Andreea Ibacka a mărturisit că a fost suspectă de cancer. "Înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu"

Andreea Ibacka a mărturisit că a fost suspectă de cancer. "Înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu"

Ramona Jurubita

Pe actrița Andreea Pătrașcu și-o amintește orice român din serialul fenomen al anilor 2000 în care a fost protagonistă alături de Denis Ștefan -„Inimă de Țigan”. După căsătoria cu simpaticul Cabral, a devenit Andreea Ibacka, dar numele este singurul lucru schimbat la ea. Deși au trecut 15 ani de la apariția ei în serialul românesc, este în continuare la fel de tânără și frumoasă.

Timpul pare să stea în loc pentru ea, deși este mamă a doi copii, aleargă permanent după ei și are multe proiecte profesionale în desfășurare. Mulți ar crede că nimic nu o afectează și că necazurile o ocolesc, dar adevărul este altul. Andreea Ibacka (37 de ani) a șocat pe toată lumea cu o dezvăluire pe care a făcut-o de curând, când a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. Într-un interviu acordat pentru Fanatik, a povestit pentru prima oară despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

A fost suspectă de o boală nemiloasă, iar cel mai tare o îngrijora faptul că trebuia să le dea vestea părinților săi. S-a gândit la familie și la durerea pe care toți cei dragi ar fi simțit-o dacă previziunile sumbre ale medicilor s-ar fi adeverit.

„Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte faptul că povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine.”, a mărturisit pentru sursa menționată.

Andreea Ibacka, îmbrăcată într-un compleu de blugi, în timp ce stă pe un leagăn

A preferat să păstreze aceste detalii pentru ea, dar acum și-a făcut curaj să discute despre teama pe care a simțit-o. În prezent, le este recunoscătoare medicilor care au operat-o, dar nu a menționat cu exactitate perioada în care a trecut prin aceste momente cumplite.

„Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu. Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști, m-am și operat (vreo 20 de oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit), iar biopsia a infirmat temerile. Sunt foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită.”, a povestit actrița care a jucat în primul sezon al serialului „Adela” de pe Antena 1.

Peste toate greutățile trece mai ușor în ultima vreme, fiindcă îi privește zi de zi pe copiii ei și ai lui Cabral (45 de ani) – Namiko (4 ani) și Tiago (1 an). Cei mici sunt sursa ei de energie și a învățat multe de la ei, după cum a spus în cadrul aceluiași interviu.

„(Am învățat) Că iubirea crește în fiecare zi, că fericirea vine din lucruri simple, că e minunat să descoperi, să ai încredere. Fiecare „primă dată” pe care ei o trăiesc vine cu mega emoții și stări și pentru mine.”, a mai declarat Andreea Ibacka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Relația ei armonioasă cu întreaga familie o ajută să prindă putere de fiecare dată și să devină o persoană din ce în ce mai bună. Din imaginile publicate în mediul online se vede că se descurcă de minune în rolul de mamă, chiar dacă este modestă și nu vrea să recunoască.

„Nu sunt o mamă perfectă. Îmi fac mereu autocritică, îmi propun mereu mai mult, niciodată nu mă opresc din încercat. Nu aleg calea safe și niciodată nu mi-a fost teamă că nu mă voi descurca. Uneori mă mai necăjesc, apoi îmi amintesc că fac cât e omenește posibil, că fiecare alegere vine cu riscuri și că nu-mi doresc să-mi cresc copiii într-un glob de cristal. Mai am de citit, învăț și de la ei și îi iubesc de leșin. Deci: îndrăgostită, grăbită, preocupată, atentă, obosită, sucită ș.a.m.d.”, așa s-a descris ea, în raport cu micuții pe care îi are acasă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Chiar dacă problemele o copleșesc din când în când, nu are timp să se streseze, fiindcă are mereu lucruri noi de făcut. Este o persoană activă și tot timpul se află în mișcare. Oare acesta să fie și secretul siluetei sale de invidiat? Arată ca trasă prin inel și nici nu pare că a fost însărcinată de două ori!

„Programul și responsabilitățile nu-mi permit să stau locului, sunt tot timpul în mișcare. Chiar și noaptea, mai dansez cu fii-miu în brațe în speranța să-l readorm. Stânga unu, dreapta doi, dormi Tiago pe la noi, măi, șaidililililida! Nici excese nu prea fac, cred că tot din pricina programului ajung să țin fără să-mi propun fasting câte 12 – 16 ore.”, a explicat cum reușește să se mențină în formă.

Andreea și Cabral Ibacka, în vacanță, pe o barcă

Cu toate că nu duce o viață perfectă, Andreea Ibacka este fericită și împlinită, pentru că are o familie frumoasă, cu un soț care o iubește de aproximativ 15 ani și care este un tată grijuliu, fiindcă are deja antrenament de la primul copil - fata lui cea mare, Inoke (20 de ani).

Mai multe detalii despre povestea lor de iubire găsești aici: Sunt simpatici și savuroși! Cabral și Andreea Ibacka sunt fericiți împreună de peste 10 ani

Surse foto: Instagram, InstagramInstagram

Surse articol: FanatikWowbizElle

Articolul urmator
A recunoscut tot! Actrița Emmanuelle Béart a mărturisit că a fost victima incestului când era copil
A recunoscut tot! Actrița Emmanuelle Béart a mărturisit că a fost victima incestului când era copil
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?
Incepe quiz
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.