Zilele Internaționale ale Frumuseții este cel mai important eveniment adresat atât profesioniștilor, cât și pasionaților de beauty

Zilele Internaționale ale Frumuseții este cel mai important eveniment adresat atât profesioniștilor, cât și pasionaților de beauty

Redactor Divahair.ro

Evenimentul are loc în cadrul ediției aniversare de 10 ani a Cosmobeauty  ce va avea loc în perioada  8 -11 martie 2018 la Crystal Palace Ballroom.

ZIF reprezintă o noutate absolută în domeniu, fiind un eveniment specializat pe  Masterclass-uri, Demonstrații și Ateliere GRATUITE în domeniul Beauty, pentru profesioniști sau amatori pasionați! Tehnici de ultimă oră, tendințe din lumea largă, tips&tricks, fără secrete și fără rețete sunt doar o parte din surprizele pe care le vei descoperi la ZIF 2018.

Cei mai buni traineri și specialiști din industria beauty vor duce frumusețea la un alt nivel. Evenimentul se adresează oamenilor pasionați de frumos, aflați într-o perpetuă căutare a stilului și identității prin definirea esteticii personale, a oamenilor care vor să se inspire pentru ca, de ce nu, mai târziu, să poate deveni, la rândul lor inspiraționali. ZIF este, într-un cuvânt, evenimentul celor care vor să se simtă bine și să vadă frumusețea mai departe de anumite canoane. ZIF înseamnă celebrarea bunului gust, a identității și frumuseții personale care se află dincolo de inerție, teamă și clișee.

afis zilele internationale ale frumusetii

ZIF 2018- workshop-uri, atelierele și masterclass-uri GRATUITE

La Zilele Frumuseții, iubitoarele de Beauty vor putea învăța să realizeze machiaje de zi, bucle, cocuri dar și împletituri în mod corect sub atenta supraveghere a trainerilor și asistenților Atelierele ILBAH.

Zile de Joi si Vineri (8, 9 Martie) sunt rezervate profesioniștilor care vor avea ocazia să participe la masterclass-uri de Make-up și Hairstyling având teme actuale și extrem de căutate.

Zilele de Sâmbătă și Dumincă (10, 11 Martie) sunt rezervate strict amatorilor de Beauty care vor putea sa se înscrie atât la Workshopurile de Automachiaj, Hairstyling și Cosmetică cât și cele de Masaj și Manichiură.

Atât pentru profesioniști cât și pentru amatori intrarea este gratuită și se face pe bază de inscriere la adresa www.zilelefrumusetii.ro .

 Ce găsim la ZIF (Zilele Internationale ale Frumuseții)

  • Tendințe și oameni inspiraționali
  • Stiliști și makeup artiști din România, dar și internaționali
  • Worksopuri tematice susținute de traineri Atelierele ILBAH
  • Culorile primăverii (Ultraviolet – vedeta anului 2018)
  • Masterclass-uri realizate de trainerii BeautyOne
  • Spectacol
  • Inovație
  • Coafuri de Hollywood
  • Make up ...(your mind and join us)

Fiindcă ZIF promite tuturor vizitatorilor zile de poveste. Zile în care împreună vom celebra frumosul și tot ce derivă din el. Fiindcă fenomenul beauty cu tot ce implică el este, de fapt, un concept de viață, este industrie și este tehnică. Totul se învață, iar frumusețea se educă și se exersează zilnic. Fiindcă, demult nu mai ține exclusiv de niște calități cu care te naști și atât.

Iar la ZIF (și) asta vom face. Educăm și exersăm tot ce înseamnă beauty.

Cum te înscrii la ZIF?

Esențial de știut este că la ZIF, locurile sunt limitate si se ocupă pe bază de înscriere prealabilă. Înscrie-te GRATUIT pe www.zilelefrumusetii.ro, participă la eveniment și, pe lângă informațiile pe care le vei dobândi, mai ai alte câteva mari avantaje:  primești diploma de specializare , nenumărate cadouri, vouchere și discount-uri din partea partenerilor și sponsorilor.

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
„Darknet 3” Monica Ramirez. Seria „Emma Moss” continuă cu cel mai intens și mai năucitor volum de până acum
„Darknet 3” Monica Ramirez. Seria „Emma Moss” continuă cu cel mai intens și mai năucitor volum de până acum
Care este personalitatea ta beauty?
Incepe quiz
Care este personalitatea ta beauty?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.