Bun de pus pe rană! Keanu Reeves, reacția cu care a cucerit, pentru totdeauna, inimile oamenilor

Bun de pus pe rană! Keanu Reeves, reacția cu care a cucerit, pentru totdeauna, inimile oamenilor

Ramona Jurubita

Keanu Reeves (57 de ani) continuă să își surprindă plăcut fanii cu fiecare nouă mișcare pe care o face. Și nu, nu este vorba despre acțiunile sale în plan profesional, fiindcă știm deja cât de bun este la acest capitol. Pe lângă numeroasele premii obținute pentru filmele sale, actorul canadian a câștigat, cu multă vreme în urmă, și dragostea necondiționată a oamenilor, datorită comportamentului său exemplar.

Cu ce a mai putut el surprinde oamenii? Ei bine, de această dată, o interacțiune dintre el și un fan a ajuns virală, după ce un tânăr i-a pus o serie de întrebări și el a avut amabilitatea de a-și rupe din timpul lui prețios pentru a îi răspunde, cu răbdare, la toate.

Producătorul de televiziune Andrew Kimmel (36 de ani) a fost martor la întreaga discuție și a imortalizat momentul, exprimându-și admirația pentru reacția de care a dat dovadă starul.

Keanu Reeves în timpul emisiunii „The Late Show with Stephen Colbert”

Conform spuselor americanului, Keanu Reeves a fost „cel mai drăguț tip” și „a răspuns cu plăcere” la o serie de întrebări pe care le-a primit din partea puștiului care îl abordase inițial pentru un autograf.

„Keanu Reeves a fost în avion cu mine, astăzi, în timpul zborului de la Londra la New York. Un puști i-a cerut un autograf și apoi a început să îi pună o serie de întrebări. Keanu a răspuns cu plăcere la fiecare dintre ele.”, a scris Andrew Kimmel pe Twitter.

Nu oricine poate fi atât de drăguț după un zbor lung cu avionul, dar se pare că actorul din „Matrix” a reușit să rămână relaxat și prietenos, deși copilul nu i-a pus doar o singură întrebare.

„Omul nu putea fi mai amabil, mai ales după un zbor internațional. M-am gândit să împărtășesc acest lucru pentru că este un tip de milioane și mici momente ca acesta pot face o diferență atât de mare în viața oamenilor. Avem nevoie de mai mulți Keanu!”, a continuat producătorul.

Iată câteva frânturi din conversația care a avut loc pe un aeroport din New York.
Puștiul: De ce ai fost la Londra?

KR: Filmam un documentar.

Puștiul: Am văzut pe internet că ai fost la Grand Prix (pronunțând x-ul).

KR: Da, la Grand Prix (cu accent francez, fără să-l corecteze). F1! Mașini de curse!

Puștiul: Tu conduci?

KR: Nu F1, dar îmi place să merg pe motociclete.

Puștiul: Locuiești în New York?

KR: Locuiesc în Los Angeles.

Puștiul: Cât timp vei sta în New York?

KR: Patru zile! Nu... cinci. Cinci zile!

Puștiul: De ce ești în New York?

KR: O să văd un spectacol pe Broadway!

Apoi, producătorul a dezvăluit că băiatul a rămas, la un moment dat, fără întrebări, așa că starul din „John Wick” a inversat rolurile. A început să îi pună el întrebări, dorind să știe ce a făcut în Europa, la ce galerii a mers în Paris și care a fost preferata sa.

Alex Katsanos, în vârstă de 14 ani, a declarat pentru Entertainment Tonight că l-a recunoscut pe Reeves la îmbarcare, apoi și-a petrecut întregul zbor întrebându-se ce i-ar spune dacă va avea ocazia.

„A fost foarte drăguț și am avut o conversație grozavă timp de aproximativ 10 minute în timp ce ne așteptam bagajele. Încă nu-mi vine să cred că am avut șansa nu doar să-l văd, ci și să am o conversație cu el și să-i iau autograful. Acesta este un lucru ce se întâmplă o dată în viață și a fost incredibil.”, a povestit Alex.

În final, Andrew Kimmel a încărcat și o fotografie cu el și Keanu Reeves care, bineînțeles, nu l-a refuzat nici pe el. Postarea inițială a adunat peste 300 de mii de aprecieri, ceea ce înseamnă că acest gest făcut de celebrul actor chiar a ajuns în inimile fanilor.

Nu este prima oară când se remarcă în mulțime prin astfel de gesturi, așa că multă lume îl consideră „cel mai drăguț de la Hollywood”.

„Keanu, toată lumea spune că ești cel mai drăguț tip de la Hollywood și că ești o persoană atât de generoasă.”, a afirmat un fan în cadrul emisiunii „Red Table Talk”, la care a participat alături de Jada Pinkett Smith (50 de ani), colega sa din „Matrix Resurrections”.

Și apropiații îl laudă pentru bunătatea de care dă dovadă, mai ales că îl cunosc bine și au fost martori la donațiile pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

„Keanu a dat o mulțime de bani și a făcut mult mai mult pentru oameni decât vor ști cei mai mulți vreodată. Știe cât de norocos este. Spre deosebire de multe megastaruri de la Hollywood, nu consideră că totul i se cuvine.”, a dezvăluit un prieten de familie pentru The Post.

Actorul canadian s-a făcut remarcat cu rolurile sale din filme precum: „The Matrix” (1999), „The Matrix Reloaded” (2003), „The Matrix Revolutions” (2003), „Constantine” (2005), „Between Two Ferns: The Movie” (2019), „The Matrix Resurrections” (2021).

Citește și: Totul despre povestea de iubire dintre președintele american Joe Biden și soția sa

Surse foto: Youtube

Surse articol: ETonlineFoxNewsCinemablend

Articolul urmator
Reacția Ilincăi Vandici când l-a văzut pe fostul soț alături de o nouă iubită. „Fiecare e liber să își trăiască viața așa cum dorește."
Reacția Ilincăi Vandici când l-a văzut pe fostul soț alături de o nouă iubită. „Fiecare e liber să își trăiască viața așa cum dorește."
Care e cel mai bun loc de agatat pentru tine?
Incepe quiz
Care e cel mai bun loc de agatat pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.