Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cum arată Hailie, fiica lui Eminem, la 24 de ani. Face concurență celor mai frumoase femei din lume!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fanii melodiilor lui Eminem știu că fiica sa, Hailie Jade, este prezentă în zeci de cântece și ocupă primul loc în viața rapperului de 47 de ani. Fructul pasiunii tumultoase dintre Eminem, pe atunci Marshall Bruce Mathers și Kimberly Anne Scott, cu care a fost căsătorit în timp de trei ani, între 1991 și 2001, Hailie este mândria tatălui său. Artistul a declarat chiar că cea mai mare realizare a sa este aceea de a fi tată. 

Deși este o figură atât de controversată, dar și inspirațională, Eminem și-a ținut fiica departe de curiozitatea publicului. A fost un adevărat șoc pentru fanii cântărețului s-o descopere la 24 de ani, ținând cont că mulți au în minte doar imaginea fetiței de acum 20 de ani. 

Hailie a crescut înconjurată de multe scandaluri media, mai ales că relația părinților săi a fost cât se poate de zbuciumată, uneori violentă. Kim este o prezență constantă în melodiile lui Eminem, în care sunt descrise conflictele pe care rapperul le-a avut cu fosta soție. 

Cu toate acestea, Hailie este o persoană echilibrată, considerată exact opusul tatălui ei. Puteți descoperi mai multe despre fiica celebrului rapper în galerie. 

Artistul a avut o viață zbuciumată

Artistul a avut o viață zbuciumată

Pe numele său adevărat Marshall Bruce Mathers III, Eminem s-a născut în 1972, ca unic copil al lui Marshall Bruce Mathers Jr. și Deborah Rae "Debbie" . 

Părinții artistului s-au despărțit, iar Marshall a rămas cu mama sa, umblând literalmente dintr-un loc în altul. pe la diferite rude. Când era copil, Marshall a fost destul de singuratic și, adesea, o victimă a bulling-ului. Adolescența sa a fost marcată de certuri frecvente cu mama, precum și de sinuciderea unchiului său, Ronnie Polkingharn, care a fost primul mentor în domeniul muzicii pentru viitorul artist.

Ca adolescent, Eminem a lucrat în numeroase locuri pentru ca mama sa să-și poată plăti facturile, dar acest lucru nu a oprit-o pe Debbie să-l dea, în multiple rânduri, afară din casă.

Marshall a descoperit rappul în timpul școlii, fiind apreciat în special de publicul underground hip-hop. Ulterior, cariera sa a  urmat un traseu ascendent, odată cu dezvoltarea alter-egoului său de scenă, sadic și violent, Slim Shady. Cu mai mult de 220 de milioane de înregistrări vândute, Eminem este unul dintre cei mai de succes artiști din lume. Albumele sale, The Marshall Mathers LP, The Eminem Show, precum și melodiile ”Lose yourself”, ”Love the way you lie” sau ”Not afraid” sunt considerate în topul muzicii americane, de către Recording Industry Association of America. 

Sursa foto: Pinterest 

Hailie s-a născut dintr-o relație zbuciumată

Hailie s-a născut dintr-o relație zbuciumată

Artistul nu a avut o viață ușoară, scandalurile, lupta cu drogurile, problemele legale și chiar încercările de sinucidere făcând parte din existența sa.  Relația cu mama lui Hailie, Kimberly Scott a fost marcată de conflicte și violențe. 

Eminem a întâlnit-o pe Kim în școală, când aceasta avea doar 13 ani. Prietenia lor s-a transformat într-o relație romantică, care a avut un mare impact asupra muzicii și carierei rapperului. 

La cererea fiului său, Debbie a primit-o pe Kim (și pe sora geamănă a acesteia) să stea în casă cu ea și fiul său. Pentru mai mulți ani, Marshall și Kim au format un cuplu, din care  nu au lipsit certurile și violența. 

Sursa foto: Pinterest

Hailie a crescut împărțită între cei doi părinți

Hailie a crescut împărțită între cei doi părinți

După nenumărate certuri și împăcări, Marshall a început să se vadă cu o altă fată, dar Kim i-a comunicat că este însărcinată. Cuplul s-a reîmpăcat, iar în 1999 Eminem s-a căsătorit cu Kimberly Scott. 

Dar mariajul lor nu a durat decât trei ani, iar în 2002 s-au despărțit, pentru a se recăsători din nou, pentru o foarte scurtă perioadă în 2006. Hailie a rămas cu mama sa, dar a petrecut timp și cu Eminem, fiind oarecum ruptă între cei doi părinți. 

Sursa foto: Pinterest

Eminem are o slăbiciune pentru fiica sa

Eminem are o slăbiciune pentru fiica sa

Hailie Jade este punctul sensibil al rapperului care a dominat anii 2000 prin figura sa dură și implicarea în multiple scandaluri media. Hailie Jade Scott are acum 24 de ani și poate fi, în sfârșit, cunoscută de publicul larg și de fanii artistului. De-a lungul timpului, Eminem a făcut tot posibilul s-o țină departe de ochii paparazzilor. 

Se pare că Hailie este total opusul tatălui său, care se mândrește cu ea considerând-o cea mai importantă realizare a lui. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Instagram, Pinterest, Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta