Abia acum s-a aflat! Whitney Houston, dezvăluiri îngrozitoare: „Am fost abuzată în copilărie de o femeie din familia mea”

Abia acum s-a aflat! Whitney Houston, dezvăluiri îngrozitoare: „Am fost abuzată în copilărie de o femeie din familia mea”

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

La moartea sa tragică, în 2012, Whitney Houston era artista cu cele mai multe premii din toate timpurile. Hituri precum „I will always love you”, „I Have Nothing” sau „My Love is Your Love” vor fi mereu în inima fanilor săi.

 

Însă destinul a fost crud cu ea și a răpit-o în plină glorie. Ultimii ani ai vieții au fost foarte dificili pentru Whitney. În 2009, artista a recunoscut că pierderea ei accentuată în greutate era cauzată mai degrabă de consumul de droguri decât de stres. La trei ani după această mărturisire publică, cântăreața a fost găsită fără suflare, în baia hotelului Beverly Hilton, în urma unei supradoze de stupefiante și pastile. Recent însă a ieșit la iveală un secret care i-ar fi adus lui Whitney suferințe pe care nu le-a mărturisit nimănui. Abia acum s-au aflat unele dintre secretele cântăreței, iar o dezvăluire îngrozitoare i-a șocat pe cunoscuții și fanii artistei.

Secretul întunecat al lui Whitney Huston

Nimeni nu a știut că Whitney Huston s-a străduit toată viața să uite un coșmar din copilăria sa timpurie. Singura persoană căreia artista i-a încredințat secretul său întunecat a fost asistenta sa, Mary Jones. Aceasta l-a dezvăluit în 2018 regizorului Kevin Macdonald, pentru documentarul său despre Whitney. 

[Whitney] s-a uitat la mine și a spus: «Mary, am fost molestată și eu la o vârstă fragedă. Dar nu a fost un bărbat - a fost o femeie»”, își amintește Mary Jones. „Avea lacrimi în ochi. Mi-a spus: «Mami nu știe prin ce am trecut.»” 

whitney tanara

La îndemnul lui Mary de a-i vorbi mamei sale despre coșmarul din copilărie, Whitney a refuzat: „Nu, mama mea ar răni pe cineva dacă i-aș spune cine a fost”.

Lacrimile îi curgeau pe față, iar eu am îmbrățișat-o. I-am spus: «Într-o zi, când vei avea mai mult curaj, trebuie să-i spui mamei tale. Te vei simți eliberată»”, a adăugat Mary.

Whitney nu a dezvăluit niciodată numele abuzatoarei

Whitney nu a apucat să urmeze sfatul lui Mary și poate nici nu avea de gând să o facă. Dar fratele vitreg al cântăreței, Gary Garland, susține că și el a fost victima abuzului în copilărie, iar persoana care a făcut asta era verișoara sa și a lui Whitney, Dee Dee Warwick - sora lui Dionne Warwick și nepoata mamei lui Whitney, Cissy Houston. La vremea când Whitney a fost abuzată, Dee Dee Warwick se apropia de 30 de ani. Oricum, nimeni nu i-ar mai putea cere socoteală, pentru că aceasta a murit, la rândul său, în 2008.

dee dee warwick

Dee Dee Warwick, verișoara lui Whitney

Gary a spus în cadrul interviului: „Eram copil, aveam șapte, opt sau nouă ani și am fost molestat de un membru al familiei de sex feminin. Mama și tatăl meu erau tot timpul plecați, așa că rămâneam cu o mulțime de oameni diferiți care au avut grijă de noi”.

Cissy cânta împreună cu Dione și Dee Dee Warwick într-un grup evanghelic, Drinkard Singers, lăsându-și copiii în grija diferiților membri ai familiei. Poate că tocmai abuzul groaznic pe care l-a suferit în copilărie a făcut-o pe Whitney Huston să refuze să-și lase fiica, pe Bobbi Kristina, cu cineva și să o ia mereu peste tot cu ea, inclusiv în turnee.

Mary Jones consideră că Whitney nu i-a putut spune niciodată adevărul mamei sale de rușine și fiindcă se simțea cumva vinovată.

Cred că i-a fost foarte rușine... Obișnuia să spună: «Mă întreb dacă am făcut ceva pentru ca femeia aceea să creadă că o vreau.» I-am răspuns: «Oprește-te. Un abuzator este un abuzator.»

Dacă Cissy ar fi știut, ar fi făcut ceva în acest sens, pentru că Cissy își iubea copiii”, a adăugat Mary.

Familia lui Whitney neagă acuzațiile

Cissy Huston a dat o declarație după documentarul din 2018:

Prin această declarație, nu intenționăm să apărăm, să condamnăm sau să scuzăm infracțiunea de molestare. Dar, oricât de mari ar fi șocul și groaza pe care le simțim, ne vine greu să credem că nepoata mea, Dee Dee Warwick (sora lui Dionne), a molestat doi dintre cei trei copii ai mei.

Dione Warwick si Whitney Houston

Și Dionne Warwick  a reacționat vehement împotriva acuzațiilor, spunându-i lui Larry King, în timpul unui interviu că afirmațiile sunt „rău intenționate”.

Sora mea nu ar fi făcut niciodată rău vreunui copil, cu atât mai puțin în cadrul familiei noastre.”, a declarat ea. ”Iar faptul că aceste minciuni sunt perpetuate în așa-zisul documentar ”Whitney”, cred că este groaznic.

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Adda a recunoscut că a fost agresată fizic de primul ei iubit. Ce dezvăluiri a făcut despre relația ei abuzivă
Adda a recunoscut că a fost agresată fizic de primul ei iubit. Ce dezvăluiri a făcut despre relația ei abuzivă
Ce rol joci în familia ta?
Incepe quiz
Ce rol joci în familia ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.