Keanu Reeves, logodit în secret?

Keanu Reeves, logodit în secret?

Alida Enache

Bat clopotele de nuntă pentru Keanu Reeves! După ce a primit o palmă grea din viața sorții în urmă cu peste 20 de ani, acesta pare să-și fi găsit, în sfârșit, liniștea în brațele Alexandrei Grant. Acum, la 57 de ani, se poate declara din nou un bărbat împlinit, căci se pregătește să meargă în fața altarului alături de aleasa lui.

Alexandra Grant, în vârstă de 49 de ani, este artist vizual și a intrat în viața celebrului actor în anul 2011. Inițial, cel doi au început o colaborare pentru cartea lui Keanu Reeves, “Ode to Happiness”, iar apoi s-au împrietenit. Frumoasa lor prietenie s-a transformat, cu timpul, într-o relație, care durează deja de mai bine de patru ani.

 Imagine cu Keanu Reeves și Alexandra Grant îmbrăcați în negru, pe plajă

Speculațiile cum că artistul se pregătește de nuntă au apărut deja din luna martie, pe când acesta a fost surprins în bijuterii din Los Angeles, căutând inele cu diamante. Mai apoi, o sursă apropiată acestuia a confirmat zvonurile pentru okmagazine.com.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Autre Magazine (@autremagazine)

“Keanu a cerut-o în căsătorie pe Alexandra când s-au întors din Europa, unde el a filmat mai multe pelicule. Ea a fost alături de el pe toată această perioadă, iar atunci el și-a dat seama că nu poate trăi fără ea. A avut o discuție sinceră cu Sandra Bullock, iar ea l-a convins să cumpere inelul. E foarte fericit cu decizia sa”, a mărturisit sursa menționată anterior.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Red Caracol (@laredcaracol)

Cei doi îndrăgostiți au început să facă deja planurile pentru nuntă, după cum povestește chiar apropiatul lor: “relaxată și se va organiza undeva în aer liber, cu un grup restrâns de prieteni și familie. Evident, își vor scrie singuri jurămintele, iar totul va fi cu siguranță foarte emoționant”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERIC MINH SWENSON (@ericminhswenson)

 

Keanu Reeves, trecut sfâșietor presărat cu multe tragedii

Keanu Reeves este recunoscut pentru tragediile de care a avut parte de-a lungul vieții sale. În 1993, acesta și-a pierdut cel mai bun prieten, pe River Phoenix, care a murit la 23 de ani. Și anul 1999 a fost unul cu ghinion pentru starul de la Hollywood, căci atunci și-a pierdut fetița chiar în ziua în care a și venit pe lume. Mama regretatei sale fiice și logodnica lui, Jennifer Syme, a închis ochii doi ani mai târziu, după ce a suferit un grav accident de mașină.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damin Toell (@damintoell)

Jennifer Syme, înainte să moară

Toate aceste evenimente cumplite și-au lăsat adânc amprenta asupra existenței actorului. El nu s-a mai iubit cu nimeni timp de mulți ani până când, într-un final, a cunoscut-o pe cea care avea să-i readucă zâmbetul pe buze, actuala sa logodnică.

“Keanu a trecut prin clipe groaznice, dar acum o are, în sfârșit, pe această femeie minunată, cu care își împarte viața. Alexandra e o sursă de fericire în viața sa și toată lumea vede asta”, au mai povestit apropiați ai actorului.

Citește și: Prince și-a forțat soția să ascundă moartea singurului lor fiu - Tragedia le-a distrus căsnicia

Surse articol: Spynews, Click, Adevarul

Surse foto: Instagram, Getty

Surse articol: Just Jared

Articolul urmator
Ce mai face și cu ce se ocupă Ion Alexandru Țiriac. A primit totul pe tavă, mai puțin timpul cu tatăl lui
Ce mai face și cu ce se ocupă Ion Alexandru Țiriac. A primit totul pe tavă, mai puțin timpul cu tatăl lui
Cine îți va cumpăra cadou de Secret Santa?
Incepe quiz
Cine îți va cumpăra cadou de Secret Santa?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.