Vara aceasta, este natural să transmiți emoții în buchete de flori!

Vara aceasta, este natural să transmiți emoții în buchete de flori!

Redactor Divahair.ro

Sezonul cald este oficial deschis, iar miresmele florilor de vară se simt din ce în ce mai puternic. Buchetele de flori de vară creează atmosfera de vacanță după care tânjim cu toții.

Pentru sezonul mult-așteptat, Floria.ro a lansat colecția de vară, plină de flori proaspete, nuanțe solare îmbinate cu pasteluri delicate. Buchetele și aranjamente florale spectaculoase din colecția de vară create de floristii Floria.ro sunt ideale pentru un cadou de nuntă, aniversarea cuiva drag sau pur și simplu pentru o surpriză făcută persoanei iubite.

Nuanțe solare îmbinate cu pasteluri delicate

În colecția de buchete de vară, designerii Floria.ro au ales să creeze buchete care abundă de flori în nuanțe solare, îmbinate cu pasteluri delicate, care oferă un deliciu vizual. Pentru noile buchete de vară, designerii Floria.ro propun o cromatică predominată de rose-quartz, galben, oranj, corai și accente de violet.

Buchetele și aranjamentele din colecția de vară lansată de Floria.ro sunt realizate dintr-un amalgam de flori, aranjate perfect cromatic pentru un echilibru vizual deosebit. Designerii Floria.ro au ales pentru această colecție flori precum-lisiathus, alstroemeria, trandafiri,  hortensii, iriși, bujori, minigerbera, frezii și accente de lavandă pentru un aer provensal oferit buchetelor.

Noile buchete de flori, un cadou deosebit pentru nuntă

Odată cu începerea verii, și sezonul nunților este oficial deschis. În această perioadă invitațiile la nunțile apropiaților sunt numeroase, iar florile sunt cadoul ideal, în special pentru cununia civilă. Floria.ro livrează oriunde în țară buchete superbe de flori proaspete, cu un aer delicat și elegant. În două ore buchetul este la tine acasă și gata pentru a fi oferit și admirat.

Un alt cadou ideal sunt aranjamentele florale în vase de lemn care îmbină aerul rustic cu flori rafinate în nuanțe de corai, fuchsia, roz pastelat. Aceste îmbinări florale și cromatice creează aranjamente ideale pentru un “garden-party”, sau o petrecere în aer liber. Spiritul liber și exuberant oferit de florile de vară din noua colecție Floria.ro creează o atmosferă de vacanță, perfectă pentru acest început de sezon.

Un gentleman adevărat nu uită de iubita lui, chiar dacă se uită la meci.

Întrucat Campionatul European debutează în acest final de săptămână, Floria.ro lansează și o colecție-capsulă cu buchete de flori ideale pentru a fi transmise în perioada meciurilor. Colecția propune gentlemanilor desăvârșiți să își arate activ atenția față de partenerele lor, chiar dacă interesul le este captat de meciurile din Campionatul European din Franța.

Colecția capsulă este disponibilă pe https://floria.ro/campionatul-european-2016/ 

Articolul urmator
Dovada lui Einstein că Dumnezeu există. "Legătură dintre om și Dumnezeu este tocmai credința!"
Dovada lui Einstein că Dumnezeu există. "Legătură dintre om și Dumnezeu este tocmai credința!"
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.