Britney Spears șochează iar, făcând publice mesaje trimise mamei ei de când era internată la psihiatrie

Britney Spears șochează iar, făcând publice mesaje trimise mamei ei de când era internată la psihiatrie

Alida Enache

Britney Spears a făcut noi afirmații complet neașteptate despre mama sa, publicând câteva mesaje pe care i le-a trimis în timp ce era internată într-o clinică de psihiatrie, în anul 2019. Artista o acuză pe femeie că nu i-a oferit deloc sprijin pe tot parcursul tutelării sale.

În urmă cu puțin timp, Britney Spears, acum în vârstă de 40 de ani, a distribuit pe Instagram o serie de fotografii în care apar câteva conversații cu ea și mama ei, Lynne Spears. Mesajele respective sunt din perioada în care artista a fost internată într-o clinică de psihiatrie, în anul 2019. Chiar dacă, ulterior, fotografiile au fost șterse, internauții au avut timp să le salveze și să le distribuie mai departe în mediul online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

"Este un pic diferit cu dovezi. Aici sunt mesajele mele către mama mea în acel loc acum 3 ani... Le arăt pentru că nu am primit niciun răspuns. Când am ieșit de acolo, cuvintele ei au fost: "Ar fi trebuit să mă lași să te vizitez și să te îmbrățișez"", a scris ea în dreptul imaginilor.

Multipla câștigătoare a premiilor Grammy a dezvăluit faptul că nu a primit "niciun răspuns" din partea femeii care i-a dat viață, atunci când a contactat-o să o informeze despre îndoielile pe care le are în legătură cu medicația sa.

"Seraquil am crezut că este un somnifer, dar este pentru bipolaritate și este mult mai puternic decât litiu", i-a transmis aceasta mamei sale, salvată sub denumirea de "Me Maw". Vedeta se referea la medicamentul Seroquel, un antipsihotic atipic care este utilizat pentru tratamentul schizofreniei, al tulburării bipolare și al tulburării depresive majore.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌴🔺🔸𝙀𝙓𝙏𝘼 𝙎𝙄 !! la mejor cuenta! ✨"Laura" (@insta.90s)

"Mă simt de parcă ar încerca să mă omoare. Jur pe Dumnezeu că așa simt", a mai adăugat ea, referindu-se la medicul ei.

În plus de asta, solista a mai susținut că mama sa îi ascundea cafeaua și fotografiile în care apărea și ea. Femeia s-ar fi folosit și de casa sa de pe plajă, în ciuda faptului că Britney Spears nu avea acces nici măcar la cheile propriei sale mașini. Cântăreața ar fi participat și la trei întâlniri săptămânale ale Alcoolicilor Anonimi, deși urăște alcoolul. În tot acest timp, mama sa juca rolul de părinte responsabil și obișnuia să meargă la biserică în Louisiana.

În declarația sa, vedeta a confesat faptul că și-a petrecut fix seara de dinainte de a fi pusă sub tutelă cu mama ei și că femeia s-a prefăcut că nu știa nimic despre acest lucru. Planul, totuși, ar fi fost pus la cale cu două săptămâni înainte.

"Totul a fost planificat și tu te-ai purtat ca și cum nu aveai nicio idee despre ce se întâmplă. Două săptămâni mai târziu ai lansat o carte și ai povestit suferința mea despre momentul când Kevin (Federline) mi-a luat copiii... m-ai abuzat... da, o voi spune", spune ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justice for Britney Norway (@freebritneynorway)

Mai mult de atât, Britney Spears a făcut publică și o conversație pe care a purtat-o cu Jansen Fitzgerald, o prietenă apropiată din copilărie.

"Trebuia să mă ajute să-mi găsesc un nou avocat... Nu am mai primit vești din partea ei", spune vedeta.
Mesajele trimise către Jansen sunt: "Am nevoie de numărul de telefon al lui John Bells, te rog, când poți. De asemenea, ce părere ai despre litiu și despre faptul că este monitorizat atât de mult timp... Sigur, ar putea găsi orice scuză să continue să facă asta, dar este sănătos și este ok să stea în sânge atât de mult timp? Am sentimentul că vei spune că voi fi bine, dar tot nu are niciun sens".

