Cristina Șișcanu a vorbit prima dată despre zvonurile legate de divorț. "Sincer, nu știu cum ar trebui să răspund la o astfel de situație"

Cristina Șișcanu a vorbit prima dată despre zvonurile legate de divorț. "Sincer, nu știu cum ar trebui să răspund la o astfel de situație"

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au dovedit întregii lumi că iubirea lor nu ține cont de limitări spațiale sau temporale. A trecut mai bine de un deceniu de când sunt împreună și pare că au găsit de fiecare dată soluții pentru a-și rezolva problemele de cuplu. Niciun motiv nu a fost suficient de puternic pentru a-i despărți, în ciuda speculațiilor despre un posibil divorț, care au tot apărut în presă. 

UPDATE 10 octombrie 2023: Cristina Șișcanu și-a luat urmăritorii din mediul online prin surprindere, cu un videoclip publicat pe contul personal de Facebook. Descrierea postării sună cam așa: „La noi există riscul să ne despărțim din cauze mici”. Oamenii au început imediat să asculte ce a avut de spus vedeta și mulți s-au temut că mariajul lor a ajuns la final. De fapt, mesajul ei era cu totul altul, căci a încercat să le explice tuturor că „armonia” este cuvântul care definește relația lor și că micile certuri pe care le au din când în când pornesc de la situații lipsite de importanță.

Iată ce mărturisire a făcut în fața camerei telefonului:

„La noi chiar dacă există discuții în contradictoriu, certuri, cum vreți voi să le spuneți - am văzut certuri în cuplu și ale noastre nu seamănă cu genul acela de certuri - și de aceea le spun discuții în contradictoriu, ele nu ies dintr-un anumit cadru. Și nu pentru că am trasat noi niște reguli și am spus că atât, doar în cadrul acesta se desfășoară o discuție în contradictoriu. Nu, lucrurile astea au venit în mod natural și asta din iubirea noastră care, evident, implică și respect. Nu ne putem manifesta altfel.

Eu nu pot să gândesc ceva rău despre el, chiar dacă în momentul ăla suntem nervoși sau e ceva ce nu îmi convine. Niciodată. Eu nu pot să gândesc ceva împotriva lui. Sub nicio formă! Și e valabil și viceversa. De aceea, la noi discuțiile în contradictoriu nu sunt exagerate astfel încât să rănească și să fie nevoie de nu știu câtă recuperare sufletească. Nu există așa ceva.

Și am stat și m-am gândit că dacă cumva discuțiile din cuplu ar ieși într-un astfel de cadru, există riscul să ne despărțim. De fapt, noi suntem predispuși despărțirii pentru lucruri mici, mărunte, care pentru alte cupluri nici nu există. Nu știu dacă e bine sau nu, habar nu am. Doar că noi am trăit această relație și trăim această relație într-un anumit fel și orice ieșire din cadrul acestei relații ar fi un motiv de despărțire. Repet, nu știu dacă este bine, însă eu consider că un cuplu nu devine mai închegat dacă trece prin niște șocuri.

Dimpotrivă, mi se pare că șocurile respective slăbesc cuplul. Știu, există exemple care poate mă contrazic, dar odată ce unul dintre parteneri iese din cadrul de armonie, iubire, respect, care caracterizează un cuplu, mi se pare că deja e ceva șubred acolo și rămâne o rană, chiar dacă încerci să treci peste. Nu vorbesc despre infidelități, violență, nici nu vreau să mă gândesc, dar la noi, o vorbă nespusă la locul ei poate fi un motiv de despărțire. Sau un anumit gest sau o situație creată de unul dintre noi, care nu este compatibilă cu ceea ce trăim noi sau am trăit până acum, poate fi un motiv de despărțire. Repet: habar n-am dacă e bine ceea ce spun, dar așa trăim noi. Aștept cu mare interes părerile voastre.”

UPDATE 16 mai 2023: Sunt împreună de 13 ani, s-au căsătorit după numai un an de relație, iar iubirea lor a înflorit când s-a născut Petra, acum în vârstă de 6 ani (împliniți pe 29 aprilie 2023). Dar care să fie secretul unui cuplu longeviv ca al lor? Chiar frumoasa prezentatoare TV l-a dezvăluit, într-o discuție sinceră cu urmăritorii săi din mediul online. Le-a povestit cum reușește să mențină flacăra vie în conexiunea dintre ea și soț, oferindu-le mici detalii picante din căsnicia lor.

