Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară. Cum a ales să facă marele anunț

Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară. Cum a ales să facă marele anunț

Ramona Jurubita

Încă o familie din showbiz-ul românesc se va mări în perioada următoare! Este vorba despre fostul "Crai de Dorobanți", Codin Maticiuc (41 de ani) care pare că a devenit bărbat de casă. El și partenera sa, Ana Pandeli (31 de ani), vor deveni părinți de băiat, de această dată.

UPDATE 10 OCTOMBRIE: Zi uriașă azi în familia lui Codin Maticiuc. Mezina familiei împlinește astăzi un anișor de viață. Cu această ocazie, faimosul ei tătic, a postat, în premieră, o serie de imagini din intimitatea familiei ei, alături de un mesaj emoționant: "Fetița Bucurie, Luna de pe Cer, Ilinca mea, împlinește astăzi un an. 10.10".

Cum era de așteptat, mesajele calde ale urmăritorilor lui nu încetează să îi invadeze pagina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

UPDATE 25 mai: Codin Maticiuc și iubita sa Ana Pandeli nu au de gând să se căsătorească prea curând chiar dacă sunt de ani de zile împreună și au împreună doi copii.

În ciuda aparențelor sale rebele, „Craiul de Dorobanți” a dat dovadă că este un familist convins când a ales să își întemeieze o familie alături de iubita sa Ana Paladin, cu care are împreună două fetițe: Smaranda și Ilinca. Dragostea sa pentru familie l-a transformat pe acesta dintr-un adevărat burlac cuceritor, într-un tată exemplar. Cu toate acestea, nici el și nici iubita sa Ana nu își doresc, încă, să facă pasul următor și să se căsătorească.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Codin a mai vorbit și în trecut despre părerea pe care o are el despre căsătorie spunând că pentru el acest act nu are nicio valoare. Din declarațiile sale a reieșit faptul că nici Anei nu îi surâde foarte mult idea unei căsători. Tânăra a declarat la un moment dat că pentru ea este mai important să existe iubire, liniște și înțelegere în familia ei în detrimentul unui act civil care nu ar schimba nimic (nici în rău, nici în bine) toate acestea. Maticicuc a declarat că se bucură de o familie frumoasă și de niște părinți ânțelegători care nu pun întrebări și presiuni inutile asupra lor, lăsându-și să își ia singur deciziile.

Actorul a declarat la un moment dat că deși nu sunt căsătoriți, el o consideră pe Ana soția lui și o alintă adesea „soțioară”, chiar dacă nu au făcut niciun fel de cununie. Aparent, din spuselele lor, nu au de gând să se căsătorească nici în viitorul apropiat, considerând că această libertate le va face mai mult bine decât rău relației.

Sunt avantaje când ai acte, avantaje când nu ai. Și atunci e bine să te gândești bine din punct de vedere fiscal ce e mai corect. Nu asta determină, acum că am copii. Nu, nu mi-am dorit nici înainte, nici ea nu își dorește, nu excludem, niciodată să nu spui niciodată. Părinții sunt tot foarte cool, foarte relaxați”, a declarat Codin Maticiuc într-un interviu.

UPDATE 10 aprilie: Doamne, ce micuță adorabilă! Codin Maticiuc a postat, în sfârșit, prima fotografie cu chipul Ilincăi, la fix șase luni după ce micuța a venit pe lume. De ce la fix șase luni distanță? Ei bine, după cum el însuși a mărturisit zilele trecute, a avut o înțelegere cu soția lui: 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

"Șase luni face astăzi fata mea și conform înțelegerilor abia de azi am și eu voie s-o postez așa că pregătiți-vă, o voi face puternic" - este mesajul care însoțește fotografia cu care românii fac, pentru prima oară, oficial, cunoștință cu cea de-a doua moștenitoare a vedetei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

UPDATE 11 octombrie: Codin Maticiuc a devenit tată de fată pentru a doua oară ieri, la data de 10.10.2022. Iubita lui, Ana Pandeli, se pare că a născut pe cale naturală, într-un spital din Statele Unite ale Americii și că fostul „crai de Dorobanți” i-a fost alături în sala de operații.

