Nu Skin

V fair #22 - târg de design contemporan și cultură vintage

Ana Munteanu

Pentru că less is more și V for VINTAGE este, so much more than just vintage, azi, mai simplu și mai aproape de ce suntem, te invităm la V fair - un spațiu dedicat comunității oamenilor pasionați de design contemporan, artă, experiment și #goodtaste

Pe 13 și 14 aprilie, V fair aduce la Palatul Telefoanelor designeri locali și internaționali, colecționari de vintage autentic și cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage din România.

Ce îți pregătim?

DESIGN VESTIMENTAR | ACCESORII ȘI BIJUTERIE CONTEMPORANĂ | VINTAGE AUTENTIC
#Vdesigners
Cei aproape 100 de designeri care vin anul acesta la V Fair au trecut de un juriu serios și entuziast: Alina Gavrilă Borțun (Creative Director Gavrilă&Asociații, responsabilă de direcția de creație și campaniile de comunicare ale evenimentelor Romanian Design Week, Diploma, Gala Societății Civile și Cartierul Creativ), Alex Necula (Manager Buyer Concept Store ENTRANCE) și Laura Călin (fondator V fair).
#VforVintage
Quality over quantity. Colecționarii de vintage din Top 10 aduc propria selecție de vintage autentic - povești în obiecte, obiecte în povești și nebănuite comori.
#Vfuturedesign

Trei universități de Artă și Design - București, Cluj, Timișoara se întâlnesc la V fair 2019: sute de ore de creație și mai ales rezultatul lor: piese noi, fresh &exciting de la cei mai talentați tineri designeri din cele trei direcții geografice și creative.

#Vspecialguest

Tara Lalic vine din Serbia la V fair cu colecția ei din materiale inovative, biodegradabile, creata cu cele mai noi tehnologii de laser-cutting și 3D printing. Tara e cool, e creativă și interesantă, vino s-o cunoști #SustainAbility.

Program:

Sâmbătă 13 aprilie: 11.00 –19 .00
Duminică 14 aprilie: 11.00 – 19.00
Prețul unui bilet de intrare: 15 Lei

#Vfair #VforVINTAGE

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!