Ce face și cum arată în prezent Eva Kiss, vedeta României anilor '80

Ce face și cum arată în prezent Eva Kiss, vedeta României anilor '80

Alida Enache

Eva Kiss a încântat întreaga Românie cu vocea sa sublimă în perioada anilor '80, dar în ciuda faimei de care se bucura la vremea aceea a hotărât să se mute peste hotare, mânată fiind de dragostea pentru soțul ei. Stabilită în Danemarca alături de acesta încă din 1990, faimoasa interpretă a melodiei „Puterea dragostei” nu a renunțat la pasiunea sa. Ea continuă și astăzi să bucure publicul danez cu talentul ei desăvârșit.

 Imagine cu Eva Kiss în timp ce cântă Puterea dragostei în tinerețeSursa foto: Youtube

Solista, acum în vârstă de 70 de ani, se poate declara o femeie împlinită. Aceasta și-a construit o carieră minunată în muzică atât în România, cât și peste hotare, unde cântă și la momentul actual alături de soțul ei, Radu Constantin. Acesta este fost basist în orchestra „Romanticii” și era deja stabilit în Copenhaga pe când s-a mutat și soția sa acolo.

Eva Kiss și soțul ei actual sunt împreună de peste 35 de ani. Aceștia au o fiică, pe Alexandra, în vârstă de 34 de ani, care s-a născut în lipsa tatălui ei. La vremea aceea, bărbatul plecase deja în Danemarca și primea casete video cu fetița sa prin poștă. Cântăreața mai are alți doi copii din primul mariaj: o fată de 48 de ani și un băiat de 42.

Viața peste hotare nu a fost deloc ușoară pentru artistă, dar, cu timpul, a reușit să se adapteze la aceasta. Limba daneză, de asemenea, i se părea imposibilă, însă a învățat-o foarte repede. Mai apoi, a inclus în repertoriul său și piese daneze, iar de atunci a început să fie invitată și în emisiuni radio și TV din Danemarca.

Imagine cu Eva Kiss în timpul unui concert în DanemarcaSursa foto: Youtube

Ea și soțul ei au deschis împreună un studio de înregistrări chiar la ei acasă și au produs trei CD-uri, care au ajuns foarte apreciate de publicul danez. Ba mai mult, au cântat de două ori în fața familiei regale daneze.

„Cânt în continuare, acompaniată de soțul meu, iar repertoriul nostru cuprinde peste 700 de cântece. De două ori, în 1997 și în 2004, am cântat chiar în fața majestății sale, regina Danemarcei”, povestea solista în trecut.

Artista din Generația de Aur a muzicii românești, care este și bunică, și-a găsit și un hobby foarte interesant pentru acele zile în care nu cântă. Aceasta paietează: “Marele meu hobby: Îmi place să paietez. Orice rochie sau bluză primește o altă viața cu câteva paiete pe ea.”, spunea ea.

Citește și: Irina Margareta Nistor: cu ce se ocupa în tinerețe și cum a devenit celebră?

Surse articol: Bzi, Unica, Avantaje

Surse foto: Facebook, Youtube

Articolul urmator
Cum arată casa Oanei Roman. Vedeta locuiește doar cu fiica ei într-o vilă impresionantă: „Ne-a rămas mare casa”
Cum arată casa Oanei Roman. Vedeta locuiește doar cu fiica ei într-o vilă impresionantă: „Ne-a rămas mare casa”
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.