De ce refuză Sânziana Buruiană să-și ducă fiicele la o școală privată. "Să dau fetele la o școală particulară mi se par bani irosiți aiurea"

De ce refuză Sânziana Buruiană să-și ducă fiicele la o școală privată. "Să dau fetele la o școală particulară mi se par bani irosiți aiurea"

Anca Marcus

Viața celebrităților este mereu sub lumina reflectoarelor, iar alegerile pe care le fac în ceea ce privește educația copiilor lor sunt deseori subiecte de discuție pentru public. Sânziana Buruiană, cunoscută pentru cariera sa în televiziune, a atras atenția prin decizia de a-și trimite fetițele la școlile de stat, renunțând la opțiunile private. Motivul acestei alegeri, însă, poate surprinde pe mulți.

Luni, Sânziana Buruiană a dus cele două fetițe la școală și la grădiniță, dar nu la școli private, așa cum ar putea crede unii. 

Ea a optat pentru învățământul de stat și motivele acestei alegeri sunt intrigante. 

Vedeta a declarat cu tărie că ea și soțul său sunt susținători ai învățământului de stat.

Motivul principal? Sânziana și Nicolae își doresc ca pe viitor, când fetițele lor vor crește, să le ofere posibilitatea de a studia în străinătate. Așadar, decizia de a le trimite la școlile de stat este strategică și le oferă mai multe opțiuni educaționale pe termen lung.

Eu și soțul meu am optat pentru o școală și o grădiniță de stat. Susțin învățământul de stat! Îmi doresc ca pe viitor, când o să crească, să meargă să facă facultatea sau masterul în străinătate.

În rest, nu! Acum să dau fetele la o școală particulară mi se par bani irosiți aiurea pentru că cine vrea să învețe, învață oriunde”, a declarat Sânziana Buruiană.

Mai mult decât atât, vedeta a explicat că școala de stat la care merge Izabela este la fel de frumoasă ca și o școală privată și că nu vede sensul în a plăti sume imense pentru școli private, atunci când un copil învață oriunde, cu dorința de a învăța.

Mai mult decât atât, micuța Izabela este matură pentru vârsta ei și preferă o educație mai echilibrată.

Școala unde merge Iza este la fel de frumoasă ca la privat. Chiar Izabela mi-a spus că ea nu vrea o școală foarte pompoasă cu basme și prințese pentru că nu mai este un copil. Este o fetiță matură pentru vârsta ei.

Sincer, prefer să dau banii pe alte activități. Mulți se laudă cu sume imense date, pe astfel de școli, pentru ce? Doar să se poarte cineva frumos cu ei? Sincer nu cred că învață mai mult ca la stat.

Copilul învață oriunde dacă vrea să învețe la fel. Și dacă nu vrea să învețe poți să plătești oricât”, a mai spus vedeta.

Familia Sânzianei Buruiană

Sânziana Buruiană (38 de ani) și soțul său, Nicolae Zuluf (35 de ani), s-au căsătorit în 2015 și au două fetițe minunate: Izabela, în vârstă de 7 ani, și Antonia, în vârstă de 2 ani și jumătate.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de izabela_zuluf (@sanziana_buruiana_zuluf)

Deși, Sânziana Buruiană a fost mereu o prezență constantă pe micile ecrane, acele zile par să fi devenit amintire departe, deoarece blonda a ales să se retragă discret din sfera publică și să abrace rolul de mamă cu dedicare întreagă. 

Ea a decis să renunțe complet la aparițiile televizate pentru a se concentra pe a-și îngriji familia și, implicit, pentru a se implica în educația atentă a celor două fiice. Anul trecut, Sânziana a făcut o mărturisire care a șocat spațiul public. 

Vedea a spus că alăptează de aproape șapte ani și că nu ar vrea să se oprească aici: ”În iarnă se împlinesc șapte ani. Între timp a venit și cea mică și practic eu nu am oprit deloc alăptarea, nici pe perioada sarcinii.

Cea mare mai cerea, iar apoi când a venit cea mică, probabil că alăptatul a fost mai consistent, dar eu nu am avut niciodată probleme să pierd laptele, Slavă Domnului!”, a declarat Sânziana Buruiană.

Așadar, fiecare părinte are propriile sale considerente și priorități, iar pentru Sânziana și familia ei, decizia de a-și duce fetele la școli publice este un pas în direcția potrivită pentru viitorul educativ al fetițelor lor.

13 probleme de școală generală care dau mari bătăi de cap adulților

Surse foto: Instagram

Surse articol: Gândul, Wowbiz, Click, Spynews

Articolul urmator
Adriana Bahmuțeanu îl atacă dur pe Silviu Prigoană, care ar refuza un tratament pentru copilul cel mic. "Fiul meu se află în acest moment la granița dintre sănătate și boală"
Adriana Bahmuțeanu îl atacă dur pe Silviu Prigoană, care ar refuza un tratament pentru copilul cel mic. "Fiul meu se află în acest moment la granița dintre sănătate și boală"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.