Andreea Marin s-a săturat să fie comparată cu Mihaela Rădulescu. Ce a putut spune în timpul unei emisiuni

Andreea Marin s-a săturat să fie comparată cu Mihaela Rădulescu. Ce a putut spune în timpul unei emisiuni

Alida Enache

Deși s-a speculat timp de mulți ani că ar fi rivale, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu chiar nu mai au nimic de împărțit la momentul actual. „Zâna Surprizelor” a clarificat acest aspect în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Andreea Marin, acum în vârstă de 47 de ani, și Mihaela Rădulescu, care în prezent are 52 de ani, nu mai sunt rivale, cum le-a tot considerat o Românie întreagă! Chiar dacă ambele s-au iubit cu Ștefan Bănică Jr iar conflictul dintre ele a ținut prima pagină a ziarelor timp de mulți ani, tensiunea pare să se fi aplanat până în prezent.

Imagine cu Andreea Marin în timp ce se pozează cu un tablou

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, „Zâna Surprizelor” nu s-a mai putut abține atunci când a fost comparată, din nou, cu Mihaela Rădulescu și a răbufnit chiar în direct. Aceasta s-a săturat de exagerările publicului larg din ultimii ani și a vrut să pună punct tuturor zvonurilor cum că ar avea o problemă cu fosta soție a... fostului ei soț.

„E o chestiune de marketing, așa. Nu înțeleg care e povestea cu Ștefan Bănică. Am fost ambele căsătorite cu el, dar la diferență de un deceniu. Despre ce vorbim?! Exagerăm făcând niște similitudini care nu-și au rostul”, a spus ea.

Imagine cu Mihaela Rîdulescu cu o căciulă pe cap

"Nu avem o relație, nu avem compatibilități"

Nu este prima oară când fosta prezentatoare TV este întrebată într-o emisiune sau în timpul unui podcast care este relația sa cu "diva de la Monaco". Andreea Marin a încercat, de fiecare dată, să răspundă cu diplomație unor astfel de curiozități, deși a avut și momente în care a aruncat, în mod subtil, cu săgeți în fosta sa colegă de breaslă.

În cadrul unui episod al podcastului lui Cătălin Măruță din luna martie a acestui an, Andreea Marin a ținut să sublinieze faptul că ea și Mihaela Rădulescu nu au niciun fel de relație: nu sunt în conflict, dar nici nu sunt compatibile ca prietene. Cele două au luat parte la proiectul “Masked Singer”, o emisiune de la PRO TV, unde s-au comportat exact ca două colege de platou. În spatele camerelor, totuși, nu există dorința de comunicare sau apropiere.

„Nu a fost nicio luptă între mine și Mihaela, nu au fost lucrurile dorite așa de mine. Nu comunicăm și în afara televiziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relație, nu avem compatibilități. (...) E mai bine să fiu diplomată și să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ținut de mine", menționa ea cu puțin timp în urmă, în podcastul "Acasă la Măruță".

Mihaela Rădulescu, în schimb, nu a fost deloc cumpătată în ceea ce privește declarațiile publice făcute la adresa Andreei Marin. În trecut, aceasta a jignit-o pe fosta prezentatoare TV pentru că emisiunea acesteia ar fi avut o promovare mai bună ca a ei. 

„Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare țandăra este inegalitatea dintre mine și vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuși cunoscând această meserie, costă niște zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere”, declarase ea.

„Zâna Surprizelor” i-a oferit replica în timpul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Pentru mine este de neînțeles. Poate nu mai este în prezent. Pe de altă parte, limbajul acela este un limbaj pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva și rival dacă mi-ar fi în meserie, să spunem. Apoi fiecare cum și-a făcut meseria arată că avem drumuri diferite. Acum lucrurile sunt mult mai clare, după ani.”

Citește și: Andreea Marin este fericita mamă a Violetei. Dar știai că vedeta mai are doi copii? Iată ce fac acum aceștia

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: Substantial, Playtech, Click 

Articolul urmator
Mihaela Borcea iubește din nou! În brațele cui a regăsit fericirea și ce spune despre noua relație
Mihaela Borcea iubește din nou! În brațele cui a regăsit fericirea și ce spune despre noua relație
Ai supravieţui unei apocalipse?
Incepe quiz
Ai supravieţui unei apocalipse?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.