunt mai buni sau mai răi. Dacă nu poți înlocui această frază cu altceva, atunci încearcă să clarifici despre ce vorbești într-un cât mai specific, adăugând motive, puncte de vedere, etc.

Este problema ta

Universul nu reacționează foarte bine atunci când aude fraze de genul, mai ales venite din partea unei persoane care are o viață frumoasă și vorbește despre soarta altui om, neștiind toate problemele și toate dificultățile prin care a trecut.

Imaginează-ți că tu bârfești cu cineva despre altcineva care se află într-o relație toxică. Tu doar evaluezi anumite momente, arunci cuvinte dureroase și mergi mai departe, fără să știi întreaga poveste și poate cât de mult se chinuie să scape de cel care îi face rău. În loc să judeci, mai bine oferă ajutor, dacă este posibil. Nu cunoaștem cu exactitate totul despre viețile altora, deci nu avem niciun drept să le comentăm. Judecăm doar ceea ce este la suprafață, fără să știm exact ce simte acel om sau ce a trăit în trecut.

o femeie din profil priveste in zare

Nu pot

Este o frază care distruge instant toate rezultatele pozitive care ar putea veni de pe urma unei oportunități. Dacă aceste cuvinte sunt pronunțate la modul afirmativ și cu multă convingere, Universul va considera că aceasta este dorința ta și îți va oferi exact ceea ce îi ceri, adică într-un final nu vei fi capabil să reușești. Nu te plânge. Ți s-a cerut ceva? Foarte bine. Dă tot ce ai mai bun pentru a duce la bun sfârșit acea sarcină.

Nu știu

Dacă tu nu știi, atunci cine ar trebui să știe? Cine este responsabil pentru soarta ta? Universului nu îi place să audă astfel de cuvinte. Are nevoie de detalii specifice pentru a-ți oferi exact ce vrei să primești. Renunță la ambiguitate și la indecizie. Specificitatea înseamnă că o persoană este ferm convinsă de ceea ce are nevoie, iar asta înseamnă că Universul o va ajuta să își îndeplinească toate visurile.

Citește și: Semne că Universul te aude și îți trimite mesaje înapoi! La ce să fii atentă

Când ești întrebat care sunt dorințele tale, ce vise ai, ce carieră îți dorești sau unde vrei să locuiești, răspunde clar. Nu îți fie frică să îți exprimi dorințele și intențiile. Spre exemplu, ce s-ar întâmpla dacă ai merge la un restaurant, iar bucătarul nu ar știi cum să îți pregătească mâncarea și pur și simplu ar arunca ingrediente la întâmplare într-o tigaie? Cu siguranță rezultatul nu te va mulțumi.

Acest lucru este valabil și în privința propriei tale vieți. Asumă-ți responsabilitatea pentru tine. Fii regizorul experienței tale, nu te teme să acționezi și fii foarte atent ce gânduri și fraze îi transmiți Universului. S-ar putea ca uneori să nu îți placă ceea ce primești și să nu știi exact care este cauza.

Surse articol: Cluber / Thoughtco / Aconsciousrethink

Surse foto: IStock

Articolul urmator "Banii nu aduc fericirea, dar numărul lor da". Cum îți dai seama ca ai o relație nesănătoasă cu banii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (28)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.