Ce dramă a trăit Florentina Fântânaru când a împlinit 37 de ani: „Au fost momente foarte intense, foarte dure”

Ce dramă a trăit Florentina Fântânaru când a împlinit 37 de ani: „Au fost momente foarte intense, foarte dure”

Ramona Jurubita

Blândețea este calitatea care o face pe Florentina Fântânaru să fie unică în televiziunea din România, așa că oricine o recunoaște doar la simplul auz al vocii. Oamenii o pot vedea în fiecare sfârșit de săptămână la Antena 3, acolo unde moderează cu succes emisiunea „De-a viața ascunselea”. Este o prezență discretă și foarte rar vorbește despre viața ei personală, deși chiar are ce povesti.

Întrebările pe care le pune în emisiunile sale scot la suprafață cele mai adânci gânduri ale altor vedete, așa că mulți nu știu ce se ascunde și în sufletul ei. Deși pare o femeie fără probleme, adevărul despre ea este unul dureros. A trecut printr-o adevărată dramă când avea 37 de ani și a depășit acel episod dureros, fiind nevoită să se dedice trup și suflet creșterii fiului său.

S-a scurs mai bine de un deceniu de la moartea fulgerătoare a soțului său, iar astăzi, la cei 49 de ani, împliniți pe 17 februarie 2023, vedeta este mai puternică și mai fericită ca niciodată.

„Vorbeam mai devreme despre reglarea emoțională. Vindecarea începe cu recunoașterea problemei. Au fost ani lungi în care mi-am dat răgaz și am creat perspective. Nu m-am agățat de trecut, nu m-am hrănit cu amintiri. Am reușit să dobândesc propria armonie că să pot crește un copil echilibrat...Dorința mea ține de echilibru, ține de o preocupare permanentă pentru ceea ce-mi spune inima. Mă bucur pentru fiecare an care trece și care adaugă trăiri echilibrate.”, spunea în ianuarie 2022 într-un interviu acordat pentru OK Magazine.

Totuși, nu va uita niciodată anul 2011, când soțul ei s-a stins din viață cu doar două zile înainte ca ea să împlinească 37 de ani. Fiul lor avea atunci doar patru ani, iar șocul despărțirii de tată l-a făcut să se teamă că își poate pierde oricând și mama. Copilul se gândea că nu o să o mai vadă niciodată, de fiecare dată când aceasta ajungea mai târziu acasă.

„Am avut o emisiune seara, târziu de tot. Am terminat pe la ora 23.00 și am ajuns acasă destul de târziu. Dragoș o întrebase pe bunica lui: „Mami a plecat și ea la Doamne, Doamne de nu mai vine acasă?”. Au fost momente foarte intense, foarte dure, puse în cuvinte. Tranșante. Scoase din sufletul unui copil atât de mic.”, a mărturisit Florentina Fântânaru într-un interviu mai vechi.

Fiul ei Dragoș are 17 ani acum, a trecut de pragul adolescenței și se pregătește să devină adult în toată regula. Băiatul îi este recunoscător mamei pentru toate eforturile pe care le-a depus și a moștenit de la ea ce era mai important: bunătatea, empatia și iubirea față de oameni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florentina Fantanaru (@florentina_fantanaru)

„Ce îmi place cel mai mult la mama mea…îmi place cum se poartă, cel mai mult timp se poartă extrem de draguț (…) Sincer n-aș vrea nimic de reproșat pentru că e aproape perfectă. Aș vrea să o ajut să scape de stres, să scape de tot ce o enervează și vreau să o fac să se simtă fericită. (…) E foarte greu de zis iubirea fără te iubesc, fără să folosesc acele cuvinte, chiar nu știu. I-aș face o surpriză sau aș învața un cântec. (…) Zmiiii îi zic atunci când nu îi spun te iubesc.”, a declarat Dragoș la vârsta de 11 ani.

Vedeta a dezvăluit pentru sursa menționată anterior care sunt asemănările dintre băiatul ei și tatăl lui care a plecat prea devreme în lumea îngerilor:

„A moștenit pasiunea pentru ingineria de mașini. Pentru asta se pregătește, la asta visează, are o rigoare a gândirii, o seriozitate și un fel de a fi echilibrat și înțelegător, echilibru întrerupt uneori de câte o izbucnire așa mai colerică, precum eram eu odinioară.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florentina Fantanaru (@florentina_fantanaru)

Florentina Fântânaru a trecut peste suferința ce a măcinat-o în timp ce și-a crescut fiul fără tată. A acceptat tot ce i s-a întâmplat și, cel mai important, s-a acceptat pe ea, cu bune și cu rele.

„Nu mă mai lupt cu nimic. Am învățat și asta, să mă accept așa cum sunt, învăț zilnic îngăduința față de mine și fată de cei din jur. Iubirea și acceptarea celorlați începe cu iubirea și acceptarea de sine. Am realizat că suferințele, lecțiile prin care am trecut m-au adus aici...”, a mai zis.

După ce a stat o vreme singură, și-a refăcut viața, iar acum își împarte zilele cu un bărbat care a reușit să îi redea zâmbetul de odinioară.

„Sunt într-o relație de 6 ani. Și e adevărat că discreția face parte din brandul meu. Discreția este o virtute care este necesară în unele medii.”, a mai zis ea în ianuarie 2022.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florentina Fantanaru (@florentina_fantanaru)

În prezent, continuă să lucreze în televiziune cu aceeași plăcere pe care o avea în urmă cu aproximativ două decenii, când a făcut cunoștința cu această lume. Este un jurnalist pasionat, iar cartea pe care a lansat-o recent este dovada clară că muncește din greu pentru a se întrece pe sine în fiecare zi. „Calea vindecării - Pacea dintre inimă și minte” este o carte-interviu cu Dumitru Constantin Dulcan și promite să-i învețe pe cititori să își găsească drumul spre vindecare, așa cum sugerează titlul. Sufletul ei și-a revenit pentru că a avut sprijinul necesar, iar acum vrea să ajute și alte persoane să își recapete liniștea.

Drama demnă de un scenariu de film a unui mare actor român: soția i-a fost otrăvită de propria lui mamă

Surse foto: Facebook

Surse articol: OkmagazineRedactiaImpact

Articolul urmator
Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani! Ce cadou de milioane și-a făcut impresara
Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani! Ce cadou de milioane și-a făcut impresara
Test viata anterioara: unde, cand si cu cine ai trait
Incepe quiz
Test viata anterioara: unde, cand si cu cine ai trait

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.