În schimb, Jansen Fitzgerald susține că mesajele sale ar fi fost șterse din telefonul vedetei. Tatăl acesteia, acum în vârstă de 70 de ani, îi monitoriza la vremea aceea telefonul. Ulterior, mama artistei a scris că și ea are "toate conversațiile întregi".

În cea de-a treia și ultima captură de ecran, Britney Spears a dezvăluit mesajele trimise avocatului ei desemnat de instanță, Sam Ingham. Aceasta l-a descris drept "avocatul pe care nu am apucat să îl aleg".

Imagine cu Britney Spears îmbrăcată în alb
Brintey Spears în prezent

"Vreau să vorbim despre cum să mergem la tribunal când se va termina totul și să-mi obțin drepturile mele medicale. Prietenul meu (acum soț - Sam Asghari) are dreptul de a petrece noaptea cu mine ,,,, cum pot pleca mai devreme ,,,, planul pe care ți l-am dat luna trecută despre ce vor oamenii ăștia de la mine. În instanță, prietenul meu trebuie să poată să-mi vadă copiii. Am fost sub tutelă timp de 12 ani vreau să se termine", apare în imaginea respectivă.

Cântăreața își exprimă în continuare dorințele pentru viitor, menționând că speră să aibă "o viață aventuroasă" fără să muncească:

"Când acest program se va termina, nu vreau să mai lucrez deloc. Vreau să trăiesc pentru mine și să am o viață aventuroasă... Vreau ca dobitocul de benson să mă lase să conduc din nou... Vreau să merg în trei vacanțe anul acesta .... Miami ,,, New York. Și Kauai"

În plus de asta, Britney Spears mărturisește că "nu a avut pe nimeni" care să o susțină în aceea perioadă. Ea o învinovățește și pe sora sa, Jamie Lynn, pentru că ar fi închis-o atunci când a implorat-o să o ajute.

Imagine cu Jamie Lynn în timp ce face un selfie
Jamie Lynn, sora mai mică a cântăreței

"PS Mesajul surorii mele după ce nu mi-a trimis mesaje timp de 3 zile a fost: "Nu te vor lăsa să pleci, așa că de ce te lupți"", a scris artista.

Cântăreața a fost plasată sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, începând cu anul 2008 și până în noiembrie 2021. În tot acest timp, vedeta nu a avut dreptul de a lua nicio decizie în ceea ce îi privea viața. Această situație a luat sfârșit la câteva luni după ce artista și-a denunțat ferm tutorele în instanță, susținând cu termenii aranjamentului erau "abuzivi".

Imediat după ce a scăpat de sub tutelă, Britney Spears a început să-și condamne public întreaga familie: mama, tatăl, sora Jamie Lynn și fratele Bryan, sugerând că aceștia "ar trebui să fie în închisoare" pentru modul în care au tratat situația.

Ce a răspuns Lynne Spears la acuzațiile primite

Lynne Spears, în vârstă de 67 de ani, a reacționat la scurt timp în mediul online, după ce fiica sa a făcut publice mesajele din perioada în c are era internată la psihiatrie.

"Mă doare pentru tine că simți că oamenii care te iubesc cel mai mult te-au trădat! Lasă-mă să vin la tine! Te iubesc!", a scris Lynne, deși nu a împărtășit presupusele răspunsuri la rugămințile disperate ale fiicei sale.

Citește și: Linda Evangelista își reia cariera de model, la 57 de ani

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: Kidspot, Buzzfeednews, Complex

Articolul urmator
Mark Wahlberg dezvăluie că ascultă mesajele vocale ale mamei sale decedate: "Este tot ce am acum"
Mark Wahlberg dezvăluie că ascultă mesajele vocale ale mamei sale decedate: "Este tot ce am acum"
Ce urăsc oamenii în secret la tine - poți afla doar făcând acest test de 1 minut
Incepe quiz
Ce urăsc oamenii în secret la tine - poți afla doar făcând acest test de 1 minut

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.