Zodia pe care nu o iubește nimeni

Zodia pe care nu o iubește nimeni

Victoria Dragan

Așa cum există persoane pe care nu ai cum să nu le iubești, la fel există și oameni pe care îți dai seama imediat ce îi cunoști că nu vor fi niciodată pe lista preferaților. Ceva din comportamentul lor te îndepărtează de ei și te face să îi vezi într-o lumină proastă. Nici măcar nu mai este nevoie să îi întrebi în ce zodie s-au născut. Mulți dintre ei vor spune că sunt influențați de semnul Fecioarei.

Iată de ce Fecioara este zodia pe care nu o iubește nimeni! Ce anume din comportamentul ei îi îndepărtează pe cei din jur și ce ar trebui nativii să schimbe la ei?

Zodia pe care cei din jur nu o văd cu ochi buni

Este suficient să menționezi despre spiritul critic cu care sunt dotați nativii născuți în zodia Fecioară și cei din jur se vor da în lături. Ei nu se opresc niciodată la prima observație, ci transformă totul într-un adevărat fiasco. Chiar dacă este vorba despre o greșeală minoră, reprezentanții acestui simbol astrologic tot o notează în calendar.

Dorința intensă de a atinge perfecțiunea îi îndepărtează pe cei din jur. Până și cei care au avut cândva sentimente puternice pentru cineva născut în zodia Fecioară încep să se întrebe dacă nu au fost orbi când le-au simțit. Comportamentul acestei zodii îi înspăimântă deseori pe cei din jur. Nici nu este de mirare de ce nu îndrăznește nimeni să sufle atunci când aceștia sunt mai supărați.

Nu este ușor să te apropii de nativii zodiei Fecioară, având în vedere că par rigizi și serioși la început. Vor face o impresie bună din acest punct de vedere, astfel că se vor face respectați în mediul din care fac parte. Dar sentimentele de iubire și de simpatie nu fac parte din acest peisaj.

O altă caracteristică a acestui simbol astrologic care îi face pe cei din jur să nu se atașeze prea mult de nativi este schimbarea bruscă de dispoziție. Toanele lor îi bagă de tot în ceață pe cei dragi. Acum par să fie mulțumiți de situația lor, iar după nici zece minute, timp în care se face o analiză strictă, încep reproșurile și plângerile. Greu mai este să îi intri în voie unei persoane născute în zodia Fecioară!

Rar se atașează cineva de nativii acestei zodii și nici atunci nu se știe cât timp vor rezista sentimentele lor. Fecioara nu este deloc o zodie ușor de iubit. Trebuie să treci prin foc și sabie ca să ajungi la inima ei. Având în vedere că deseori nu o mulțumește nimeni și nimic, cine s-ar sacrifica pentru ea? Cine ar avea răbdare să investească sentimente într-o legătură în care ar avea mai mult de pierdut?

Sfaturi pentru nativii născuți în zodia Fecioară

Dacă ești născută în zodia despre care se spune că nu o poate iubi nimeni cu ușurință, știi prea bine la ce ne referim. Pe mulți i-ai pus pe fugă cu pretențiile tale, dar măcar ai reușit să păstrezi în jurul tău doar persoane de calitate.

Totuși, ce ar trebui să schimbi în comportamentul tău pentru ca oamenii din jur să te placă mai mult? Vezi mai jos câteva sfaturi utile!

- Acceptă că cei din jur nu pot să facă totul perfect. Este omenește să greșești.

- Nu uita că și tu ai greșelile și defectele tale, așa că nu ar trebui să ceri imposibilul celor din jurul tău.

- Nu îți vărsa nervii pe ceilalți atunci când nu ești în toane bune. Nu întotdeauna poartă ei vina pentru nemulțumirile tale.

- Încearcă să te bucuri mai mult de viață. Glumele destind întotdeauna atmosfera și te ajută să te faci mai ușor plăcută.

- Nu scoate în evidență doar defectele cuiva, ci vobește și despre ceea ce apreciezi la el.

- Lasă deoparte aerul de superioritate, cu atât mai mult dacă te afli în preajma persoanelor apropiate. Cu siguranță nu vrei să le îndepărtezi și pe acestea de lângă tine.

Oare chiar este Fecioara zodia pe care nu o poate iubi nimeni cu ușurință? Dacă ești născută în acest semn, ai avut vreodată această senzație?

Articolul urmator
Cum ar trebui să se îmbrace femeile la biserică, conform părintelui Vasile Ioana. "Dacă apare ceva care te atrage și te fură, nu e în regulă"
Cum ar trebui să se îmbrace femeile la biserică, conform părintelui Vasile Ioana. "Dacă apare ceva care te atrage și te fură, nu e în regulă"
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (577)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.