Când te îndrăgostești de OM, nu de APARENȚE. Keanu Reeves și-a așteptat mult dragostea: ”Zâmbetul ei este...”

Când te îndrăgostești de OM, nu de APARENȚE. Keanu Reeves și-a așteptat mult dragostea: ”Zâmbetul ei este...”

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Multă vreme, Keanu Reeves a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, dar viața sa personală a fost marcată de singurătate, după nefericita relație din anii '90 cu actrița Jennifer Syme. Timp de peste 20 de ani, charismaticul actor din „Matrix” s-a ținut departe de iubiri și bârfe. Recent însă, lucrurile par să se schimbe în viața sa.

Artista cu părul de argint

De curând, Keanu Reeves a apărut la un eveniment de mână cu o doamnă subțire, cu zâmbet larg și părul ca argintul, artista Alexandra Grant. Acest lucru a produs o adevărată frenezie în rândul fanilor săi. Pe de o parte, actorul nu a mai avut de foarte multă vreme o relație romantică, trăind retras și într-o singurătate totală. Pe de altă parte, nu a adus niciodată o femeie pe covorul roșu, alături de el.

keanu reeves si alexandra grant

Cu toate acestea, Keanu Reeves și Alexandra Grant sunt buni prieteni de ani întregi, încă din 2009, când au colaborat la scrierea unei cărți, „Ode to Happiness”, în care Reeves a scris textele, iar Alexandra Grant a realizat ilustrațiile.

Alexandra iese din tiparele de la Hollywood

În lumea iubirilor de la Hollywood, toți sunt obișnuiți cu anumite standarde feminine. Mulți actori preferă să se afișeze cu modele mult mai tinere și foarte sexy. Keanu Reeves este o excepție și tocmai acest lucru a trezit entuziasmul fanilor săi. Alexandra Grant, femeia de care este în mod evident îndrăgostit, are 46 de ani, o vârstă apropiată de a starului, care a împlinit în septembrie 55 de ani.

Artista are un aer foarte natural și distins, cu părul ei argintiu și silueta delicată, iar faptul că Keanu s-a îndrăgostit de o femeie diferită de păpușile hollywoodiene i-a încântat pe admiratorii săi și a perpetuat imaginea sa de persoană profundă, care respinge modul libertin tipic celebrităților din lumea filmului. Unele persoane au confundat-o pe Alexandra Grant cu actrița Hellen Mirren, pentru că există o asemănare destul de mare în aspectul și stilul lor.

Femeia care i-a alungat singurătatea lui Keanu Reeves

Dar cine este Alexandra Grant? Pentru Keanu, ea este, cu siguranță, un motiv de bucurie, dat fiind felul în care au apărut la evenimentul de la Los Angeles County Museum of Art, din data de 2 noiembrie.

Este, totodată, dovada că te îndrăgostești de o femeie reală, nu de aparențe.

„Este minunat sa fii cu o femeie, în adevăratul sens al cuvântului. Au mister, bucurie și profunzime. Bărbații nu au așa ceva. Ei au doar lenjerie urât mirositoare, sau cel puțin așa știu eu, spre deosebire de o femeie. Dacă poți face o femeie să zâmbească, zâmbetul ei este cel mai frumos lucru dintre lucrurile lăsate de Dumnezeu pe Pământ”, mărturisește actorul, care a trecut printr-o perioadă de lungă depresie, despre care nu a vorbit nimănui.

La rândul lor, fanii consideră că Alexandra a adus o undă de lumină în sufletul actorului, al cărui „zâmbet bun maschează secole de singurătate”, cum s-a exprimat un admirator pe un site de socializare.

Alexandra Grant este o femeie matură, care lucrează ca artist vizual și are propriul studio în Los Angeles. A studiat istoria artei la Swarthmore College și un master de arte frumoase la California College of Arts. Alexandra vorbește mai multe limbi, printre care spaniola și franceza. Are idei politice foarte bine definite și a susținut-o pe Hillary Clinton în 2016. Împreună cu Reeves a publicat două cărți, „Ode to Happiness” în 2011 și „Shadows” în 2016.

O tragedie de 20 de ani l-a făcut să se izoleze

Deși Keanu Reeves este unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, viața sa nu are nimic în comun cu picanteriile tipice din lumea celor mai cunoscute vedete americane. Dimpotrivă, actorul de origine canadiană a fost întotdeauna un singuratic, iar fanii îl descriu ca fiind o persoană foarte bună. Tragedia prin care a trecut în anii 90 l-a determinat să se izoleze și să renunțe, aparent, la iubire. S-a luptat ani de-a rândul cu depresia, dar nu a mărturisit acest lucru.

În 1998, Keanu Reeves a întâlnit-o pe actrița Jennifer Syme, de care s-a îndrăgostit nebunește. La scurtă vreme, Jennifer a rămas însărcinată, iar viața cuplului părea să fie plină de fericire. Dar totul s-a sfârșit pe neașteptate, în cel mai tragic fel. La 8 luni, Jennifer a dat naștere micuței Ava Archer Syme-Reeves, care s-a născut moartă. Acest lucru i-a devastat pe cei doi părinți, ducând, în final la separarea lor. Un an și jumătate mai târziu, Jennifer a murit într-un groaznic accident de mașină.

După această tragedie, Keanu nu a mai avut niciodată o relație oficială. Deși au existat zvonuri și presupuneri, actorul nu le-a confirmat și a continuat să apară singur la evenimente. Până anul acesta, când, în sfârșit, se pare că a întâlnit o femeie care-l face fericit, în persoana Alexandrei Grant.

Un actor vestit pentru bunătatea sa

De la fantasticele sale apariții în seria „The Matrix” la rolurile provocatoare din „The Devil's Avocate” și „Constantine”, până la răzbunătorul din franciza „John Wick”, Keanu Reeves este o adevărată comoară a Hollywoodului, primind inclusiv o stea pe Hollywood Walk of Fame. 

În ciuda celebrității sale, Keanu este o persoană foarte modestă și de o bunătate ieșită din comun, susțin fanii săi. Recent, actorul a postat pe Facebook un mesaj care a devenit viral și a emoționat întreaga planetă:

mesaj keanu reeves

„Vedeți oamenii din spatele meu? Se grăbesc la serviciu și nu sunt atenți la nimic. Uneori suntem atât de prinși cu probleme noastre, încât uităm să ne bucurăm de frumusețea vieții. Suntem ca niște zombie. Priviți în sus și scoateți căștile din urechi. Salută o persoană pe care o vezi și poate chiar oferă-i o îmbrățișare cuiva ce pare că suferă. Ajută pe cineva.

Trebuie să trăiești fiecare zi ca și când ar fi ultima. Ceea ce oamenii nu știu despre mine este că am fost în depresie în urmă cu câțiva ani. Nu am spus nimănui despre asta. A trebuit să lupt în felul meu ca să scap de asta. Persoana care mă ținea departe de fericire eram chiar EU.

Fiecare zi este prețioasă, așa că hai s-o tratăm ca atare. Ziua de mâine nu are nicio garanție, așa că trăiește azi! Sper să răspândiți acest mesaj și, odată cu el, dragostea pentru Sărbători.”

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Cum arată casa Danei Rogoz, cuibul familiei din inima capitalei. „Noi am așteptat foarte mult această casă"
Cum arată casa Danei Rogoz, cuibul familiei din inima capitalei. „Noi am așteptat foarte mult această casă"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (44)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.