Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Zodii care vor suferi în dragoste în 2017

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Deși 2017 se anunță a fi un an benefic aproape pentru toată lumea, se pare că unele zodii vor avea probleme în ceea ce privește viața sentimentală. Trăsăturile lor le vor face să exagereze în anumite situații, ceea ce va duce la situații neplăcute, care îi vor dezamăgi pe partenerii acestora.

Aceste zodii sunt sfătuite să aibă mai multă răbdare și să nu se sfiască să le arate persoanelor iubite cât sunt de apreciate. Iubirea continuă să existe doar atunci când sunt mărturii clare ale acesteia. Micile gesturi fac diferența în relațiile adevărate și le asigură acestora existența veșnică.

Pești

Nativii născuți sub acest semn tind să fie visători și se îndrăgostesc foarte repede. Pentru ei, dragostea este un lucru absolut, o totală dăruire față de persoana pe care o iubesc. În 2017, se pare că tocmai această dăruire ireversibilă îi poate face să sufere, deoarece ei se așteaptă la același lucru din partea partenerului lor. Ei pot fi dezamăgiți în dragoste tocmai din cauza faptului că iubesc prea mult. Ca un sfat, trebuie să fie mai atenți cui își dăruiesc inima și să nu mai pună atât de mult suflet în relațiile care nu se arată deloc promițătoare.

Rac

Racul este cel mai iubitor și atent semn din zodiac. Tocmai din cauza acestui lucru, el poate deveni prea posesiv într-o relație. În anul care vine, se pare că va merge mai mult cu spatele în relația de iubire. Trecutul nu-i va da pace, mereu răscolindu-i amintirile, lucru ce îl va face să nu mai avanseze. De asemenea, problemele mai pot apărea și din cauza faptului că au o predispoziție de a lăsa totul de la ei. O relație înseamnă compromisuri din partea ambilor parteneri, nu doar din partea unuia. Lucrurile nu vor merge niciodată dacă el este singurul care cedează. Acest lucru îl poate face să pară slab în fața partenerului, fapt ce îi va permite acestuia din urmă să îl manipuleze. Fii mai curajos! Și tu ai un cuvânt de spus în această relație!

Berbec

Berbecii au tendința de a-și pune partenerul pe primul loc, uitând complet de ei. Acest lucru îi poate face foarte geloși, mai ales atunci când observă că altcineva are parte de atenția persoanei iubite. Pentru ca lucrurile să meargă în 2017, trebuie să se ferească de conflicte și să nu mai fie atât de încăpățânați. Și partenerul lor are o părere care trebuie respectată și de care trebuie să se țină cont. Berbecii trebuie să fie mai maleabili și să mai lase de la ei. Doar așa relația lor va funcționa.

Taur

Pentru un Taur, dragostea este simplă și ei nu obișnuiesc să o complice. Fiind stabili într-o relație, pentru acești nativi contează foarte mult respectul și încrederea. Totuși, uneori, ei pot fi dificili, acest lucru ducând la numeroase discuții în contradictoriu. Pentru a evita aceste situații neplăcute în 2017, ei trebuie să aibă mai multă răbdare, pentru a-și înțelege partenerul și nevoile acestuia. Trebuie să își stăpânească emoțiile negative și izbucnirile violente.

Leu

Fiind adevărați lideri și perfecționiști, pentru acești nativi dragostea trebuie să fie totul sau nimic. Persoana iubită trebuie să aibă un set de calități care să-i fascineze. De asemenea, ea trebuie să se supună voinței lor de fiecare dată. Acest lucru poate duce la o eventuală despărțire în anul care urmează, deoarece partenerul se poate sătura de aceste episoade, simțind că nu este suficient de bun pentru tine. Pentru a evita o nenorocire, încearcă să-i arăți partenerului tău cât de mult îl iubești și nu îi mai reproșa chiar și cele mai nesemnificative lucruri.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (42)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!