Zodia care se hrănește cu lacrimile altora

Joi, 08.09.2016
de Andreea Marinescu

Este unul dintre cele mai hedoniste semne din zodiac, însă, pentru a trăi intens, trăiește din suferința altora. Lacrimile, necazurile și supărările unei persoane care se află în preajma sa îi dau ocazia acestei zodii să iubească viața și mai tare și să-și dorească să simtă fiecare zi la intensitate maximă.

Haideți să aflăm care este zodia care se hrănește cu suferința altora!

Săgetătorul este zodia care nu poate trăi fără lacrimile celor din jur. Mânia, furia și durerea sunt pentru acest semn astral cum este ambrozia pentru zei. O astfel de hrană are cel mai aromat și dulce gust, iar Săgetătorii nu se sfiesc să bea din pocalul amărăciunii altora până la fund.

Spre deosebire de divinitățile din vechime, care primeau tinerețe veșnică în schimbul acestui deliciu, Săgetătorul este recompensat cu un dar neprețuit: realizează cât de important este să fii în viață. Situațiile, greșelile și necazurile care îi aduc pe alții în suferință, precum și urmările lor nefaste, îl fac pe Săgetător să realizeze cât de important este să mai trăiești încă o zi pe acest pământ.

Al nouălea semn zodiacal este idealist și dotat cu un simț al umorului foarte dezvoltat, însă nu știe ce înseamnă diplomația. Vede totul în cea mai frumoasă lumină, dar atunci când trebuie să facă sau să spună ceva nu se gândește la consecințe. Tocmai de aceea experiențele neplăcute ale celorlalți reprezintă un semnal de alarmă pentru el.

„Să nu pățesc și eu ce a pățit el” este sloganul care guvernează viața Săgetătorului. Trăiește cu această teamă, dar, atunci când cineva suferă, la fel de îndurerat va fi și el. Nu este tipul de persoană care stă într-un colț și privește spectacolul dramei cuiva, ci se implică pentru a-i alunga durerea. Numai că, din păcate, Săgetătorul are nevoie de o năpastă ca să revină cu picioarele pe pământ și să vadă că viața poate fi și așa.

Îi place atât de mult să trăiască, iubește atât de mult fiecare zi în care vede soarele răsărind, încât realizează că acest dar neprețuit se păstrează cu multă precauție. Nu face parte din tipologia hedoniștilor nechibzuiți, ci, mai degrabă, sentimentele sale de iubire față de viață sunt caracterizate de puritate, de idealismul pe care semnul sub care s-a născut i l-a dăruit prin ADN.

Ce părere ai despre această trăsătură a Săgetătorului? Ai în jurul tău persoane născute sub acest semn astrologic?

Surse foto: Istockphoto.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (22)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!