Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

De la look de Eminescu la unul de Scărlătescu: tânărul din imagine este unul dintre cei mai mari artiști ai României și nu mai arată deloc ca în poză

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Timpul poate schimba complet chipul unor oameni, cum s-a întâmplat și în cazul unuia dintre cei mai renumiți cântăreți din România. În sprijinul acestei afirmații vă invităm să priviți următoarea fotografie și să încercați să recunoașteți cine este tânărul din imagine.

marcel pavel tanar

Sursa foto: Instagram

Dacă v-ați dat seama, înseamnă că aveți o excelentă capacitate de a depista asemănări foarte subtile. Pentru că acest tânăr cu înfățișare eminesciană nu este altul decât solistul Marcel Pavel, care astăzi ne seamănă mai degrabă cu celebrul Chef Cătălin Scărlătescu, decât cu poetul nostru național.

Chiar dacă podoaba sa capilară s-a pierdut de-a lungul timpului, vocea lui Marcel Pavel a rămas intactă. Cunoscut solist de muzică ușoară, tenor, compozitor și poliinstrumentist, Marcel Pavel este celebru atât în țară cât și în străinătate. Vă invităm să descoperiți mai multe despre evoluția artistului, atât în ceea ce privește înfățișarea, cât și cariera muzicală.

În tinerețe, Marcel Pavel avea un chip de Eminescu

În tinerețe, Marcel Pavel avea un chip de Eminescu

Așa cum se vede din imagine, podoaba capilară foarte bogată și privirea visătoare îl fac să semene la expresie cu marele poet.

Nu este de mirare că solistul avea un astfel de look, de vreme ce făcea parte dintr-o familie de artiști. Cântărețul s-a născut la 4 decembrie 1959, tatăl său fiind violonist, iar frații îmbrățișând diferite cariere muzicale. Chiar și bunicul lui era rapsod popular, iar mama lui Marcel Pavel, chiar dacă nu s-a ocupat direct de muzică, l-a ajutat cel mai mult pe tânăr în devenirea sa artistică.

Sursa foto: Instagram

Și-a început cariera muzicală în trupa System

Și-a început cariera muzicală în trupa System

Încă de la 6 ani, Marcel Pavel a făcut studii muzicale, la Școala de Muzică și Arte Plastice din Câmpulung Muscel, luând și lecții particulare de pian și violoncel. Au urmat Liceul de Muzică și Arte Plastice din Pitești și Universitatea Națională de Muzică București)-secția Canto clasic. Ca și poliinstrumentist cunoaște chitara bas, contrabasul, violoncelul, pianul și percuția.

În 1985, Marcel Pavel și prietenul lui, Arthur Mihai, au înființat trupa System. În cadrul trupei, Marcel cânta la tobe, dar, din când în când, ținea și locul solistului vocal. Stilurile sale preferate erau rock şi jazz-rock.

La acea vreme, cântărețul avea încă o podoabă capilară bogată, dar, încet-încet, a început s-o piardă.

 „Era cam în jurul anilor 89-90, ceva de genul acesta, a început să-mi cadă podoaba capilară, uşor (…) Eram toboşar, eram cu mişcarea aceea rock şi mai ales când băteam la tobe şi îmi flutura părul aşa în toate părţile şi mie îmi plăcea foarte mult acest lucru” , mărturisește solistul cu umor.

Sursa foto:Pinterest

Melodia ”Frumoasa mea” l-a făcut cunoscut la nivel național

Melodia ”Frumoasa mea” l-a făcut cunoscut la nivel național

În anul 2000, Marcel Pavel a interpretat melodia compusă de Ovidiu Komornik, ”Fumoasa mea”, care a devenit un adevărat hit național. Albumul "Frumoasa Mea" a fost vândut în 250.000 de exemplare, fapt pentru care i s-a acordat Discul de Platină.

După cum se vede, cântărețul își pierduse deja, la acea dată, figura de poet romantic, împreună cu o bună parte din podoaba capilară.

Sursa foto: youtube

A participat la Eurovision

A participat la Eurovision

În 2002; Marcel Pavel, împreună cu Monica Anghel au câștigat selecția națională pentru Eurovision, cu piesa "Tell me why". În finală s-au clasat pe locul nouă, cea mai bună poziție a României în concurs de până atunci.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram, Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta