Andreea Marin are o casă superbă la țară! Povestea din spatele micului colț de Rai: „Când am terminat, aveam din nou în cont doar...zero lei.”

Andreea Marin are o casă superbă la țară! Povestea din spatele micului colț de Rai: „Când am terminat, aveam din nou în cont doar...zero lei.”

Ramona Jurubita

Știi care este noua modă adoptată de tot mai multe dintre vedetele din România? Ei bine, acum „se poartă” casele de vacanță la țară. Au rămas foarte puține persoane din showbiz-ul autohton care nu se pot mândri cu un colțișor de relaxare aflat într-o zonă liniștită, departe de agitația orașului. Andreea Marin se numără printre celebritățile care au de mai multă vreme o astfel de comoară.

„Zâna Surprizelor” se bucură în zilele libere de clipe liniștite la munte, mai exact în comuna Telega, județul Prahova. Merge acolo de câte ori are ocazia, de aproximativ două decenii, de pe vremea când făcea parte din echipa emisiunii „Surprize, surprize”. De altfel, colegii ei de atunci au pășit alături de ea în curtea goală, încă dinainte ca fundația casei să fie turnată și au încurajat-o să își îndeplinească visul.

Într-un mesaj emoționant publicat pe Facebook, Andreea Marin le-a povestit prietenilor săi din mediul online cum a pus bazele construcției și câte amintiri frumoase are cu acel colț de Rai pe care îl deține în județul Prahova. Se pare că nu avea niciun ban când a decis că ar vrea să construiască acolo, dar a investit toate câștigurile ulterioare în proiectul care astăzi îi aduce multă bucurie.

„Îmi amintesc cu dragoste cum, într-o duminică, am invitat echipa Surprizelor să vină cu mine, spunând: "Mergem la iarbă verde, în livada mea!" Ajunși aici, am primit un dar neprețuit: o cărămidă! "De acum înainte, vom veni nu la livada, ci la căsuța ta! Este primul pas! "Am știut că asta trebuie să fac, nu din cărămizi, ci din lemn, dar simbolul a fost cel care m-a încurajat. Fiecare bănuț câștigat se regăsea aici, lună de lună. Nimic altceva nu era important. Când fundația a fost gata, eram pe zero, nu mai aveam cu ce continua. Nu exista acoperiș, dar am invitat din nou trupa veselă: "Azi vom manca la masa mea!".

Adică stand pe jos, pe fundație, în locul în care visam că peste ani va sta o masă mare. Amintiri prețioase... A mai durat mult timp să ridic, până la acoperiș, casa din lemn, să amenajez grădina, apoi interiorul... așa a început povestea mea de dragoste cu designul de interior. Așa se clădește un vis: cu iubire, cu pasiune, cu renunțări, cu alegeri constrânse de ceea ce ai în buzunar, dar cu atâta frumusețe sufletească și bucuria fiecărui pas. Iar când am terminat, aveam din nou în cont doar... zero lei. Însă în suflet, o fericire deplină! Era prima mea realizare, clădită cu trudă, cu greșeli din nepricepere, cu așteptări din lipsuri care aveau să se umple apoi, cu credință, visând să am cândva un copil care să se joace aici.”

Casa pe care o are Andreea Marin în Telega, județul Prahova
Casa pe care o are Andreea Marin în Telega, județul Prahova

Iar toată munca ei a meritat, căci anii au trecut, iar tabloul imaginat de ea a devenit complet. În 2007 s-a născut Violeta, fetița pe care o are din căsnicia cu Ștefan Bănică Junior, care a putut să se bucure în fiecare vacanță de spațiul superb amenajat de mama ei.

„Azi, copilul meu și cei ai surorii mele aleargă desculți prin iarbă, departe de zgomotul orașului, în livadă. Paștele e o bucurie aici, iar în iernile grele zăpada scrâșnește, ca în copilărie, sub tălpile săniuței noastre. Da, la acea vreme, nu am hoinărit prin magazine după hăinuțe la modă și pantofi de invidiat, pentru că fiecare efort se îndrepta către acest vis. Dar a meritat: azi e un vis împlinit.”, a mărturisit cu mândrie în suflet.

Andreea Marin mirosind florile din curtea ei din Prahova

Deși au trecut aproximativ două decenii de la momentul în care a pus bazele fundației, vedeta încă este îndrăgostită de căsuța ei de la țară. Fiecare sărbătoare petrecută acolo o încarcă, în mod miraculos, cu energie și optimism, după cum a povestit în nenumărate rânduri. Adoră natura și îi place să petreacă timp în aer liber, alături de animăluțele de companie, lăsându-se învăluită de mireasma florilor plantate chiar cu mâna ei.

„Atât de frumoasă e viața la țară în preajma sărbătorilor pascale, mugurii dau în floare, miresmele ne îmbrățișează, pufoșii noștri sunt fericiți să alerge în livadă sau să se piardă în iarbă, încă ne e frig uneori, așa că și încălțările de casă tot pufoase sunt, dar e cald și pace în suflete. Cineva, acolo sus, știe ce simțim când spunem cu recunoștință: Mulțumesc!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Florile pe care le are Andreea Marin în curtea din Prahova

Cel mai des petrece Paștele în Prahova, pentru că peisajul divin de primăvară îi încântă simțurile de fiecare dată. Nu puține sunt dățile în care imortalizează cele mai frumoase momente trăite acolo și le postează apoi pe rețelele sociale. Îi place la nebunie să împartă cu urmăritorii din mediul online fericirea de care are parte în comuna Telega.

Intrarea în casa pe care o are Andreea Marin Casa pe care o are Andreea Marin în Telega, județul Prahova

„Înainte de Paște, casa, livada și gradina de la țară înfloresc, an de an plantăm pomi și flori multicolore, e o plăcere, și pentru noi, și pentru pufoșii noștri, care ne acompaniază în timp ce sădim! La fel se întâmplă și acasă, acolo unde locuim zi de zi, dar grădina cu miresme e o poveste ce merită o postare dedicată, cu care promit să revin.”, a mai spus pe Facebook.

Trandafirii din curtea casei Andreei Marin

Curtea este superbă, iar casa este construită doar din lemn și piatră, exact așa cum și-a dorit „Zâna Surprizelor” încă de la început. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, a acceptat să prezinte fiecare colțișor al imobilului, depănând amintiri cu reportera televiziunii. Iată imaginile:

Cum ți se pare acest spațiu creat după gustul și imaginația Andreei Marin? Crezi că se pricepe la design interior?

Cum arată casa Mirelei Vaida! Vedeta a ales să-și crească cei trei copii aproape de natură și departe de agitația orașului

Surse foto: Facebook, Facebook, FacebookFacebookFacebookFacebookFacebook

Surse articol: SubstantialYoutubeMediafax

Articolul urmator
Cum arată casa scoasă la vânzare de Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Cum arată casa scoasă la vânzare de Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.