Nu Skin

Zodii pe care s-a clădit lumea

Victoria Dragan

Din fericire, în jurul nostru nu există doar oameni lipsiți de motivație ori care sunt în stare să distrugă totul în jurul lor, ci și unii pe care te poți baza la nevoie. Pe spatele și pe umerii lor s-a clădit lumea în care trăim, astfel că pot fi considerați adevărați lideri de opinie. Dar ei nu pot fi întâlniți la orice pas, ci se nasc doar în câteva zodii.

Descoperă care sunt cele trei zodii pe care s-a clădit lumea!

Liderii zodiacului: nativii țin lumea în mâinile lor!

Berbec

Dacă toți oamenii s-ar fi născut în zodia Berbec, lumea ar fi fost departe acum. Persoanele aflate sub influența acestui semn astrologic sunt extrem de ambițioase și pasionale. Atunci când li se pune ceva în minte, nimic nu le mai stă în cale. Știu exact ce pași trebuie să parcurgă pentru a atinge culmile succesului și nu se dau în lături de la nimic.

Firea întreprinzătoare a acestor nativi reprezintă un model demn de urmat pentru cei care simt că și-au pierdut motivația de-a lungul vieții. Ei sunt activi, curajoși și independenți, astfel că nu este de mirare de ce reușesc să se descurce singuri în viață. Nu au nevoie să îi susțină cineva pentru a face ceea ce își doresc. Oricum nu țin prea mult cont de opinia celor din jur.

Reprezentanți de seamă: Abraham Maslow, Adolf Hitler, Caterina de' Medici.

 

Leu

Altă zodie care ține lumea în mâinile ei este Leul. Reprezentanților nu le lipsește spiritul de inițiativă, mai ales că sunt setați pe realizarea faptelor grandioase, care să rămână în istorie.

Guvernată de Soare, zodia Leu este unul dintre cele mai puternice semne din horoscop. Nativii dau dovadă de încredere în propriile atuuri, de pasiune și de inteligență sclipitoare. Spre deosebire de alții care și-au clădit o lume în jurul lor prin zgârcenie, Leii au făcut acest lucru pe generozitate, astfel că ceilalți îi respectă și îi admiră necondiționat.

Reprezentanți de seamă: Napoleon Bonaparte, Jacqueline Kennedy, Neil Armstrong.

 

Capricorn

Un alt semn zodiacal fără de care lumea nu ar fi ceea ce este în prezent este Capricornul. Nativii din Capricorn își ghidează existența după principii bine puse la punct. Ei sunt prudenți, ambițioși și responsabili. Nu promit niciodată ceea ce nu pot să facă, iar atunci când și-au dat cuvântul, cei din jur pot să fie siguri că se vor ține de el.

Alte caracteristici care ne demonstrează că în zodia Capricornului se nasc adevărați lideri sunt seriozitatea, fermitatea și înțelepciunea. Nu poți să ții un imperiu în mâinile tale fără să ai aceste caracteristici valoroase în firea ta. Au mai încercat și alții să facă lucruri mărețe la fel ca ei, dar rezultatele nu au fost nici pe departe aceleași.

Reprezentanți de seamă: Martin Luther King,  Hector Perez Garcia, Ducesa de Cambridge Kate Middleton.

Lasă-te inspirată de ambiția acestor semne zodiacale și cu siguranță vei reuși să faci lucruri care să ducă mai departe numele tău.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (62)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!