Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cum îl pregătește Regina Elisabeta pe Prințul William pentru a deveni Regele Angliei

Miercuri, 01.11.2017

Să fii rege nu e o sarcină ușoară. Sângele albastru nu e suficient pentru a fi încoronat, e nevoie de multă pregătire practică, iar Prințul William a început acest proces sub îndrumarea atentă a bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a.

William și Kate devin oficial Regele și Regina Angliei!

Educarea și formarea Prințului William pentru a deveni Regele Angliei a început încă din copilărie, iar din anul 2009 procesul s-a intensificat sub atenta îndrumare a tatălui său, Prințul Charles, și a reginei. „Întotdeauna a existat o apropiere deosebită între William și bunica sa, cei doi având o relație frumoasă, iar regina a avut un interes deosebit pentru el”, a declarat Robert Lacey, istoric regal, pentru revista People.

Pe lângă participarea constantă la activități ale departamentelor din guvernul britanic, Prințul William urmează și cursuri private cu experții constituționali, cum ar fi Sir John Major.


William si regina Elisabeta 

Foto: Pinterest patsie ketten

Totodată, de-a lungul anilor, Prințul William a preluat mai multe responsabilități regale, printre care promovarea numeroaselor activități caritabile și implicarea în activitățile care până în august 2016 erau angajamente ale bunicului său, Prințul Philip. Dacă cei mai mulți sunt tentați să creadă că oricine și-ar dori o viață de rege, frații William și Harry admit că nu sunt neapărat fericiți să îmbraățășeze acest statut, însă își vor îndeplini responsabilitățile... la momentul potrivit.

familia regala

Foto: Pinterest E!Online

Prințului William îi urmează la tron fiul său, Prințul George, fiica sa, Prințesa Charlotte, și abia apoi fratele său, Harry.
În procesul pregătirii sale, Prințul William îi este recunoscător bunicului său, pe care îl numește „model demn de urmat în viață și lecție de modestie”.  Bunica prințului, Regina Elisabeta a II-a, se implică în pregătirea acestuia cu sfaturi prețioase, în timp ce ochii curioșilor și ai presei sunt ațintiți asupra activităților Prințului William și așteaptă cu nerăbdare încoronarea publică a acestuia ca Rege al Angliei.

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!