„Cum rezistăm împreună, eu și soțul meu, Mădălin Ionescu, de 13 ani? Rețeta noastră este cumva simplă și complicată în același timp. În primul rând, norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie, care s-a menținut în timp.

Adică eu și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Atunci când e vorba de familie, privim în aceeași direcție, profesional ne susținem reciproc. Atracția aceea, nu știu, fizică, sufletească, la nivel de energii o menținem având grijă de ea.”, a explicat Cristina Șișcanu într-un videoclip publicat pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu)

În prezen, Mădălin Ionescu și soția sa lucrează la același post de televiziune, Metropola TV. Pare că istoria se repetă, după ce, în urmă cu mai bine de un deceniu, au lucrat împreună la aceeași emisiune - Acces Direct - loc în care s-au și cunoscut, potrivit Fanatik. În ciuda programului încărcat pe care îl au, cei doi găsesc întotdeauna timp să muncească și pentru viitorul comun. Petrec momente de calitate împreună și fac tot ce le stă în putință pentru a evolua ca întreg.

„Indiferent cât de multe probleme cotidiene am avea, tragem, tragem, astfel încât să terminăm ce avem de făcut, cât de cât să o scoatem la mal și după aceea, cu siguranță, ne oferim și nouă niște momente de respiro, ne detașăm și ne iubim, adică stăm mai mult unul cu celălalt. Nu ne jignim, nu ne rănim! Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate, n-am mai fi un cuplu, adică, doar așa, în aparență, poate, dar nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol.”, a mai spus prezentatoarea TV despre relația sa cu Mădălin Ionescu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu)

-------------

Știrea inițială

În ultima vreme au apărut în presă tot mai multe zvonuri potrivit cărora căsnicia Cristinei Șișcanu cu Mădălin Ionescu s-ar apropia de final, deși în iunie, cu ocazia a 10 ani de la căsătoria religioasă, și-au reînnoit jurămintele în cadrul unei ceremonii fastuoase.

Aceste speculații conform cărora cei doi ar divorța au apărut după ce prezentatorul TV a răspuns unor întrebări legate de soția lui și relația lor: „Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci.”, a spus Mădălin Ionescu.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu imbratisati

Cum era de așteptat, ambii au fost asaltați, atât de presă cât și de fani, cu tot felul de întrebări legate de un eventual divorț. Motiv pentru care Cristina Șișcanu a ținut să clarifice, odată pentru totdeauna, situația, și să facă lumină asupra subiectului: 

”Voiam să vorbesc despre situația aceasta cu divorțul. Într-adevăr de vreo zece zile, ne întreabă foarte multe persoane daca am divorțat, daca divorțam...lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram mă tot întreabă persoane. Lumea afirma că noi am divorțat și cu părere de rău afirma acest lucru...sincer, nu știu cum ar trebui să răspund la o astfel de situație. În primul rand, nu este adevărat. În al doilea rand, nu știu de ce ar trebui să mă justific daca e adevărat sau nu, dar înțeleg aceasta curiozitate a persoanelor care ne cunosc, o înțeleg, nu sunt absurda să înțeleg acest lucru. Sincer, nu mă deranjează în niciun fel că s-a speculat asta, pentru că nu este adevărat. Dar într-adevăr a fost un pic incomod pentru că a trebuit să dam explicații unor oameni. Nu înțelegeam de ce exista asemenea întrebări din partea unor oameni pe care nu-i cunosc. Am cercetat problema și se pare că tot internetul este împânzit de o știre despre ceva de genul acesta, a unui divorț intre mine și Madalin, dar de fapt daca citești articolele nu despre asta e vorba”.

Surse foto: Instagram

Surse articol: Fanatik

Articolul urmator
Lia Bugnar a vorbit mai sincer ca oricând despre separarea de Anghel Damian: „Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără."
Lia Bugnar a vorbit mai sincer ca oricând despre separarea de Anghel Damian: „Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără."
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.