9 semne ca tu ești reîncarnarea unui suflet dintr-o altă viață

9 semne ca tu ești reîncarnarea unui suflet dintr-o altă viață
Ramona Jurubita

Ideea de reîncarnare apare în numeroase culturi și se referă la capacitatea unui suflet de a relua o viață nouă într-un alt corp fizic, după ce precedentul nu mai există. Poate și ție ți s-a întâmplat să simți conexiuni inexplicabile cu anumiți oameni care au intrat recent în viața ta și să nu înțelegi ce se întâmplă. Probabil simțeai că îi cunoști de o viață, ori trăsăturile lor îți sunt familiare și nu știi cu cine să îi asemeni sau reușești să anticipezi anumite gesturi ale lor care îți trezesc amintiri mai vechi.

Explicația acestor trăiri stă în reîncarnare pentru că uneori ne dorim să mai fim măcar o secundă în compania unei persoane pe care am pierdut-o, iar Univerul o trimite în viața noastră sub o altă înfățișare. Energia nu moare niciodată, ea se transformă sau se mută dintr-un corp în altul după o anumită perioadă. Deși aspectul va fi diferit, esența va fi aceeași, iar acesta este motivul pentru care copiii seamănă uneori foarte mult cu bunicii care nu mai sunt în viață. Trebuie să acorzi mai multă atenție anumitor detalii și o să îți dai seama că oamenii cu care ai avut o legătură specială s-au întors în viața ta cu o altă înfățișare și că sufletul tău s-a reîncarnat și el într-un alt corp.

Vezi în galeria foto semnele care arată că tu ești reîncarnarea unui suflet dintr-o altă viață.

Surse articol: HuffpostLonerwolfPowerofpositivity

 

1. În familia ta a avut loc o moarte fulgerătoare până să te naști Vezi galeria foto » 2. Recunoști persoane din fotografiile vechi 3. Gesturile

Surse foto: Pexels, Istockphoto

Articolul urmator
Regula 8+8+8 pentru o viață echilibrată! Neurologul Alexandru Ciurea explică rutina perfectă pentru creier
Regula 8+8+8 pentru o viață echilibrată! Neurologul Alexandru Ciurea explică rutina perfectă pentru creier
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.