Anda Adam dezgroapă trecutul. Ce confesiuni a putut face cântăreața despre relația cu Victor Slav

Anda Adam dezgroapă trecutul. Ce confesiuni a putut face cântăreața despre relația cu Victor Slav

Alida Enache

S-au iubit timp de mai bine de șase ani, iar publicul se aștepta ca la un moment dat să devină soț și soție. Nu a fost cazul, din păcate, căci în anul 2012, Anda Adam și Victor Slav anunțau că s-au despărțit. Nu au fost prea darnici în declarații, motiv pentru care nimeni nu a știut de ce au hotărât să o ia pe drumuri diferite. Să fi fost, oare, Bianca Drăgușanu de vină?

A trecut mai bine de un deceniu de când unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc își anunța despărțirea, dar abia acum au ieșit la iveală detalii despre separare. Anda Adam (42 ani) și Victor Slav (42 de ani) s-au iubit timp de mai bine de șase ani, însă au preferat să rămână discreți în legătură cu decizia de a-și vedea fiecare de propriul drum.

Cei doi apăreau deseori împreună la evenimente cu zâmbetul pe buze și părea că au o relație indestructibilă, dar, în realitate, lucrurile nu au stat deloc așa. În cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai, cântăreața a mărturisit că dragostea dintre ea și „băiatul de la meteo” s-a stins treptat și că ea a fost cea părăsită, până la urmă.

Colaj cu o imagine cu Andra Adam și una cu Victor Slav în timp ce fac un selfie, în mașină

„Noi nu am vorbit niciodată despre motivul real al despărțirii. Pot doar să spun că lucrurile nu mai erau ce trebuia, că întotdeauna un adevăr iese și la iveală și am tras concluzia că este cea mai bună decizie pe care o pot lua: să nu mai fiu împreună cu acest om într-o relație.

Aveam și îndoieli, eram foarte mult timp plecată și lucrurile deja nu se mai întâmplau ca într-un cuplu, se întâmplau ca între doi oameni care fiecare își vedea de drumul lui și de viața lui cumva separat.

Nu am dorit să argumentăm pentru că am considerat că întotdeauna intimitatea trebuie să rămână intimitate așa cum am făcut de fiecare dată și cred că a fost un lucru foarte bun care s-a întâmplat. Am fost părăsită, decizia i-a aparținut”, a povestit ea.

Anda Adam, despre presupusa rivalitate dintre ea și Bianca Drăgușanu

Nu puțini au fost cei care au presupus și dedus că Victor Slav s-a despărțit de solistă pentru că ar fi apărut Bianca Drăgușanu (40 ani) în cadru. Deși nu se cunoaște momentul exact în care cei doi foști soți s-au îndrăgostit unul de celălalt, ei și-au făcut publică relația în anul 2012, iar în 2013 își jurau iubire veșnică în fața altarului.

Căsnicia lor a fost sortită eșecului, din păcate, iar în anul 2014 erau oficial divorțați. Ulterior, s-au împăcat și au adus împreună pe lume o minune de fată, pe Sofia Natalia Slav, care s-a născut în anul 2016. Însă nici faptul că au devenit părinți nu i-a mai ajutat pe prezentator și pe fosta sa soție să se apropie, așa că, doi ani mai târziu după nașterea fetiței lor, au hotărât să își spună adio pentru totdeauna.

În tot acest timp, Bianca Drăgușanu și Anda Adam și-au aruncat replici tăioase în public. Nu este de mirare că fanii lor au crezut că s-a creat o rivalitate între ele din cauza băratului pe care l-au împărțit. Dar lucrurile nu au stat deloc așa, fapt pe care cântăreața l-a afirmat în timpul emisiunii lui Denise Rifai.

„Niciodată nu a fost o rivală și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil.

Cred că pur și simplu, fiind pe val atunci, ca și prezență și fiind un cuplu nou, monden, ieșind la foarte multe evenimente împreună și el ieșind din acea relație lungă cu mine au fost în atenția presei mult și puțin poate prea mult.

Atunci când ești în diverse conjuncturi și ți se pune un microfon în fața gurii mai dai declarații și mai spui una alta pentru că dacă tot îți asumi că te duci la un eveniment monden trebuie să și spui ceva. Nu poți doar să te duci, să faci act de prezență și să pleci”, a mai zis ea.

Mai mult de atât, vedeta a mărturisit că fosta soție a lui Victor Slav chiar i-a transmis că îi pare rău pentru faptul că a fost răutăcioasă cu ea în trecut.

„Cred că din diversele interviuri s-au tot inventat și interpretat fiecare cuvânt și frază spusă de ea, de el și așa mai departe, și așa s-a creat cumva în presă faptul că între noi există o rivalitate. Nu a existat niciodată, nu am înțeles de ce acest volum de articole extrem de mare despre noi două și comparate și judecate și această rivalitate pentru că nu a fost niciodată o rivalitate între noi.

Mai mult decât atât, în ultimul timp am ajuns, printr-o persoană comună, să facem o discuție în care am ajuns la concluzia că nu avem nimic de împărțit una cu cealaltă. Personal Bianca Drăgușanu mi-a spus, recent, că nu are absolut nimic cu mine și că îi pare rău că uneori a fost răutăcioasă fără motiv”, a mai adăugat ea.

Amintim că Anda Adam este căsătorită acum cu Yosif Eudor Mohaci, care i-a devenit soț la sfârșitul anului 2022. Ea are o fiică de șapte ani, Evelin, cu fostul partener, Sorin Andrei Nicolescu, căruia i-a fost soție între 2015 și 2021.

Citește și: Gina Pistol, confesiuni intime neașteptate despre începuturile relației cu Smiley

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Click, Libertatea, Viva

Articolul urmator
Victor Cornea a împlinit 30 de ani. Emoționant cum a ales Andreea Bălan să își sărbătorească iubitul!
Victor Cornea a împlinit 30 de ani. Emoționant cum a ales Andreea Bălan să își sărbătorească iubitul!
Relatia ta va fi una de durata?
Incepe quiz
Relatia ta va fi una de durata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.