Cum și-au serbat Andreea Berecleanu și soțul ei cinci ani de la căsătorie

Cum și-au serbat Andreea Berecleanu și soțul ei cinci ani de la căsătorie

Alida Enache

Andreea Berecleanu, prezentatoarea știrilor Focus de la ora 18, de la Prima TV a celebrat în mare stil două evenimente foarte importante din viața ei. Ea și soțul ei, dr. Constantin Stan, au aniversat cinci ani de căsătorie și, în acela;i timp, au sărbătorit și ziua lui de naștere.

Pentru a marca aceste două momente minunate din viața lor, Andreea (46 ani) și Constantin (64 ani) au ales să călătorească într-o destinație foarte dragă sufletului lor: Valencia. Cei doi și-au dorit să se bucure din plin unul de celălalt, exact așa cum au făcut din prima lor zi împreună.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan în Valencia ciocnind câte un paharSursa foto: Facebook

„Aniversarea căsătoriei și a soţului meu! Am ales să ne plimbăm pe străzile Valenciei și să ne bucurăm unul de celălalt, așa cum am făcut din prima noastră zi împreună. Și asta ne dorim și astăzi! Sănătate, bine pentru toţi cei apropiați, liniște pentru toată lumea. Vă las câteva imagini dintr-un oraș superb, de care ne-am îndrăgostit!”, a povestit Andreea Berecleanu.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2011, atunci când prezentatoarea a mers la clinica lui Constantin Stan pentru un tratament de întreținere. Cinci ani mai târziu, în anul 2016, cei doi își jurau dragoste eternă în fața altarului.

Andreea Berecleanu se pozează în ValenciaSursa foto: Facebook

Medicul Stan, considerat cel mai bun chirurg estetician din România, cu o experienţă internaţională de peste 30 de ani, a declarat cu ceva timp în urmă să soția sa are cel mai frumos chip pe care l-a văzut și că aceasta nu are nevoie de intervenții complicate.

“Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Puțin botox injectat periodic este suficient în cazul ei”, povestea Constantin Stan.

 Constantin Stan face un selfie în Valencia      Sursa Foto: Facebook

Prezentatoarea TV nu se află la primul ei mariaj, fiind inițial măritată cu un cunoscut jurnalist de televiziune, Andrei Zaharescu. Alături de acesta ea are doi dopii: o fiică, Eva și un fiu, Petru, în vârstă de 19, respectiv 15 ani.

În trecut, Constantin Stan a format un cuplu cu celebra nutriționistă Mihaela Bilic. Cei doi au fost împreună timp de 13 ani.

Citește și: De ce nu se căsătorește Andreea Marin cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

Surse articol: Libertatea, Știrimondene, Okmagazine

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Povestea de dragoste dintre Carmen Grebenișan și soțul ei: „Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani”
Povestea de dragoste dintre Carmen Grebenișan și soțul ei: „Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani”
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.