Nu Skin

Vegis.ro a fost desemnat Magazinul Anului în cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2017

DivaHair

În cadrul decernării Premiilor în Comerțul Electronic din România, la cea de-a 12 ediție GPeC, Vegis.ro a fost desemnat “Magazinul Anului în e-Commerce”, premiu câștigat pentru prima dată de la înființare. Tot la acest eveniment, Vegis a primit și distincția pentru “Cel mai bun magazin online de produse organice și naturale”, pentru a doua oară consecutiv. 

 Peste 400 de reprezentanți ai magazinelor online, precum și ai principalelor companii de profil, au participat la festivitatea de premiere. Magazinele online cu domenii diferite de activitate au fost evaluate timp de cinci luni în cadrul unui proces complex de jurizare din partea celor de la GPeC.

gala de premii

Criteriile urmărite de juriul GPeC au inclus atât funcționalitatea și experiența clientului pe site, precum și securitatea plății, conținutul, social media, dar și newsletterele de informare, precum și aspectele legate de SEO. Fiecare magazin înscris a fost analizat în baza a 200 de criterii, iar în urma evaluării, Vegis a câștigat marele premiu al competiției, “Magazinul Anului în e-Commerce” și, desigur, locul I la categoria “Produse Organice și Naturale”.

“Câștigarea premiului pentru “Cel mai bun magazin online de produse organice și naturale”, pentru al doilea an consecutiv, reprezintă pentru întreaga echipă Vegis.ro o bucurie enormă și un îndemn pentru o evoluție de neoprit. Încă de anul trecut, când am primit această distincție pentru prima dată, ne-am propus să fim din ce în ce mai buni și să țintim către o poziție cât mai înaltă în topul magazinelor online. Ne-am dorit să câștigăm premiul pentru “Magazinul Anului”, simțeam că se poate și ne-am dat seama că un scor bun în competiție se traduce în clienți mai fideli și mai apropiați brandului Vegis.ro”, declară Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare și Fondator Vegis.ro.

Premiul Magazinul Anului în e-Commerce reprezintă o recunoaștere a eforturilor susținute de Vegis.ro pentru a oferi o experiență plăcută de cumpărare clienților, alături de produse naturiste apreciate, certificate și selecționate cu atenție. 

afis magazinul anului 2017

Despre Vegis.ro 

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din România. Înființat la începutul anului 2012, Vegis.ro comercializează de peste 5 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesați de un stil de viață sănătos și o nutriție bazată pe produse ecologice și naturale.  

 Din sediul din Brașov, Vegis.ro livrează produse sănătoase în toată țara, în 24-48h de la confirmarea comenzii. 

 Fiecare produs care intră în stocul Vegis.ro este însoțit de o factură și declarație de conformitate a calității produselor. Compania este certificată ecologic furnizând astfel garanția că produsele, procedurile de lucru și de depozitare sunt în conformitate cu reglementările comunitare și naționale în vigoare. 

 De asemenea Vegis.ro este unicul site din România certificat de către cel mai mare producător mondial de suplimente Solgar având licența RO111, acordată pentru standardele ridicate de profesionalism oferite clienților săi.

 Vegis.ro a câștigat în 2017 și 2016 premiul pentru Cel mai Bun Magazin Online de Produse Organice și Naturale, și premiul pentru Magazinul Anului în 2017, în cadrul Galei Premiilor e-Commerce.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!