Ziua V la Feeric Fashion Days: Sub semnul ploii

Redactor Divahair.ro

A cincea zi a celei mai mari saptamani a modei din Europa de Est, Feeric Fashion Days, a stat sub semnul ploii. Si cum la Feeric pare ca deja este o traditie sa ploua, stropii de la lasarea serii au adaugat un plus de spectaculozitate prezentarilor de ieri. Prima prezentare a zilei a transformat curtea interioara a Palatului Brukenthal intr-o mare pasarela pe care au defilat modelele purtand creatiile designerilor maltezi Charles & Ron, aflati pentru a treia oara consecutiv la Feeric Fashion Days. „Colectia e inspirata din tumultul unei piete malteze, are multa matase si multe decoratiuni florale. Intotdeauna e minunat aici. Pentru noi e o experienta extraordinara iar anul viitor vom reveni cu siguranta", spun cei doi designeri maltezi.    


Charles & Ron

La ora 19, sub nori incarcati de ploaie, designerul turc Bakas Cankes a debutat in saptamana modei de la Sibiu cu o colectie de exceptie. „Sibiu e foarte traditional si romantic, m-am indragostit de atmosfera orasului. Locatia a fost cea mai potrivita pentru aceasta colectie pentru ca textura zidului langa care s-a desfasurat prezentarea a pus in valoare fiecare piesa", spune Bakas Cankes, care a anuntat ca inspiratia pentru urmatoarea ei colectie va proveni din lucrarile lui Gaudi. 


Bakas Cankes

In Feeric Venue seara s-a incheiat cu patru prezentari individuale ale brandurilor Aioffe din Bucuresti, K11 din Pitesti, Tenue de Saf din Timisoara si prezentarea Bojanei Dolamic din Serbia. „Colectia este compusa din 16 piese, toate lucrate manual. Inspiratia colectiei a fost apa marii si coralii. Am vazut multe colectii monocolore in festival, eu am venit cu o pata de culoare", spune Bojana Dolamic.


Bojana Dolamic


Aioffe

Penultima zi de festival a inceput la ora 16, la Fabrica Boromir, cu prezentarea in premiera in Romania a ultimei colectii de genti semnata de Catrinel Menghia. Apoi, la ora 17, in magazinul A 4 A de pe strada Konrad Hass a avut loc cocktailul prilejuit de lansarea colectiei Catherinelle. La ora 19, pentru a doua oara la Feeric Fashion Days, designerul suedez Yvette Hass si-a prezentat noua colectie in decorul geometric al Depoului CFR Sibiu. Seara se s-a incheiat tot in Feeric Venue cu prezentarile colectilor semnate Stefania Borodi, Institutul de moda „Salomeia Truta", Maia Ratiu si MUZA. Iar la ora 23, Cockaigne Magazine a dat  tonul afterparty-ului.

Feeric Fashion Days a avut loc intre 7 si 12 iulie la Sibiu. Evenimentul a fost organizat de Fundatia Mitichi si cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu si sustinut de Consiliul Judetean Sibiu.

Parteneri principali: Boromir, Kessler, Redal Expo, Mecatronics, Peroni, Wella, Paese

Articolul urmator De ce părintele Arsenie Boca sfătuia credincioșii să facă semnul crucii pe mâncare

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.