 Cei doi mai au împreună o fiică, pe Smaranda, iar Ana mai are un fiu dintr-o relație anterioară.

"Stați liniștiți: a venit ILINCA. O să facă această lume puțin mai bună și România mai frecventabilă. Simt eu, cu inima mea de tată. #ilinca #10.10" - este mesajul care însoțește anunțul nașterii celei de-a doua fiice a lui.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

UPDATE 5 octombrie: Astăzi este ziua lui Codin Maticiuc și această ocazie deosebită l-a prins departe de familie. Pentru că este implicat în mai multe proiecte, viața lui este împărțită în două și nu întotdeauna stă lângă partenera lui însărcinată și lângă ceilalți doi copiii ai lor.

După cum a povestit într-un videoclip încărcat pe Instagram, se află acum în România și filmează pentru noul serial de la ProTV, „Clanul”. Cei dragi lui sunt în Los Angeles, acolo unde i-a dus pentru că a început și filmările pentru „Miami Beach 2”. Chiar dacă nu îi poate strânge în brațe în ziua în care împlinește 42 de ani, actorul este recunoscător pentru tot ce are și vrea să facă bine altora. A cerut un cadou special de la urmăritorii săi din mediul online, pe care i-a rugat să distribuie cel mai nou filmuleț publicat de el pe Facebook. Este vorba despre o poveste care l-a motivat să înceapă marele proiect „Spitale publice din bani privați”.

„Sunt singur de ziua mea, nu îmi pare rău. Am mulți prieteni aproape, măcar cu gândul și de ziua mea aș vrea să vă spun câteva lucruri. În primul rând, am lansat pe Facebook, acum, un video pe care aș vrea să îl vedeți.”, a spus Codin Maticiuc, în timp ce avea în față o felie de plăcintă cu o lumânare pe ea.

A profitat de această ocazie specială pentru a anunța public faptul că proiectul în care este implicat merge mai departe și chiar a gândit o metodă prin care să extindă lupta deja începută pentru strângerile de fonduri. Cea mai mare dorință e ziua lui este să ajute copiii din spitalele din România.

„Astăzi e ziua mea de naștere. Azi îmbătrânesc. Tot ce-mi doresc azi este să vizionați filmulețul pe care tocmai l-am postat pe Facebook și să îl distribuiți, sau să distribuiti acest video pe story, ca oamenii să afle despre el. Vreau să vadă cât mai multă lume cum a continuat povestea fetei de la 702. Vreau să știe cât mai mulți oameni și faptul că de astăzi avem un număr de sms suplimentar: la 8864 tot cu textul FACEM dar pentru 4 euro de data asta. Vă mulțumesc. Vouă celor care vizionați, distribuiți și dați sms. Sunteți cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam imagina.”, a scris actorul din „Clanul” pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Cei de pe Instagram au trecut imediat pe Facebook pentru a-l susține și pentru a-i îndeplini această dorință. Iată despre ce este vorba:

Oamenii din mediul online au reacționat imediat și pe lângă urările clasice de „La mulți ani”, au ales să îi scrie și cuvinte de apreciere, spunându-i cât de tare îl admiră pentru eforturile pe care le depune din dorința de a schimba situația din spitale. 

  • „La multi ani cu multa sanatate si bucurii! Iti doresc sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus.”
  • „La multi ani, ești un om minunat❤️❤️”
  • „La multi ani și la cat mai multe lucruri bune așa cum faci pt copii!👏👏”
  • „La mulți ani! Multa sănătate și cât mai multe realizări! Esti un om deosebit, felicitări pentru tot ceea ce faci! Ma înclin!”
  • „La mulți ani și tot mai multe fapte bune! 🎂”

Printre oamenii care i-au lăsat comentarii la postările de ziua lui s-au numărat și persoane publice precum Răzvan Fodor și George Tănase.

Comentariile cu urări pe care i le-au transmis Răzvan Fodor și George Tănase lui Codin Maticiuc

Speak și Elena Băsescu i-au făcut urări pe InstaStory și au atașat fotografii mai vechi în care apare sărbătoritul. Iată ce îi doresc bunii săi prieteni:

Urările primite de Codin Maticiuc de la prietenii apropiați și de la parteneră

Urarea din partea partenerei sale nu avea cum să lipsească. Ana Pandeli i-a cântat „La mulți ani” împreună cu Smaranda, fetița lor. I-au trimis gândurile lor bune din depărtare, arătându-i că îl poartă în suflet, chiar dacă nu îl țin în brațe.

UPDATE 29 septembrie: Iubita actorului din „Clanul” a împlinit 32 de ani pe 28 septembrie, așa că a primit o urare emoționantă de la acesta. Bărbatul care a făcut-o mamă pentru a treia oară s-a gândit să spună tuturor, pe scurt, povestea lor de dragoste, arătând astfel tot ce simte pentru ea. 

Codin Maticiuc a postat pe Instagram câteva fotografii cu momentele cheie din viața lor și chiar a descris rutina de seară pe care Ana Pandeli o are împreună cu fetița lor de trei ani și jumătate. Iată cum și-a impresionat artistul partenera, dar și pe urmăritorii lor din mediul online:

„În fiecare seară, fetița mea Smaranda îi cere mamei ei să îi spună aceeași poveste: "cum a cucerit-o Codin pe Ana". Astfel, povestea noastră nu este doar fără de sfârșit, ea și reîncepe zilnic. Sunt curios cum i-o povestește ea, știu însă ce i-aș spune eu. I-aș spune că în viață câteodată prințesele se îndrăgostesc de balauri. I-aș spune că eroii sunt câteodată chiar capcaunii, nu prinții. I-aș spune că piticii au fost adesea regi. I-aș spune clișeul ăla de cacat că nu contează cum arăți sau câți bani ai. Că doar acțiunile tale te definesc.

I-aș spune povestea povestea cocoșatului de la Notre-Loft care și-a cucerit prințesa cu greu dar iremediabil. I-aș povesti aventurile lor, cum au crezut că o să fie asasinați în Africa, călătoria cu scuterul printre templele din Bagan, cum au fost escortati afară din Jimmy's la Monte Carlo, cum au băut cu Cuba Gooding Jr la Miami sau cum am fost în Jacksonville după Kid Rock. I-aș spune povestea noastră, în fiecare seară altfel, pentru că sunt sute de feluri în care poate fi spusă.

La mulți ani, iubito. Avem poze nașpa dar super amintiri.”, a scris Cotin Maticiuc în dreptul fotografiilor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Această urare specială a strâns aproximativ 16.000 de aprecieri și mai mult de 150 de comentarii, iar multe vedete din România i-au spus „La mulți ani!” partenerei fostului crai de Dorobanți. Printre acestea se numără și cântăreața Antonia, stand-up comedianul Ioana State și prezentatoarea de știri Roxana Hulpe.

Sărbătorita a răspuns mesajului ce îi era destinat, arătându-se dezamăgită că își petrece ziua de naștere departe de iubitul ei care este plecat într-o călătorie în interes de serviciu. Iată ce a scris Ana Pandeli:

„După ce că a trebuit să pleci de ziua mea, pentru prima dată în ultimii 10 ani, mă mai faci și să plâng un ocean. Era suficient acest Atlantic ce se opune.”

Codin Maticiuc a reușit să o impresioneze pe mama copiilor săi, făcând-o să plângă de emoție și de bucurie. Se pare că distanța nu se poate pune în calea sentimentelor.

----

Cuplul are deja o fiică, pe Smaranda în vârstă de trei ani și încă un băiat de 11 ani, Dan, pe care Ana Pandeli îl are dintr-o relație anterioară. Craiul de Dorobanți sau băiatul de bani gata, așa cum a fost numit de-a lungul timpului, pare că s-a așezat la casa lui și că nu îi mai arde de pierdut nopțile în cluburi. Are grijă de cei doi copii, ceea ce înseamnă că îl consideră și pe Dan fiul lui.

Copiii cuplului Maticiuc-Pandeli
Copiii cuplului Maticiuc-Pandeli, într-o vacanță în Dubai

În postarea prin intermediul căreia a anunțat sarcina iubitei, a dat de înțeles că nu face nicio diferență între fiica lui și băiatul care nu îi este fiu biologic. De când a devenit pentru prima oară tată, prioritățile lui s-au schimbat și a început să se implice în tot felul de campanii umanitare.

