Ce spune Carmen Harra despre legătura dintre Smiley și Gina Pistol: „Este o relație karmică”

Ce spune Carmen Harra despre legătura dintre Smiley și Gina Pistol: „Este o relație karmică”

Ramona Jurubita

Smiley (39 de ani) și Gina Pistol (42 de ani) formează una dintre cele mai trainice perechi din showbiz-ul românesc și au dovedit în nenumărate rânduri că nimic nu îi poate despărți. Sunt împreună de aproximativ șapte ani, iar pe 27 mai 2023 și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, făcând astfel un pas pe care apropiații lor îl așteptau de multă vreme.

Relația lor a fost încă de la început în vizorul presei și a fost intens comentată de fel și fel de oameni, îndreptățiți sau nu să își dea cu părerea. De această dată, clarvăzătoarea Carmen Harra a explicat legătura specială pe care o au și a dezvăluit cum va fi viitorul lor împreună. Crezi că le dă vreo șansă pentru a rămâne împreună până la adânci bătrâneți?

Atunci când a venit vorba de alte cupluri celebre, femeia a spulberat orice vis frumos, spunând că nu există potrivire și că se vor despărți. Totuși, despre Gina Pistol și Smiley a avut o cu totul altă părere. Iată ce a declarat în emisiunea lui Cristi Brancu, difuzată pe Prima TV:

„Relația lor este extraordinară. Pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu. Dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc.”

Clarvăzătoarea le-a analizat destinul, folosindu-se de toate detaliile pe care le cunoștea despre ei și, în principal, de data nașterii fiecăruia. Se pare că numerologia este de partea lor!

„E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună. Sunt perfecți unul pentru altul. Ea este o extrovertită, o fermecătoare.”, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Smiley și Gina Pistol mâncând înghețată la cornet pe stradă

Carmen Harra a vorbit și despre modul în care se completează cei doi îndrăgostiți, care au reușit să împartă și bune și rele în toți acești ani. Potrivit spuselor sale, Gina Pistol este singura femeie care putea să îl facă pe Smiley să jure iubire eternă.

„El este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie.”, a completat Carmen Harra.

Aceste previziuni nu fac decât să întărească ideea de cuplu stabil și solid. Nici Smiley și nici Gina Pistol nu apleacă însă urechea la vorbele celor din jur, fie că sunt sau nu de susținere. Ei își văd liniștiți de viața de familie, pe care o trăiesc acum cu și mai mare discreție, mai ales de când a venit pe lume fiica lor Josephine, în ziua de 9 martie 2021.

Această analiză a relației fost făcută cu puțin timp înainte de nunta impresionantă la care au participat aproximativ 300 de persoane. 

Cea mai așteptată nuntă din showbiz! Iată primele imagini cu Gina Pistol si Smiley în calitate de soț și soție

 

Surse foto: InstagramFacebookInstagram

Surse articol: YoutubeSubstantialSpynews

Articolul urmator
Gina Pistol, confesiuni intime neașteptate despre începuturile relației cu Smiley
Gina Pistol, confesiuni intime neașteptate despre începuturile relației cu Smiley
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?
Incepe quiz
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.