Ce suferinţe au zodiile în viaţă

Luni, 11.07.2016
de Andreea Baluteanu

Oricât de curajoase ar părea, chiar şi cele mai puternice zodii trebuie să înveţe să se confrunte cu suferinţa şi să facă faţă momentelor de tristeţe. Deşi nu toate sunt afectate la fel de ceea ce li se întâmplă, semnele astrologice au slăbiciunile lor!

Descoperă mai jos care sunt cele mai profunde suferinţe ale zodiilor! Tu te regăseşti în descrierea „caznelor” prin care trece semnul tău astrologic?

De ce suferă zodiile în viaţă

Berbec

Este greu de crezut că acest semn puternic și netemător ar putea suferi! Cu toate acestea, chiar şi vajnicii nativi din zodia Berbec au necazurile lor! În cazul acestei zodii, durerea fizică este cea care le „pune capac”. Însă, înainte de a-i acuza de egoism sau de superficialitate, află că teama de a nu se mai baza pe propriul trup, răpus de suferinţă, este legată mai mult de cei dragi. Berbecii nu suportă gândul de a-şi pierde energia, deoarece ştiu că astfel nu îi mai pot proteja pe cei la care ţin (în plus, sunt foarte sensibili la durere).

Taur

Cea mai mare suferinţă a Taurilor se află în strânsă legătură cu familia lor! Acest semn de pământ dă dovadă de o extraordinară consecvenţă şi răbdare şi nu se lasă răpus de niciun necaz, trecând peste obstacole cu o abilitate de invidiat. Pentru ca nativul să simtă că înnebuneşte, este suficient ca cei dragi să păţească ceva. Familia este sursa puterii Taurului în această viaţă, iar necazurile celor dragi sunt cel mai mare coşmar pentru acest semn!

Gemeni

Semn dual, inteligent şi comunicativ, Gemenii au o tolerabilitate ridicată la suferinţă! Ce îi afectează oare? Momentele când se simt neînţeleşi de cei din jur! Deşi independenţa lor se numără printre principalele trăsături, ea este adesea o faţadă atent construită: adevărul este că Gemenii ţin la oamenii dragi şi nu s-ar putea descurca într-un colectiv în care nu sunt iubiţi, apreciaţi şi înţeleşi. Din cauza acestei suferinţe, ei vor părăsi joburi ideale, vor divorţa înainte de vreme sau vor renunţa la prietenii trainice.

Rac

Sensibilitatea nativilor din zodia Rac este recunoscută! Nici nu e de mirare că Racul suferă cel mai tare... din dragoste. Mai ales femeile din acest semn astrologic îşi dăruiesc tot sufletul într-o relaţie, deşi cel mai adesea şi-l primesc înapoi frânt, iremediabil „schilodit”. Cu toate acestea, nativii nu se pot împiedica să iubească, fiind parcă abonaţi la suferinţa din dragoste!

Leu

E aproape imposibil să o faci pe Regina Junglei să plângă. În schimb, dacă eşti apropiată de sufletul ei, ai acces la un loc „călduţ”, care îţi este asigurat pentru multă vreme de acum încolo. Prietenii sunt cei care îi provoacă Leoaicei suferinţă: dacă bărbaţii care îi greşesc sunt expulzaţi fără regrete din viaţa ei, amicii dragi care nu îi apreciază eforturile la adevărata valoare îi provoacă o imensă durere maiestuoasei native.

Fecioară

Fire perfecţionistă, Fecioara suferă intens atunci când... eşuează. Aceste native nu tolerează greşelile celorlalţi, dar nici nu pot suporta propriile lipsuri. O Fecioară care nu se descurcă la muncă, în viaţa personală sau chiar într-un hobby care le pare multora neimportant va avea o existenţă zbuciumată şi nu va reuşi să găsească alinare până ce nu va ajunge din nou în top.

Balanţă

Cea mai mare suferinţă a acestei native corecte şi echilibrate? Să fie tratată necorespunzător de cei din jur, mai ales când este vorba de cineva apropiat! Impoliteţea, violenţa și dispreţul îi provoacă durere Balanţei, deoarece îi tulbură existenţa paşnică şi o obligă să sară în apărarea sa, provocând un conflict, exact ceea ce urăşte mai tare pe această lume!

Scorpion

Poate că la exterior arată ca o adevărară maşinărie de luptă care este gata să înfrunte orice, dar chiar şi temerarii Scorpioni au suferinţele lor. Ce îi deranjează? Când cei din jur nu au încredere în ei! Tocmai pentru că şi-au făurit o reputaţie de răzbunători, nativii sunt adesea ocoliţi, cei din jur având tendinţa de a fugi fără a se mai uita înapoi atunci când îşi încrucişează calea cu un Scorpion. Semn de apă, nativul este animat de o sensibilitate aparte, iar neîncrederea făţişă a oamenilor îi provoacă adesea durere.

Săgetător

Chiar şi cei mai frumoşi oameni au suferinţele lor! Despre Săgetător se afirmă la unison că este cea mai atrăgătoare zodie, ceea ce nu îi face însă viaţa mai uşoară. Semn de foc, cu un temperament aprig, nativii urăsc să fie acuzaţi pe nedrept. Faptul că li se impută adesea că sunt superficiali îi răneşte şi suferinţa va continua să pulseze, chiar dacă vor avea grijă să dezlănţuie un adevărat potop de vorbe grele asupra celor care le-au lezat orgoliul!

Capricorn

Nativa din Capricorn este „întruchiparea hărniciei” în zodiac! Acest semn astrologic adoră să muncească, dar nu şi atunci când răsplata pentru chinul său asiduu întârzie să apară. Ce îi provoacă o suferinţă greu de tolerat? Faptul că meritele nu îi sunt recunoscute! Lipsa de apreciere şi indiferenţa îi rănesc pe Capricorni mai profund decât un pumnal, deoarece contestă cel mai drag lucru pe care îl posedă: propria valoare!

Vărsător

De obicei, Vărsătorii sunt firi paşnice, care nu se pierd uşor cu firea şi pot suporta lovituri aprige, cu un calm aproape supranatural. Ce îi face să sufere? Perspectiva unei vieţi fără însemnătate! Nativilor le place să creadă că vor marca umanitatea şi că trecerea lor prin Univers nu va rămâne nesalutată: atunci când au impresia că „fac umbră pământului degeaba”, vor fi aruncaţi într-un abis de durere insuportabilă.

Peşti

Dacă zodiile suferă în general pentru ele însele, al doisprezecelea semn al zodiacului suferă adesea pentru... întreaga umanitate. Peştii sunt cea mai empatică şi mai altruistă zodie, iar cele mai profunde dureri ale lor sunt legate de cei din jur. Cerşetorul căruia îi aduce în fiecare dimineaţă de mâncare, copilul mereu bolnăvicios de pe scara blocului și prietena care are ghinion în dragoste: aceste cazuri vor provoca mai multe lacrimi nativului decât propriile eşecuri!

Tu ce părere ai? Te regăseşti în suferinţa proprie semnului tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (30)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!