Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Zodia care își găsește marea dragoste în 2017

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Tăria de caracter extraordinară pe care o deține acest nativ îi va aduce în 2017 emoții și mai puternice. Aceasta ar fi principala predicție. În timp ce va fi dificil pentru acești nativi să ia decizii profesionale și etice, le va fi mult mai ușor să ia decizii romantice. În acest an, romanticii Săgetători sunt sfătuiți să își urmeze inima, oriunde îi va duce aceasta!

Viața amoroasă a acestor nativi va cunoaște noi culmi în 2017. Aceștia își vor arăta partea emoțională și sensibilă în această perioadă. Însă ei trebuie să își controleze cuvintele și acțiunile și să dezvăluie cele mai frumoase părți ale sufletului lor. În acest an, o parte foarte complexă și picantă a vieții amoroase va fi dezvăluită. Ca și în 2016, Saturn se va afla în a 7-a casă a dragostei și a căsătoriei. Acest lucru înseamnă o restructurare și o reordonare a vieții amoroase. Mulți Săgetători își vor găsi marea dragoste în acest an.

Dacă sunt singuri, acum este momentul să acționeze! Nu trebuie să le fie teamă să fie spontani. Este chiar posibil să se împace cu fosta iubire. Ei lasă în urmă trecutul și încearcă să își descopere cea mai bună variantă a lor. Toate planetele se vor alinia în favoarea Săgetătorilor și vor face posibil chiar și imposibilul. Trebuie să fie îndrăzneți și să creadă în farmecul și în capacitățile lor de seducție.

Săgetătorii sunt sfătuiți să acorde o atenție specială relației cu Balanțele. Ambele zodii sunt optimiste, charismatice, extrovertite, energice și foarte sociabile. Stilul și romantismul Balanței vor fi ca o briză caldă de vară pentru Săgetător, care se va îndrăgosti de ea și va ajunge pe noi culmi ale fericirii. Mai mult, viața sexuală cu acest nativ va fi ca o flacără ce arde permanent.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale acestei relații este că ambii au nevoie de stimulare intelectuală. Poate părea mai dificil la începutul relației, dar, odată ce aceasta va începe să înflorească, lucrurile vor decurge natural. Acești doi nativi știu cum să facă lucrurile să meargă atunci când totul pare să stagneze.

Cei care sunt deja într-o relație trebuie să lase lucrurile să evolueze încet și natural. Dacă dragostea este adevărată, atunci aceasta va evolua în direcția potrivită. Așa face Saturn lucrurile să meargă. Nu îți fie teamă să îți surprinzi partenerul! Cu cât mai pasional și intens ești în această relație, cu atât ea devine mai frumoasă! Dacă te gândești să faci pasul cel mare, află că 2017 este anul căsătoriei pentru zodia Săgetător!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!