Cum arată Stela Enache la 71 de ani și ce face ca să se mențină așa

Cum arată Stela Enache la 71 de ani și ce face ca să se mențină așa

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Interpreta faimoasei melodii "Timp, încotro mergi?" din filmul "Liceeni" pare că a descoperit elixirul tinereții. La cei 74 de ani ai săi (împliniți pe 24 ianuarie 2024), Stela Enache arată absolut răvășitor și cu greu îi dai vârsta din buletin. Vrei să descoperi ce secrete are și ce face în prezent pentru a se menține în formă?

UPDATE 16 ianuarie 2023: Într-un interviu acordat la sfârșitul anului 2022 pentru Unica, artista a dezvăluit cât de activă este în fiecare zi și cât de mult se ocupă de cariera ei, deși nu se mai află la prima tinerețe. Se pare că este un spirit tânăr și mereu neobosit, iar acest lucru se reflectă și pe chipul ei.

„Am bifat foarte multe lucruri, spectacole, emisiuni, interviuri și foarte multe lucruri personale care așteptau să fie rezolvate. Ba să zugrăvesc, să schimb caloriferele, bine că am reușit să le fac pe toate. Trebuie să repar în casă, sunt priorități, într-o casă ai mereu câte ceva de făcut. Noroc că am niște oameni serioși care mă ajută, când pot și ei și eu să ne coordonăm. Eu apelez mereu la aceiași oameni dacă-mi plac, sunt devotată.”, a spus pentru sursa anterior menționată.

Timpul liber îl dedică, în general, copiilor săi și se vede cu ei cât de des poate. O revedere cu ei se numără printre singurele lucruri pe care le-a pus pe lista de dorințe pentru Moș Crăciun la final de 2022. Deși are un program foarte încărcat, întotdeauna își face timp și pentru cei dragi. Laura Maria și Anton Marin sunt fiica și fiul ei din căsătoria cu regretatul Florin Bogardo. Amândoi sunt stabiliți peste hotare, dar păstrează legătura prin telefon cu mama lor. 

„Mi-aș dori ca Moșul să-mi dea sănătate și posibilitatea să ne mai întâlnim, o dată, cu toții, că pe cei plecați nu mai pot să-i aduc înapoi. După sărbători, vreau să mă organizez să-mi văd copiii. Acum mai avem un motiv serios să ne vedem, trebuie să-și schimbe fii-miu buletinul și nepoata mea cea mică vrea neapărat să vină să mă vadă.”, a mărturisit pentru aceeași sursă.

De asemenea, este și foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde păstrează o strânsă prietenie cu fanii ei. Din imaginile postate pe Facebook se vede că timpul a fost blând cu ea și că nu i-a lăsat urme adânci pe chip și pe trup. Are o siluetă de invidiat și un zâmbet larg pe care îl afișează de câte ori are ocazia.

 

Într-un alt interviu din 2022 și-a spus părerea despre noua serie „Liceeni” care urmează să fie lansată în curând. A subliniat diferențele dintre prezent și trecut și a făcut o caracterizare în paralel a elevilor de acum și a celor de altădată. Iată ce a spus:

„Eu sunt fericita că cineva a preluat ideea. Acum vreau să văd ce iese pentru că e o altă etapă. Nu mai sunt elevii aceia care erau disciplinați cu cordeluțe și uniforme. Și legătura aceasta dintre elevi și profesori cred că a fost mult mai puternică pe vremea aceea. Și diriginta care, într-adevăr avea ceva de spus și care era de partea elevului. Dacă aveai niște probleme puteai să discuți cu diriginta și în particular și la ore.

Și, bineînțeles acei profesori, cei mai de temut, profesorul de matematică și profesorul de română, care își dădea toată silința să te ajute. Eu, cel puțin nu am cunoscut noțiunea de meditație. Acum s-au schimbat lucrurile și sper să nu fie cu probleme, cu droguri, cu sex… Pentru că atunci era într-adevăr a fost o perioadă foarte naivă, frumoasă, foarte copilăroasă pot să spun.”, a declarat pentru Viva.

---

Artista și-a dedicat 50 de ani din viață carierei sale, iar dragostea sa pentru scenă și timbrul inconfundabil au ajutat-o să se mențină în topul celor mai îndrăgite cântărețe de muzică ușoară de la noi. Fanilor săi nu le vine să creadă că a trecut de 70 de ani, pentru că are același trăsături fizice superbe din tinerețe și pare aproape neschimbată de la începuturile sale în industrie.

Stela Enache ținând un buchet de flori în mână

Melodia ei "Ani de liceu" se aude și în prezent la fiecare bal sau ceremonie de absolvire a liceului, iar solista este un nume de referință în lumea artistică și una dintre artistele generației de aur ale României. Șlagărul a fost compus de regretatul său soț, Florin Bogardo, alături de care a fost căsătorită din anul 1971 și până la decesul acestuia, din anul 2009.

stela enache canta pe scena si tine o mana ridicata

Cum se menține în formă

Spre deosebire de alte vedete de la noi, marea artistă mărturisește că nu are un secret anume pentru silueta ei suplă, însă are câteva reguli de la care nu se abate, dar și gene foarte bune. Spune că nu este adepta sportului, dar că de-a lungul anilor și-a format obieciuri alimentare sănătoase, ce o ajută să se mențină în formă și să aibă 58 de kilograme de ani de zile.

stela enache priveste drept in fata si zambeste subtil

Solista consumă preparate slabe în calorii, a renunțat la pâine și alte produse făinoase, dar și la dulciuri, pe care spune că le evită complet.

Citește și: Ce face și cum arată în prezent Dida Drăgan. Nimeni nu știa asta despre artista noastră!

"Nu fac sport, dar am noroc cu o genă bună și mi-am format, de-a lungul anilor, un stil alimentar sănătos. Nu mănânc dulce, ar putea să nu existe, din punctul meu de vedere. Iar pâine și paste făinoase, doar la zile mare. Pe vremuri, dădeam iama în sarmale, dar mai nou mănânc mult pește. Consum mult somon și fructe de mare. Sigur, nu mă dau în lături de la un grătar. A, și nu pot renunța la supe sau ciorbe.

Nu merg la sală, dar locuind în centrul Bucureștiului, nu pot pleca cu mașina, pentru că mă îmbolnăvesc de nervi. Prin urmare, parcurg drumul pe jos, câțiva kilometri pe zi. Așa mă pot menține în formă", a dezvăluit Stela Enache, într-un interviu pentru revista Viva!

 

Sursa foto principală: Playtech

Surse foto: Facebook, Facebook, FacebookFacebookFacebook

Surse articol: PlaytechVivaClickVivaUnicaA1Fanatik

Articolul urmator
Stela Popescu nu a avut copii care să-i ducă numele mai departe, dar are totuși un urmaș. Cine este femeia care i-a moștenit averea
Stela Popescu nu a avut copii care să-i ducă numele mai departe, dar are totuși un urmaș. Cine este femeia care i-a moștenit averea
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.