Așa a găsit și momentul potrivit pentru a le da urmăritorilor săi vestea că revine curând la schimbat scutece. S-a folosit de o serie cu imagini de familie, în care se vede clar că sarcina este deja destul de avansată, semn că s-au ascuns bine până acum, pentru a promova proiectul „Spitale publice din bani privați”. Pe burta ei este scris numărul de telefon la care oamenii pot dona bani pentru spitalele din România.

Iată mesajul publicat de Codin Maticiuc pe Instagram:

„Copilul numărul 3. Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică. Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei. Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”

Mai jos găsești fotografiile care au însoțit mesajul emoționant:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Se pare că mândria de a fi tată îi dă, totodată, încredere că lumea va deveni un loc mai bun. Speră că micuții săi vor putea să ducă mai departe munca pe care el a început-o în această țară.

Insta Story pe profilul Anei Pandeli în care oferă un răspuns la postarea făcută de Codin Maticiuc.

Mulți oameni s-au bucurat pentru momentele prin care trece acum cuplul Maticiuc-Pandeli și au lăsat câteva gânduri în comentarii. Printre persoanele care le-au scris acestora se numără și vedete ca Antonia, Nicole Cherry, Dima Trofim, Ioana Ginghină, Nicoleta Nucă, Adrian Sînă și Inna.

Captură comentarii adăugate la postarea lui Codin Maticiuc despre sarcina partenerei sale.
Captură comentarii adăugate la postarea lui Codin Maticiuc despre sarcina partenerei sale.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli sunt împreună de mulți ani (nu se știe exact pentru că au fost foarte discreți în legătură cu detaliile despre relație), dar încă nu s-au căsătorit și nici nu și-au exprimat intenția de a face pasul acesta. Într-un interviu mai vechi, actorul a vorbit despre o posibilă nuntă și a infirmat orice zvon:

„Nu ne dorim treaba asta, nu este pe lista noastră, și apoi, nu știm care ar fi avantajele clare pentru a o face. Nu ne place petrecerea aia în sine. Oricum, petreceri facem tot timpul, dar le numim altfel.

Nunta este totodată și o obligație pentru ceilalți, pentru că trebuie să aducă bani, iar noi nu suntem de acord cu asta. Părinții mei erau săraci când s-au căsătorit și tot le-au spus oamenilor să nu aducă bani la nuntă, ci câte un loz în plic, că e mai ieftin. Și, dacă e să aibă noroc, acela va fi câștigul lor de nuntă. Cred în altceva mai presus de obiceiurile astea.”, a declarat Codin Maticiuc, acum ceva timp, pentru Click.

Acesta își descrie iubita foarte frumos de fiecare dată când este adusă într-o discuție. Are numai cuvinte de laudă la adresa ei, mai ales că este femeia care l-a făcut tată.

„Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de atenție, iar eu îi respect asta. Nu înseamnă că ea nu este deschisă, ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături.”, a povestit el pentru revista VIVA!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Prima lor fiică s-a născut pe 5 aprilie 2019 și acum așteaptă nerăbdători să mai aibă încă un copil. Sunt obișnuiți și cu rolurile de părinți de băiat, fiindcă trăiesc deja ca o familie de patru. Acum, al cincilea membru urmează să le aducă și mai multă bucurie în casă.

Citește și: Liv Tyler nu a știut că solistul Aerosmith, Steven Tyler, este tatăl ei, până la vârsta de 11 ani

Surse foto: FacebookFacebookInstagram, Captură InstaStory, Captură Instagram, Captură Instagram

Surse articol: ClickAvantaje, Libertatea, Substantial

Articolul urmator
Încă un copil vedetă care face furori în lumea cinematografiei! Fiica lui Codin Maticiuc joacă într-un film la doar 4 ani
Încă un copil vedetă care face furori în lumea cinematografiei! Fiica lui Codin Maticiuc joacă într-un film la doar 4 ani
La ce vârstă vei face ultima oară sex?
Incepe quiz
La ce vârstă vei face ultima oară sex?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.