Cristina Șișcanu a vorbit prima dată despre zvonurile legate de divorț. "Sincer, nu știu cum ar trebui să răspund la o astfel de situație"

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

În ultima vreme au apărut în presă tot mai multe zvonuri potrivit cărora căsnicia Cristinei Șișcanu cu Mădălin Ionescu s-ar apropia de final, deși în iunie, cu ocazia a 10 ani de la căsătoria religioasă, și-au reînnoit jurămintele în cadrul unei ceremonii fastuoase.

Aceste speculații conform cărora cei doi ar divorța au apărut după ce prezentatorul TV a răspuns unor întrebări legate de soția lui și relația lor: „Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci”, a spus Mădălin Ionescu.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu imbratisati

Sursa foto: Instragram Cristina Siscanu

Cum era de așteptat, ambii au fost asaltați, atât de presă cât și de fani, cu tot felul de întrebări legate de un eventual divorț. Motiv pentru care Cristina Șișcanu a ținut să clarifice, odată pentru totdeauna, situația, și să facă lumină asupra subiectului: ”Voiam să vorbesc despre situația aceasta cu divorțul. Într-adevăr de vreo zece zile, ne întreabă foarte multe persoane daca am divorțat, daca divorțam...lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram mă tot întreabă persoane. Lumea afirma că noi am divorțat și cu părere de rău afirma acest lucru...sincer, nu știu cum ar trebui să răspund la o astfel de situație. În primul rand, nu este adevărat. În al doilea rand, nu știu de ce ar trebui să mă justific daca e adevărat sau nu, dar înțeleg aceasta curiozitate a persoanelor care ne cunosc, o înțeleg, nu sunt absurda să înțeleg acest lucru. Sincer, nu mă deranjează în niciun fel că s-a speculat asta, pentru că nu este adevărat. Dar într-adevăr a fost un pic incomod pentru că a trebuit să dam explicații unor oameni. Nu înțelegeam de ce exista asemenea întrebări din partea unor oameni pe care nu-i cunosc. Am cercetat problema și se pare că tot internetul este împânzit de o știre despre ceva de genul acesta, a unui divorț intre mine și Madalin, dar de fapt daca citești articolele nu despre asta e vorba”.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Mark Wahlberg a devenit tată pentru prima dată în aceeași zi în care a murit sora lui - El o numește "îngerul păzitor" al fiicei sale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.